بین شما و بقیه هیچ فرقی نیست این که نمیتونی از خونه دور باشی مشکل خوودته خدمت برای اینه که مرد بشی
بین شما و بقیه هیچ فرقی نیست این که نمیتونی از خونه دور باشی مشکل خوودته خدمت برای اینه که مرد بشی
اشتباه میکنی یه فرقایی هست ..آخرین باری که رفتم روانپزشک برام بستری تیمارستان نوشت..حالم خیلی بد بود البته الان بهترم با قرصهایی که میخورم...فلوکسامین و کلونازپام و دپاکین ...حملات عصبی دارم...
ماهی 200 هزار تومن پول قرص اعصابمه....من اگر پروندمو ببرم میدون سپاه 100% معافم...دیگه ا زتیمارستان بالاتر نداریم که..اسم دکترمم محسن حسین پور متخصص اعصاب و روان...تشخیصش حملات عصبی میتونی از خودش بپرسی هیچ دروغی هم ندارم
سلام نه باید بگم که مطمین هستم که حقوقش نصف هست من دوماه اموزشی رو تموم کردم یک ماه هم تو یگان خدمت بعدش که عابر بانکمو گرفتم کلا 100 هزار تومان توش بود یعنی 50 هزار تومان حقوق یک ماهم 50 هزار تومان هم حقوق دو ماه اموزشی از کرگزینی هم پرسیدم همین جوابو دادن بهم
من فقط از کارت قرمز میترسم...وگرنه اقدام میکردم...دوستم مثل خودم روانیه...مشکل روانی داره ...منظورم از روانی اینه که مثلا حمله عصبی یا پانیک یا صرع یا جنون یا دیگر کشی یا سادیسم/ایناست منظورم ...
اون اقدام کرد کارت قرمز گرفت ولی فاییده نداره حتی خارج هم نمیتونه بره...کار دولتی هم بهش نمیدن خودش مغازه تعمیرگاه موتور سیکلت زد...هیچ کار ی نمیتونست بکنه..منم اقدام بکنم فاییده نداره...کارت قرمز میگیرم.
کسی آمار داره مراکز آموزش مثل مراپش تعطیلات عیدشون دونیمه هست یا کلا از 26 اسفند تعطیل میشه تا 16 فروردین ؟
شاید بعدا بریزن
نیرو انسانی هم کی جواب درست داده که این دفعه دومش باشه![]()
در هر صورت من وقتی خدمتم تموم شد یه حساب سرانگشتی کردم دیدم 2 ماه آخر رو نریختن .گفتم شاید بعدا بریزن که دیگه کلا بیخیالش شدم
ارزش نداره بهش فکر کنی.![]()
سلام یه دوستان گل ---
میخواستم بدونم قانون جدید واسه مدت زمان خدمت و کسری ها نیومده که ؟؟؟
یعنی هنورم میشه تو ساله 93 کسری رزمندگی جبهه گرفت ؟؟؟ اونایی که میدونن کمک کنن
راستی به ازای هر ماه جبهه چند روز کسری میدن ؟؟؟
و به ازای هر درصد جانبازی چند روز کسری میدننننننننن؟؟؟؟؟
هنوز هیچ خبر رسمی و تصمیم نهایی درباره مدت زمان خدمت و کسری در سال 93 ابلاغ نشده است
دوستان من امروز شورای پزشکی داشتم. متاسفانه یا خوشبختانه معاف از رزم شدم.
مشکلم پای پرانتزی یا ژنوواروم بود.
اندازه زدنشون هم توی بیمارستان امام سجاد و هم میدون سپاه، کلا 3 ثانیه می شد.
بیمارستان امام سجاد 2 تا دکتر نشسته بودن، یکیشون که اندازه هم نزد فقط گفت پاتو جفت کن و یه نگاه کرد و نظرشو نوشت. اون یکی هم همون رسید ویزیت رو بین زانوهام گرفت نگاه کرد. کلا از روی شلوار! 40 تومن هم هزینه ش شد.
شورای پزشکی هم که 3 تا دکتر بودن ولی هر کی واسه یه نفر رو نگاه می کرد. من موندم این چه شوراییه! بازم از روی شلوار فقط گفت پاتو جفت کن و مشتشو بین دو زانوم گذاشت و گفت برو بیرون.
کل زمانی که برای معاینه من استفاده شد رو جمع ببندی به 10 ثانیه نمیرسه! البته جدا از معاینه اولیه که اتفاقا پزشک محترم زمان زیادی گذاشت.
از بین نزدیک به 40 نفری که امروز اونجا بودیم 5 یا 6 نفر معاف دائم شدند و نزدیک به 10 نفر بندگان خدا سرباز شدند و بقیه معاف از رزم.
من هیچ پرونده پزشکی نداشتم یا عکس یا آزمایش و سیتی اسکن انجام ندادم. الان که نظر شورا اعلام شد حس می کنم کوتاهی کردم و باید یه اسکن بیرون می کردم. چون توی خونه که خودم اندازه می زدم 11 سانت بود حداقل، ولی چون سرباز لازم داشتن سخت گرفتن.
حس کردم تجربه م شاید به درد بعضیا بخوره چون خودم خیلی به همچین توضیحاتی نیاز داشتم.
Last edited by babakshahkaram; 11-03-2014 at 10:24.
دوستان هیچ کس جواب ما رو نمیده
من نه خانواده شهیدم و نه عضو بسیج هستم . اما تو یه شرکت دولتی یه اشنا دارم که میتونه کمکم کنه . من مدارک تخصصی مرتبط با رشته ام دارم . حال :
به لیسانسه های ممتاز هم امریه میدن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چی کار کنیم که شانس امریه برامون بیشتر بشه ؟؟؟؟؟
هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)