تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2090 از 2365 اولاول ... 10901590199020402080208620872088208920902091209220932094210021402190 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,891 به 20,900 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه kindlinessangel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا حمید سلام
    میگم شرکت از این باکس فابریکی ها نمی آره

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

رفته بودم ساب رو بگیرم باکس داشتن ولی اون قبلی ها خوشگل تر بود که روی صفحه جلو مارک گلیدن فرورفته بود روی موکت بالا هم همینطور.
    تازه این فابریکی ها محافظ داره.
    البته گفتن میشه روی باکس با میله محافظ زد ولی میترسم توی بیس گز گز کنه.

راستی آقا هرچی بیشتر از این Zero Pro DC و AS200.4 ریویو میخونم بیشتر به این نتیجه میرسم چرا پول ندارم؟

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام اقا حمید خیلی ممنونم والا باند هایی ک روشه قوی نیستن ولی بازم اهنگ هایی ک بیس نثارن رو باند ها خوب درایو می کنن در کل صدای بدی ندارد ودر مورد کامپ هم اگه باند گرد b6x.2 هلیکس بندازم چطوره؟ تعریف کیفیت محصولاتش شنیدم(بدون امپیلی) امپ هم برای فقط یه جفت کاپا از بین 3602 یا کنوود 527 کدومش بهتره و راه اندازی می کنه کاپا رو،در مورد مارک گلیدن والا من اصلا اشنایب ندارم یا مارک الفا ممنون میشم راهنماییم کنین خیلی ممنونم ازتون
    سلام
    نه با بلو هلیکس مخالفم.هلیکس فقط E به بالا.گلیدن از سال 90 وارد شده یه برند المانیه مثل هلیکس صدای خیلی خوبی داره.برای خیلی از بچه های اینجا گرفتم لینک عکسهاشم که براتون قرار دادم.به نظر من یه جفت M165 بگیر شک نکن نسبت به هزینه ای که میکنی صدای خیلی خوبی بهتون میده.امپ هم بیشتر هزینه کن آمپ خیلی مهمه از پایونیر و کن وود بیا بیرون.یه rc70c4 بگیر 570
    اقا حمید حق با شماست نظرم عوض شد می خام فعلن کامپوننت یا باند گرد نندازم ولی کاپا 11i رو با امپیلی 1_kenwood 8400
    2_dragster 406
    3_soundstream 4.500
    4_vibe slick stereo 4 کدوم از لحاظ کیفیت صدایی و قدرت مناسب هست و اصلا ساب نمی خام من و فقط یه کامپ یا باند گرد اضافه می کنم بهترین گزینه کیفیتی و قدرتی ک باس نرم و عالی و صدای خیلی با کیفیت داشته باشه چی هست؟ ممنونم بابت راهنمایی های خوبتون واقعا حرف خیلی منطقی زدید(ایشالا پول دستم اومد باند گرد helix e6x.2 میگیرم)
    پیشنهادم و بالا دادم.حالا اگر بیشتر تونستی هزینه کنی که بهتر.
    کامپ m165 جفتی 390
    آمپ rc70c4 قیمت 570
    عقب هم که اینفی داری.
    اگر همین ست و گرفتی و نصب کردید،وقتی موزیک پخش شد و لبخند رضایت روی لبهاتون نشست منم دعا کن.
    خب تا اینجاش خرید این کواک رو قطعی میکنم، حالا از پست های قدیمی که خوندم متوجه شدم خیلیا به کامپوننت اهمیت میدن و میدرنج
    به نظر شما با توجه به اینکه من حجم صدای خیلی زیادی لازم ندارم ، بهتر نیست کامپوننت بگیرم و فقط یه جفت از این باند بیضی نصب کنم؟
    اگر بله، لطفا یه مدل با کیفیتش رو معرفی کنید و اینکه کلا چه تفاوتی میکنه صدای این ترکیب با چهارتا باند قبلی؟
    سلام.
    بله مسلما کامپوننت که باید استیج جلو بگیرید. منتها دو جفت کواک اگر ببندی ساب رو تقریبا میشه فاکتو گرفت اما من خودم هم با دو جفت موافق نیستم.من باشم که اصلا کواک هم نمیگیرم. به جای هزینه اون یه جفت کامپوننت عالی با یه امپ عالی و یه ساب خوب تو باکس بگیر لذتش رو ببر.
    من پیشنهادم رو به ترتبی عرض میکنم.
    آلترناتیو اول:
    استیج جلو:کامپوننت گلیدن zero 165.2 pro قیمت زیر 1800 (هنوز موجود نیست)
    آمپ:ماسکنی as200.4 قیمت 2600 (هنوز موجود نیست
    ساب:گلیدن SQX12EX قیمت 950
    ==================================
    آلترناتیو دوم:
    استیج جلو:کامپوننت SQL 165 قیمت 1050 (موجود نیست)
    آمپ :گلیدن XL150C4 قیمت 1350 (موجود نیست)
    ساب:SQX12
    ================================
    آلترناتیو سوم:
    استیج جلو:کامپوننت Zero 165 قیمت 1 تومن(موجود نیست)
    امپ:ماسکنی as1004 قیمت 1770
    ساب:rs12 قیمت 400
    =================================
    آلترناتیو چهارم:
    استیج جلو:کامپوننت گلیدن rs165 قیمت 540
    امپ: rs100c4 قیمت 1 تومن
    ساب Rs12

3. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

اقا حمید بودجه من برای امپیلی نهاییت 400 تومن هست :( از اون گزینه های ک گفتم کدومشون بهتر از همه هست؟ برای باند گرد هم ایشالا چند وقت دیگه e6x.2 میگیرم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

مارک درگ استر و وایب و سانداستریم امپلی های خوبی هستند؟(کدوم بهتر از همه هست)
    Last edited by Mehdi_1998; 29-08-2016 at 23:32.

پروفشنال khark11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    برازجان

پيش فرض

سلام.
    بله مسلما کامپوننت که باید استیج جلو بگیرید. منتها دو جفت کواک اگر ببندی ساب رو تقریبا میشه فاکتو گرفت اما من خودم هم با دو جفت موافق نیستم.من باشم که اصلا کواک هم نمیگیرم. به جای هزینه اون یه جفت کامپوننت عالی با یه امپ عالی و یه ساب خوب تو باکس بگیر لذتش رو ببر.
    من پیشنهادم رو به ترتبی عرض میکنم.
    آلترناتیو اول:
    استیج جلو:کامپوننت گلیدن zero 165.2 pro قیمت زیر 1800 (هنوز موجود نیست)
    آمپ:ماسکنی as200.4 قیمت 2600 (هنوز موجود نیست
    ساب:گلیدن SQX12EX قیمت 950
    ==================================
    آلترناتیو دوم:
    استیج جلو:کامپوننت SQL 165 قیمت 1050 (موجود نیست)
    آمپ :گلیدن XL150C4 قیمت 1350 (موجود نیست)
    ساب:SQX12
    ================================
    آلترناتیو سوم:
    استیج جلو:کامپوننت Zero 165 قیمت 1 تومن(موجود نیست)
    امپ:ماسکنی as1004 قیمت 1770
    ساب:rs12 قیمت 400
    =================================
    آلترناتیو چهارم:
    استیج جلو:کامپوننت گلیدن rs165 قیمت 540
    امپ: rs100c4 قیمت 1 تومن
    ساب Rs12
    استیج جلو منظورتون چیه؟ یعنی تو در جلو نصب میشه؟
    تو هر 4 الترناتیوی که معرفی کردید کواک ننوشتید، منظورتون اینه که کواک رو کلا حذف کنیم؟
    شماره 4 به بودجه من میخوره، فقط میشه امپلی رو بجای rs100c4 گلیدن xl150c4 بردارم؟ یا اینکه دلیلی داره انتخاب اون امپ خاص؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

اقا حمید پیشنهاد شما برای یک جفت کاپا 11iچی هست امپلی تو رینج 400 (gladen m line 75.4 چطور هسیت line 95.4 یا m line 100.2 و اگه میشه قیمت هایی اینارو بدونم و کیفیت و توانشون در چ سطحی هست، خیلی خیلی ممنونم ازتوون(اگه بشه شمارتون رو هم داشته باشم عالی میشه)
    Last edited by Mehdi_1998; 30-08-2016 at 02:38.

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام..حمید اقا
    باند هلیکس e4x2 را جلوی پراید نصب کردم احساس می کنم یکی از باندها صدایش از دیگری کمتر است با بالانس پخش این را احساس کردم به نظر شما مشکل کجاست.. اگر قطب مثبت ومنفی اشتباه نصب کرده باشم ممکن است از این باشد؟؟؟
    سلام صبح عزیزان بخیر.
    باید کامل چک کنی هم از سمت اسپیکر هم آمپ یا پخش.ممکن هم هست همه چیز درست باشه و خودتون خیلی حساس شدین.
    آقا حمید سلام
    میگم شرکت از این باکس فابریکی ها نمی آره

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

رفته بودم ساب رو بگیرم باکس داشتن ولی اون قبلی ها خوشگل تر بود که روی صفحه جلو مارک گلیدن فرورفته بود روی موکت بالا هم همینطور.
    تازه این فابریکی ها محافظ داره.
    البته گفتن میشه روی باکس با میله محافظ زد ولی میترسم توی بیس گز گز کنه.

راستی آقا هرچی بیشتر از این Zero Pro DC و AS200.4 ریویو میخونم بیشتر به این نتیجه میرسم چرا پول ندارم؟
    سلام
    نه فقط با سفارش میارن.یدونه من برای یکی از بچه های اینجا سفارش دادم برای sqx12ex
    در مورد اون باکس هم بله واقعا زیبا بود اگر بخواهید اون نوع باکس هم جزو سفارشی ها شده چون قیمتش بالاتر در میاد رو حساب شرکت خواست یه باکس خوب و با کیفیت با قیمت مناسب بده به مشتریش لذا این باکس جدید رو ساختن.
    امان از بی پولی.خب خورد خورد بگیر حمید.اول آمپ و بگیر بعد کامپ.
    استیج جلو منظورتون چیه؟ یعنی تو در جلو نصب میشه؟
    تو هر 4 الترناتیوی که معرفی کردید کواک ننوشتید، منظورتون اینه که کواک رو کلا حذف کنیم؟
    شماره 4 به بودجه من میخوره، فقط میشه امپلی رو بجای rs100c4 گلیدن xl150c4 بردارم؟ یا اینکه دلیلی داره انتخاب اون امپ خاص؟
    بله درهای جلو منظور هست.
    xl150c4 برای کامپوننت rs165 خیلی زیاده و توصیه نمیشه.
    باید لومازم ا همه نظر با هم همخوانی داشته باشن.یه کواک کیفیتی رو باید حتما با ماسکنی ببندید.مثل همین سری زیرو اما کامپ کیفیتی قدرتی باید با گلیدن اونم رده بالا مثل XL نصب بشه.
    من کلا کواک پیشنهاد نمیکنم. اغلب یا تک استیج میگم یا دو استیج +ساب. که در این صورت هم هر دو استیج باید عین هم باشن.اگر حتما میخواهید کواک باشه میتونید رو طاقچه یک جفت گلیدن mc609 هم نصب کنید با همین آمپ rs
    اقا حمید پیشنهاد شما برای یک جفت کاپا 11iچی هست امپلی تو رینج 400 (gladen m line 75.4 چطور هسیت line 95.4 یا m line 100.2 و اگه میشه قیمت هایی اینارو بدونم و کیفیت و توانشون در چ سطحی هست، خیلی خیلی ممنونم ازتوون(اگه بشه شمارتون رو هم داشته باشم عالی میشه)
    اینفینیتی قدیم صدای خوبی داشت.الان همین کاپا رو خیلیها میبندن اما من شخصا خوشم نمیاد شاید چون قدیم صدای محصولات هارمن رو شنیدم دیگه نمیتونم ارتباط باهاش برقرار کنم.
    در هر صورت مشکلی نیست میتونید اونم ببندین.
    تو رنج 400 برای امپ هیچ فرقی ندارن.ساند ها که ماله قبل هستند و بعیده گارانتی داشته باشن. درگ هم در حد سانده.
    در مورد ml95.4 مسلما یکی از بهترینها تو رنج قیمتی زیر 700 تومن هست.طراحی آلمان و ساخت کره نه چین.کراس اوور و متریال خیلی خوب.قیمتش قبلا 600 بود فکر کنم. ml100.2 هم نمیدونم شرکت تو بارش سفارش داده یا نه باید صبر کنید.
    شماره رو هم براتون pm کردم.

9. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام
    من دنبال یه سیستم خوب و کیفیتی برای 206 هستم پخش 7150 دارم تا قیمت حدود 1.5 ملیون چه چیزی پیشنهاد میدید ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه kindlinessangel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    نه فقط با سفارش میارن.یدونه من برای یکی از بچه های اینجا سفارش دادم برای sqx12ex
    در مورد اون باکس هم بله واقعا زیبا بود اگر بخواهید اون نوع باکس هم جزو سفارشی ها شده چون قیمتش بالاتر در میاد رو حساب شرکت خواست یه باکس خوب و با کیفیت با قیمت مناسب بده به مشتریش لذا این باکس جدید رو ساختن.
    امان از بی پولی.خب خورد خورد بگیر حمید.اول آمپ و بگیر بعد کامپ.
    اگه قیمتش منطقی باشه باکس و دو سه ماهه برسه میتونم فعلا باکس معمولی بگیرم اینو سفارش بدیم وقتی رسید عوض کنیم
    نظر خودت چیه؟ هرچی باشه فابریکه و محافظ هم داره؟ چند دراومد اون سری؟
    اگر نه من اون باکس قبلی ها رو خیلی بیشتر دوست داشتم البته آقا افشین هم گفت هر وقت بخوای چندروزه میشه سفارش داد برات بزنن. ولی فک کنم سفارش تکی گرون تر از قبل هم تموم بشه.

راستش در مورد آمپ و کامپ که تمام تلاشم رو میکنم تا رسیدنش پول جور کنم. من یه اخلاق بدی دارم اگه از تصمیمی که بگیرم زمان بگذره ذوق ام کم میشه دیگه بیخیالش میشم یادمه برا خونه میخواستم سری 8 فوکال بگیرم با آمپ synthesis یه اتفاقی افتاد نگرفتم الآن 5 سال گذشته هنوز خونه سیستم ندارم . شما هم اگه بتونی یه قیمت خوب برام اوکی اش کنی که حرف نداره.
    حیف ام هم میاد این آمپ رو بگیرم با sql احساس میکنم آمپ حیف میشه.
    Last edited by kindlinessangel; 30-08-2016 at 09:05.

پروفشنال khark11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    برازجان

پيش فرض

سلام
    هر چقدر فکر میکنم نمیتونم تصور کنم یه جفت کامپوننت rs165 استیج جلو راضیم کنه..... میشه دو جفت بگیرم که یه جفتش هم بذارم طاقچه عقب؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •