تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2090 از 2199 اولاول ... 10901590199020402080208620872088208920902091209220932094210021402190 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,891 به 20,900 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه mazarei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به من هم زنگ زدن امروز

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام من مودمم outdor هست بزای همین یه مودم دی لینک 2750 بهش وصل کردم تا بتونم به صورت وای فای اینترنت استفاده کنم
    الان تو تنظیمات دی اینک ازم یوزر و پسورد isp میخواد
    این منظورش همون یوزر و پسورد که باهاش وارد صفحه مشترکین مبین نت میشیم است؟

داره خودمونی میشه imanmafia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

2 مبین نت

سلام

به نظرتون درست میشه این وضعیت دانلود شبانه؟ دلمون خوش بود به همین رایگان شب اونم خرابش کردند ...

منم تا قبل این قضایا نزدیک 2 گیگ دانلود میکردم الان به زور بتونم تا 1.2 گیگ بردارم دیشب هم فکرکنم سرعت رو کم کرده بودند 800 مگ دانلود زدم اونم تازه با لینک مستقیم vip

خیلی وقته میخوام از شرکت دیگه ای وایمکس بگیرم این مودم خودشون رو نمی دونم چیکار کنم؟ جایی هست خریدار باشه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

من الان صفحه مشترکینمو چک کردم نامردا 345 مگ که از ساعت 3 تا 7 دانلود کردم از حسابم کم کردن ؟؟؟؟؟
    به خدا فقط چهار روزه طرح جدید گرفتم هیچی هم دانلود نکردم مگه نباید بیشتر از 2 برابر حجم نشه؟؟

5. 3 کاربر از LSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali nemesis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر چتر خدا

پيش فرض

دیگه حتی حس و حال اینترنت اومدن هم نیست الان بعد سه روز مودم را روشن کردم

7. این کاربر از ali nemesis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali nemesis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر چتر خدا

پيش فرض

دوستان من خریدار یک مودم هستم ترجیحا دو تا پورت لن داشته باشه واسه استفاده اینترنتی نمی خوام واسه دستگاه کارتخوان می خوام اخه تلفن مغازه از این بیسیم ها هست و عصر ها به کل جواب نمیده حالا گفتم دو تا لن داشته باشه تا بشه بهش دو تا کارت خوان یا دوربین های مغازه را وصل کرد هر چند که از اشغال نت بدم میاد ولی خدایش الان ده سال هست شهرکمون تو نوبت تلفن هست :mad:

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
    واسه خرید پیام بدید

9. این کاربر از ali nemesis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

با سلام من تازه اومدم تو انجمن میخواستم بدونم که کسی بوده که بیشتر از 2برابر طرحش تو شب مصرف کرده باشه؟
    و اینکه اگه بیشتر مصرف کنیم چی میشه ؟ شبا نمیشه دیگه دانلود کرد یا از حجممون کم میشه؟
    درود دوست عزیز. من چهار شبه شروع کردم دارم دانلود میکنم. در بهترین حالت شبی 3.5 گیگ میگیرم. ولی بعضی شبا بد جور سرعت رو میارن پایین. واسه همین هنوز به حجم طرحم که 12 گیگه نرسیدم. فکر کنم امشب از 12 گیگ بگذرم. فردا نتیجه رو اعلام میکنم.

11. 3 کاربر از alirezaveis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

به من زنگ زدن از 195 .. گفتم اوضاع بهتر نشده که بدتر هم شده
    گفت در دست برسی هست مشکل شما
    لعنت بر مبین نت
    اینم به خاطر کسایی که هنوز مبین نت دارن وگرنه ما که ADSL گرفتیم

13. 6 کاربر از Ali_N8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من یه مودم بیرونی دارم یه مودم داخلی..با مودم بیرنی شبا سرعت 30 ولی با مودم داخلی شبا سرعت 120 هست
    با توجه به اینکه سیگنال قویتری داره مودم بیرونی و مودم داخلی انتن کمتری میگیره در حد دو چراغ.احساس میکنم مبین نت به صورت شانسی بعضی اکانت هارو محدود کرده
    از وقتی مودم بیرونی داشتم شبا سرعت 30 بوده ولی تازه مودم داخلی دستم رسید دیشب زدم سرعت 125 بود کامل
    اگه میدونستم اینجوره زودتر مودمو عوض میکردم

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

داره خودمونی میشه maxmen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من الان صفحه مشترکینمو چک کردم نامردا 345 مگ که از ساعت 3 تا 7 دانلود کردم از حسابم کم کردن ؟؟؟؟؟
    به خدا فقط چهار روزه طرح جدید گرفتم هیچی هم دانلود نکردم مگه نباید بیشتر از 2 برابر حجم نشه؟؟

حتما این بلا سرت اومده:

متاسفانه سیستم عامل مایکروسافت ویندوز، به اشتباه، بامداد 16 مارس(25 اسفند) را به عنوان آغاز ساعت تابستانی منطقه زمانی ایران، در نظر می گیرد و در آغاز آن روز ساعت را یک ساعت به جلو می کشد.
    در حالی که آغاز ساعت تابستانی در ایران بامداد 2 فروردین است. در فاصله این 6 روز(25 اسفند الی 1 فروردین) ساعت سیستم عامل ویندوز به اشتباه یک ساعت جلو تر نمایش داده می شود.
    لذا ضمن تاکید بر درستی ساعت نمایش داده شده در Time.ir، چنانچه ساعت رایانه شما یک ساعت جلوتر نمایش داده می شود، توصیه ما آنست که به جای دستکاری در ساعت ویندوز، که باعث به هم ریختگی ساعت UTC رایانه می گردد، گزینه Automatically adjust clock for Daylight Saving Time را در تنظیمات ساعت ویندوز از حالت انتخاب خارج کنید و در بامداد 2 فروردین دوباره این گزینه را به حالت انتخاب برگردانید.
    امیدواریم روزی فرا رسد که این خطا در سیستم عامل ویندوز که در ایران بسیار محبوب هم هست، برطرف گردد.

16. 3 کاربر از maxmen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •