تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2090 از 2605 اولاول ... 109015901990204020802086208720882089209020912092209320942100214021902590 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,891 به 20,900 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

دوستان من یه اینترنت فسیل 512 نامحدود از قدیم دارم. تا مدتی پیش دانلودهای خیلی سنگینی داشتم و به این اینترنت نیاز داشتم، ولی الآن در حد 40،50 گیگ بیشتر دانلود ماهانه ندارم و میخوام برم سراغ سرعت بالاتر.
    توی خود سایت مخابرات که گزینه تغییر سرویس رو میزنم هیچی نمیاره و انگار نه انگار! اگه برم مرکز مخابراتی که ازش اینترنت رو گرفتم و مثلاً بگم 4 مگ بده، سریع راه می افته یا دنگ و فنگ داره؟
    بعد این سرویس هایی که چند وقت اخیر مثلاً به اسم نامحدود راه افتاد ولی محدود هستن، بعد از تموم شدنشون چه اتفاقی می افته؟ سرعت خیلی کم میشه یا قطع میشه یا به دانلود ادامه میده و یه دفعه یه قبض عظیم میاد؟ یعنی مثلاً اگه 50 گیگ محدودیت داشته باشه و تموم بشه و نخوام پول اضافی برای گیگ های بعدی بدم، چه اتفاقی می افته؟
    در صورت تموم شدن حجم سرعت روی 128 کیلوبیت افت میکنه

در مورد تغییر سرویس هم برید مرکز مخابراتی همونجا به سرویس های جدید تغییر میدن

2. این کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

دوستان من یه اینترنت فسیل 512 نامحدود از قدیم دارم. تا مدتی پیش دانلودهای خیلی سنگینی داشتم و به این اینترنت نیاز داشتم، ولی الآن در حد 40،50 گیگ بیشتر دانلود ماهانه ندارم و میخوام برم سراغ سرعت بالاتر.
    توی خود سایت مخابرات که گزینه تغییر سرویس رو میزنم هیچی نمیاره و انگار نه انگار! اگه برم مرکز مخابراتی که ازش اینترنت رو گرفتم و مثلاً بگم 4 مگ بده، سریع راه می افته یا دنگ و فنگ داره؟
    بعد این سرویس هایی که چند وقت اخیر مثلاً به اسم نامحدود راه افتاد ولی محدود هستن، بعد از تموم شدنشون چه اتفاقی می افته؟ سرعت خیلی کم میشه یا قطع میشه یا به دانلود ادامه میده و یه دفعه یه قبض عظیم میاد؟ یعنی مثلاً اگه 50 گیگ محدودیت داشته باشه و تموم بشه و نخوام پول اضافی برای گیگ های بعدی بدم، چه اتفاقی می افته؟
    به 2020 هم زنگ بزنید قسمت واحد فروش انجام میدن
    فقط اگر میخواید پس پرداخت باشه بهشون بگید که اگر مصرفم از سقف تعیین شده بیشتر شد مابه التفاوتش روی قبض نیاد و سرعتم بشه 128 چون اونجوری هر گیگ 2000 تومن میشه و قبض نجومی میاد

4. این کاربر از L.utus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

با سلام
    اینترنت مخابرات من روی گوشی شدیدا کم سرعت شده در حد دیال آپ
    در صورتی که روی لپ تاپم سرعت نرمال هست

مشکل چیه ؟ چی میجوری میتونم حلش کنم

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

عجب گیری افتادیم با این مخابرات ن#$م ها!
    این چ وضعیه اخه؟ هیچوقت نمیشه باقی مانده حجمتو مثل بچه ادم ببینی همیشه که گزارش مصرفتو با 2 روز تاخیر نشون میده
    الانم که اصلا هیچی نشون نمیده معلوم نیس چه مرگشه.

ما چه گناهی کردیم خطمون فیبره؟ اونم با این حجم کمش! آخه 175 گیگ واسه 30 روز شد حجم؟ هیچی نمیشه دانلود کرد

اگه نباشه جاش خالی می مونه djkavehtnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

خوووووب
    مخابرات هم مثل اینکه دیگه آروم آروم داره نامحدود های قدیمی اش رو جمع می کنه
    دیروز برای من پیامک اومد که حجم اینترنت ADSL شما رو به پایان است
    در صورتی که من اینترنت نامحدود 1 مگ قدیمی دارم :(
    البته سرعت نتم هنوز ثابته و پایین نیومده
    ولی مشخصه که یه نقشه ای دارن باز برای مشترکان بدبخت
    امیدوارم یهو بدون اطلاع نیان کل اینترنتمون رو جمع کنن یا تغییرمون بدن به حجمی جدیدا :/

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2018

پيش فرض

سلام دوستانو اما در نهایت مشاهده شد مخابرات داره ریز رز و بصورت زیرکانه حجم رو میخوره 12 گیگ معادل 3 گیگ بین الممل مونده بود حداکثر 1 گیگ رو مصرف کردم و این رو مطمئنم از لحاظ دانلود وارد سایت خارجی نشدم یا حتی فیلتر شکن رو اصلا روشن نکردم فقط "4 ویدیو از آپارات" مشاهده کردم که مدت زمان خیلی کمی هم داشتم غیر از اون استفاده نکردم و حالا میبینم حجم به راحتی تموم شده و صد البته به سرعت تمامی مصرف من که مورد توجه هست با توجه به حجم آخر باقیمونده همین بوده و هیچگونه دانلودی از هیچ جا بعد از اون 2 گیگ شدن حجم (بین الملل) نداشتماگر فیبر هم دارید از مخابرات نگیرید ! ...

9. 2 کاربر از FactorX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2018

پيش فرض

سلام دوستان

و اما در نهایت مشاهده شد مخابرات داره ریز ریز و بصورت زیرکانه حجم رو میخوره 12 گیگ معادل 3 گیگ بین الملل مونده بود حداکثر 1 گیگ رو مصرف کردم و این رو مطمئنم از لحاظ دانلود وارد سایت خارجی نشدم یا حتی فیلتر شکن رو اصلا روشن نکردم فقط "4 ویدیو از آپارات" مشاهده کردم که مدت زمان خیلی کمی هم داشتن و کیفیت بالایی هم به اون صورت نداشتن غیر از اون استفاده نکردم و حالا میبینم حجم به راحتی تموم شده و صد البته مطمئن هستم این ها حجم به این صورت نداشتن و آپارات سایت داخلی هست و این یعنی 8 گیگ از داخلی مونده بوده و با این ویدیو ها تمام نمیشده! (شاید این حرفم از روی عصبانیت باشه ولی از این گفته هام اطمینان دارم!)

اگر فیبر هم دارید از مخابرات نگیرید ! ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

مال من 30 گیگ از حجمم مونده بود اما دیروز فقط سایت های داخلی را باز میکرد ... مجبور شدم پرداخت آنلاین کنم تا درست بشه !! اما اصلا حجم نشون نمیده !!! اصلا نمیدونم کی و چقد و چرا !!! بابا این دیگه چه مدلشه !!! خب من اگه میدونستم کی تموم میشه اینترنتم که حجم را استفاده میکردم !!

داره خودمونی میشه Ashkan R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

عجب گیری افتادیم با این مخابرات ن#$م ها!
    این چ وضعیه اخه؟ هیچوقت نمیشه باقی مانده حجمتو مثل بچه ادم ببینی همیشه که گزارش مصرفتو با 2 روز تاخیر نشون میده
    الانم که اصلا هیچی نشون نمیده معلوم نیس چه مرگشه.

ما چه گناهی کردیم خطمون فیبره؟ اونم با این حجم کمش! آخه 175 گیگ واسه 30 روز شد حجم؟ هیچی نمیشه دانلود کرد
    مگه در حال حاضر کل 700 گیگ برای شما بین الملل حساب نمیشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2018

پيش فرض

سلام نخیر دوست عزیز این حجمی که مخابرات میده یک چهارمش بین الملل هست منم خیلی شاکیم از مخابرات و به تازگی فهمیدم بصورت زبرکانه داره حجم میخوره به طوری که فکر میکنم خودم استفاده کردم !
    فکر کنم ایشون حجم کل (داخلی) رو گفتن چون مخابرات از این حجم ها نمیده!
    Last edited by FactorX; 17-06-2018 at 11:55.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •