تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2090 از 3745 اولاول ... 1090159019902040208020862087208820892090209120922093209421002140219025903090 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,891 به 20,900 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

خوشبختانه و یا متاسفانه پیش داوری بعضی از دوستان و لحن صحبت و نوشتارشون مشخص هست بر علم و سواد و شور و شخصیت نیاز به بحث و گفتگو اضافی نیست !

اما جالب اینجاست که مقایسه هایی که میکنید بین کشور توسعه یافته و در حال توسعه هست !

هیچکس نه از اینترنت پر سرعت بعدش میاد نه از پینگ تایم پایین ! به وضوح مشخصه که تو ایران ااینترنت خیلی پر سرعت باشه با حجم رایگان خوده بنده کره زمین رو دانلود می کنم !
    برا اون دوستمون هم که فرمودند بنده نمایندگی دارم اگه داشتم الان مشغول ثبت نام کردن بودم نه رفع مشکل مردم !

این تاپیک هم صرفا برای حل مشکلات راهنمایی و راهکار های استفاده بهتر از همین اینترنتی که هست ! هست ! پس نه خودتون رو زیر سوال ببرید نه پیش داوری کنید !

یه نکته ای رو هم که ظهر می خواستم اضافه کنم یادم رفت اینه که اون دوستمون که با کارشناس صحبت کرده بودند و گفتند می خواستم دکمه 0 رو تو نظر سنجی بزنم اما نشد 1 زدم بگم که مشکلات خودتون رو با شرکت سر کارشناس که اونجا فقط یه حقوق می گیره و بهش گفتن طبق این چیزی که جلوته به مشترک پاسخ میده چه درست باشه چه اشتباه خالی نکنین ! چون همون نظر سنجی تو کار اون بنده خدا تاثیر داره فکر نمی کنم اینجا کسی دوست کسی رو از نون خوردن بندازه !

ضمنا پول رو کسی دیگه پرداخت می کنه تو جیب کسه دیگه میره ! هر مشکلی هم هست شما یادتون باشه ادبه خودتون رو هیچ وقت زیر سوال نبرید
    دوست عزیز درسته که من از اینترنت راضی نیستم
    ولی خودم هیچوقت از پشتیبان ها زیاد ناراحت نمی شم
    اونا هم برای پول در آوردن اونجا هستن
    من اکثر مواقع بهشون می گم من رو به مسئول وصل کنید تا با اون صحبت کنم
    می خوام به اون مسئول بگم تو نمی تونی من رو مجبور کنی فقط از میهن دانلود تست بگیرم
    من برای میهن دانلود پول ندادم بلکه برای اینترنت که شامل هزاران سایت میشه پول دادم
    در ضمن به نظرم من حداقل اینترنت باید پینگی در حدود 100-130 با خارج داشته باشه با تایم اوت 1 درصد
    و سرعت هم در حالت حجمی باید بسیار بالا باشه و حداقل شبانه سرعت اسمی رو بده
    البته اینا رو گفتم به نظرم حداقل هست

2. 4 کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

دوست عزیز درسته که من از اینترنت راضی نیستم
    ولی خودم هیچوقت از پشتیبان ها زیاد ناراحت نمی شم
    اونا هم برای پول در آوردن اونجا هستن
    من اکثر مواقع بهشون می گم من رو به مسئول وصل کنید تا با اون صحبت کنم
    می خوام به اون مسئول بگم تو نمی تونی من رو مجبور کنی فقط از میهن دانلود تست بگیرم
    من برای میهن دانلود پول ندادم بلکه برای اینترنت که شامل هزاران سایت میشه پول دادم
    در ضمن به نظرم من حداقل اینترنت باید پینگی در حدود 100-130 با خارج داشته باشه با تایم اوت 1 درصد
    و سرعت هم در حالت حجمی باید بسیار بالا باشه و حداقل شبانه سرعت اسمی رو بده
    البته اینا رو گفتم به نظرم حداقل هست

دقیقا درسته اما یه چیزی رو راجع به کارشناس ها بگم شاید لازم باشه همه بدونن
    کارشناس عین خط مقدمه هیچ کس نباید ازش رد شه ! وگرنه بهش ایراد می گیرن
    تایم مکالمه برا کارشناس مهمه از یه بازه ای بیشتر باشه ایراد میگیرن
    تعداد مکالمه ها مهمه در طول ساعت کاریشون باید حداقل ی مقداری پاسخگو باشن

و.... خیلی از مواردی که نه شاید و باید نه خود من نه خیلیا بهش دقت نمی کنن و وقتی اینترنتمون قطع یا مشکل می خوره فقط زنگ می زنیم ک اول خودمون رو خالی کنیم بعد مشکلمون رو حل کنیم

هیچ کس از اینترنت خوب بعدش نمیاد بخدا اما تو هر شرکتی که بگردیم یکی از یکی بدتره ! هیچ راه حلیم نداره ! مگه ماشین می خریم ماشین تصادفی و خرابو می دن دسته مردم کسی تونست کاری کنه ؟ همیشه جواب اینه نمی خواین نخرین و فقط جمع خودمونه که به هم بی احترامی کنیم !

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi_cd2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

خوشبختانه و یا متاسفانه پیش داوری بعضی از دوستان و لحن صحبت و نوشتارشون مشخص هست بر علم و سواد و شور و شخصیت نیاز به بحث و گفتگو اضافی نیست !

اما جالب اینجاست که مقایسه هایی که میکنید بین کشور توسعه یافته و در حال توسعه هست !

هیچکس نه از اینترنت پر سرعت بعدش میاد نه از پینگ تایم پایین ! به وضوح مشخصه که تو ایران ااینترنت خیلی پر سرعت باشه با حجم رایگان خوده بنده کره زمین رو دانلود می کنم !
    برا اون دوستمون هم که فرمودند بنده نمایندگی دارم اگه داشتم الان مشغول ثبت نام کردن بودم نه رفع مشکل مردم !

این تاپیک هم صرفا برای حل مشکلات راهنمایی و راهکار های استفاده بهتر از همین اینترنتی که هست ! هست ! پس نه خودتون رو زیر سوال ببرید نه پیش داوری کنید !

یه نکته ای رو هم که ظهر می خواستم اضافه کنم یادم رفت اینه که اون دوستمون که با کارشناس صحبت کرده بودند و گفتند می خواستم دکمه 0 رو تو نظر سنجی بزنم اما نشد 1 زدم بگم که مشکلات خودتون رو با شرکت سر کارشناس که اونجا فقط یه حقوق می گیره و بهش گفتن طبق این چیزی که جلوته به مشترک پاسخ میده چه درست باشه چه اشتباه خالی نکنین ! چون همون نظر سنجی تو کار اون بنده خدا تاثیر داره فکر نمی کنم اینجا کسی دوست کسی رو از نون خوردن بندازه !

ضمنا پول رو کسی دیگه پرداخت می کنه تو جیب کسه دیگه میره ! هر مشکلی هم هست شما یادتون باشه ادبه خودتون رو هیچ وقت زیر سوال نبرید
    اره خوب چون جوونا تفریح دیگه ای تو این مملکت ندارند بایدم کره زمینو دانلود کنند
    Last edited by mehdi_cd2005; 18-02-2015 at 23:30.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

همین اینترانتی که شما می فرمایید کره زمین رو دانلود می کنی دیگه دوشبه محدودش کردن همین اسیا تک دیگه نمی تونی ماکت کره زمینم دانلود کنی . دیدن هنوز یه سرگرمی واسه مردم مونده ترتیبشو دادند
    من خودم شخصا تو عکسا که دیدی از شهراد نت دارم زیر مجموعه آسیاتکه اما از رو سرویس های آسیاتک نداده بهم از سرویس های خودش بهم داده که از اول سرعتش شبا لیمیت بود رو حساب اینکه دیدم بچه ها اینجا دارن شبی چند گیگ دانلود می کنن داشتم ثبت نام می کردم اما هنوز اقدام نکردم

جالب ترش اینجاست که 3 روزه ضریب اشتراک 1 به 8 شده
    امروزم که به مدت نیم ساعت کل مراکز تهران و البرز قطع بوده !
    حتی کل وویپ 1544 هم به کل افتاد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

دوستان این سرویس شهاب 10 گیگ در ماه (4 تا 10 صبح رایگان) با قیمت 43900 تومن سرعتش روز و شب چقدر میشه ؟
    الان 2 مگ دارم چند شبه سرعت شبانه کم شده روی 100 تا 120 ثابته بیشتر نمیشه
    اگه 10 مگ بگیرم شبانه حداقل 250 میده ؟
    ساعت رایگانشم همون 6 ساعته فقط از 4 تا 10 صبح هست
    راستی چرا ساعات رایگان همه سرویسها از 2 تا 8 هست اما فقط این 4 تا 10 صبحه ؟ فرقی میکنه ؟
    1. تو روز پهنای باند تا 12 باز هست اما ضریب اشتراک 1 به 8 شده فعلا وضعیت معلوم نیست کامل
    2.کم شدن سرعت مربوط به ضریب هست
    3 معلوم نیست
    4 اینم یه جور سرویسیه دیگه گذاشتن دلیله خواصی نداره

7. این کاربر از toojih بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mostafamz2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    Internet

پيش فرض

1. تو روز پهنای باند تا 12 باز هست اما ضریب اشتراک 1 به 8 شده فعلا وضعیت معلوم نیست کامل
    2.کم شدن سرعت مربوط به ضریب هست
    3 معلوم نیست
    4 اینم یه جور سرویسیه دیگه گذاشتن دلیله خواصی نداره
    ممنون
    الان سرویس 2 مگ دارم خطم که تا 6 بازه شبانه هم 120 حداقل میده
    البته یکی دو هفته هم شبی 6 - 7 گیگ دانلود میشد الان دو شبه که 2.5 گیگ میشه
    یعنی الان سرویس 2 مگ شبانش 120 میده صد در صد سرویس 10 مگ باید بالای این باشه دیگه ؟ انگار قبلا میگفتن 250 هست سرعت شبانش ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

ممنون
    الان سرویس 2 مگ دارم خطم که تا 6 بازه شبانه هم 120 حداقل میده
    البته یکی دو هفته هم شبی 6 - 7 گیگ دانلود میشد الان دو شبه که 2.5 گیگ میشه
    یعنی الان سرویس 2 مگ شبانش 120 میده صد در صد سرویس 10 مگ باید بالای این باشه دیگه ؟ انگار قبلا میگفتن 250 هست سرعت شبانش ؟

سرویس 10 مگ تو روز بالاتر میده صد در صد اما اینم بگم با سرویس 10 مگ اگه شب 10 کیلوبایتم دانلود کنی زنگ بزنی میگن تایم رایگان پشتیبانی سرعت نداریم ! پس باز مشخص نیست که چه سرعتی بده ! من خودم هم نداشتم بدونم حقیقتا
    قبل از اینکه سرویس 10 مگ بگیری حتما زنگ بزن ببین خطت جواب میده اگه داد برای تو روز بگو برات بالا ببرن پهنای باندو

10. این کاربر از toojih بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    Internet

پيش فرض

بعضی موقع ها با خودم میگم یعنی واقعا چرا لیاقت ما همچین حکومت و اینترنتی باید باشه اونا هم که انقلاب کردن دیگه تا الان زیر خاک پوسیدن اون نسل عوض شده پس چرا هنوزم همینی هستیم که بودیم درجا دلیلش واسم روشن میشه که وجود اشخاص نفهمی مثل شماست که باعث میشن همچنان از ما سو استفاده بشه و هی بریم عقب تا بریم جلو!!

من نمیگم شما برای آسیاتک کار میکنی ولی حداقلش اینه که فهم و سوادت پایین هست

بگذریم.... دوستان من چندماهه از دانلود شبانه محروم هستم میخوام بیام اسیاتک دو مگ بگیرم الان می بینم از شانس گند انگار اوضاع خراب شده شبی چند گیگ حدودی میشه دانلود کرد؟ انتخاب دیگه ای بجز های وب و اسیاتک ندارم. پیشاپیش ممنون

Sent from my SM-N910H using Tapatalk
    من با سرویس 2 مگ شبی 2.5 گیگ میگیرم سرعتش شبانه روی 120 هست
    البته یکی دو هفته بود که سرعتم خوب شده بود شبی 6 - 7 گیگ میگرفتم که میگن انگار 1 به 8 شده !
    فن آوا هم شنیدم شبانه سرعت اسمی رو میده ، مثلا سرویس 1 مگ شبانش سرعت 120 میده قیمتشم تو سایتش هست 30 تومن زده(البته اون 6 گیگ در ماه داره)
    در جایی که من آسیاتک 2 مگ با 10 گیگ ترافیک در ماه دارم که باید سرعت شبانش 256 کیلوبایت کمتر نشه! ولی 120 هست و کاریشم نمیشه کرد(مملکت بی قانون)
    حالا میخوام یه ماه سرویس 10 مگ با 10 گیگ ترافیک رو بگیرم ببینم شبانه سرعتش چنده
    همینجا خبرشو میدم ، فعلا که نزدیک 20 روز وقت دارم تموم شد 10 مگ میگیرم ، ای کاش حداقل اون سرعتش خوب باشه
    آدم وقتی داره ماهی 50 هزار تومن پول میده انتظار داره سرعت و پینگ خوب باشه
    الان از 8.8.8.8 پینگ گرفتم 385ms شد ولی همین امروز عصر 72ms شد! هر دقیقه یه جوریه این آسیاتک
    چاره ای هم نداریم ، شرکتای دیگه هم بدتر از این

12. این کاربر از mostafamz2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

من با سرویس 2 مگ شبی 2.5 گیگ میگیرم سرعتش شبانه روی 120 هست
    البته یکی دو هفته بود که سرعتم خوب شده بود شبی 6 - 7 گیگ میگرفتم که میگن انگار 1 به 8 شده !
    فن آوا هم شنیدم شبانه سرعت اسمی رو میده ، مثلا سرویس 1 مگ شبانش سرعت 120 میده قیمتشم تو سایتش هست 30 تومن زده(البته اون 6 گیگ در ماه داره)
    در جایی که من آسیاتک 2 مگ با 10 گیگ ترافیک در ماه دارم که باید سرعت شبانش 256 کیلوبایت کمتر نشه! ولی 120 هست و کاریشم نمیشه کرد(مملکت بی قانون)
    حالا میخوام یه ماه سرویس 10 مگ با 10 گیگ ترافیک رو بگیرم ببینم شبانه سرعتش چنده
    همینجا خبرشو میدم ، فعلا که نزدیک 20 روز وقت دارم تموم شد 10 مگ میگیرم ، ای کاش حداقل اون سرعتش خوب باشه
    آدم وقتی داره ماهی 50 هزار تومن پول میده انتظار داره سرعت و پینگ خوب باشه
    الان از 8.8.8.8 پینگ گرفتم 385ms شد ولی همین امروز عصر 72ms شد! هر دقیقه یه جوریه این آسیاتک
    چاره ای هم نداریم ، شرکتای دیگه هم بدتر از این
    بزا اینکه متضرر نشی بهترین کار اینه برای تست سرویس 5 روز مونده به پایان سرویست بری تو سایت تغییر سرویس بدی به 10 مگ اینجوری فوقش 1000 تومن پرداخت می کنی اما اون شبش می تونی راحت تست بگیری

14. این کاربر از toojih بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    Internet

پيش فرض

بزا اینکه متضرر نشی بهترین کار اینه برای تست سرویس 5 روز مونده به پایان سرویست بری تو سایت تغییر سرویس بدی به 10 مگ اینجوری فوقش 1000 تومن پرداخت می کنی اما اون شبش می تونی راحت تست بگیری
    جون ؟
    مگه آسیافر تغییر سرویس هم داره ؟
    الان رفتم تو سایت فقط تمدید هست تغییر کجاشه دقیقا ؟
    اگه داشته باشه که خوبه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •