آقا كسي آسياتك نداره؟ سرعتش چطورياس؟![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
عزیزان من 2 مگ دارم و رایگانم دارم
البته تا دیشب که داشتم ، امشبم تست میکنم خبرشو میذارم
+
این برای دیشبه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Abdolreza2012; 17-10-2014 at 01:43.
دو تا سوال
1- از ساعت 7 تا 7:44 که مودم روشن بود، چطور حجم کم نشد، بعد از دانلود کامپیوتر خاموش می شه؟
2- از 13:50 تا 19 وب گردی می کردید و ... یا فقط مودم روشن بود؟
من 1 ساعت مودمم روشن باشه و یکی دو بار بیام همین جا 150 مگ ازم حجم کم می شه!!!
من حرف شمارو قبول دارم ، اما من زنگ زدم به من اینو گفت! حالا امروز یه بار دیگه زنگ میزنم ببینم چی میگن. خبرشو اینجا میزارم.
كامپيوتر شما يا ويروس داره يا در حال آپديته،شايدم كسي از مودمتون استفاده ميكنه.مودم من كل سال روشنه و مشكلي ندارم.
Sent from my iPhone using Tapatalk
منم مودمم 24 ساعت روشنه مشکلی ندارم. اما یه فایل 10 مگی دانلود میکنم 30 مگ کم میکنه. کلا منظورم اینه که خیلی زیادی کنتور میندازه. عادی نیست. من قبلا نامحدود داشتم ماهی 40 گیگ میزد که دانلود میکنم ، درصورتی که اگه اینطور بود الان باید هزار تا هارد پر میکردم!!
پ ن: 6 ساله نامحدود داشتم ، این ماه رفتم رو محدود عذاب واقعا![]()
من که چند روز پیش دو مگ رو تمدید کردم و چند شب هم هست رایگان دانلود میکنم.
من ٢ مگ دارم و ديشبم از رايگانم استفاده كردم.
منم قبلا هیچ وقت مودمم رو خاموش نمی کردم اما الان مدتیه که فقط وقتی می خوام ازش استفاده کنم روشنش می کنم و بعدم سریع خاموش می کنم
اگه یادتون باشه یه مدت سیستمشون دچار مشکل شده بود و باید ساعت 1 شب مودم رو روشن می کردیم و 7 صبح مودم رو خاموش می کردیم تا اگه حجم تو ساعت رایگان ازمون کم شد بهمون برگردونن
هنوزم مثل همون موقع من اگه ساعت 7 مودم رو خاموش نکنم ازم حجم کم می شه
این مال دیشبه:
سیستم ویروس نداره، آنتی ویروسم هم همیشه تو ساعت رایگان آپدیت می کنم، تا جایی که می دونستم بقیه ی آپدیت ها رو هم غیر فعال کردم
حالا باز برای اطمینان اگه بخوام چک کنم چیزی آپدیت می شه یا نه از کجا باید چک کنم؟
فقط می مونه این احتمال که کسی داره از مودم استفاده می کنه که اونم چون رمز وایرلس رو همش تغییر می دم بعیده!
نمی دونم چرا اینجوریه![]()
شما du meter نصب كن و هيچ كاري نكن.بعد ١ ساعت سند و رسيوتون چك كنين.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)