نگاه کن چقدر اینا دارن میسوزن.
بازیکنای استقلال نصبت به تیمشون تعصب دارن....مخصوصا خسرو حیدری که فعلا بهترین بازیکن لیگ هست.
نگاه کن چقدر اینا دارن میسوزن.
بازیکنای استقلال نصبت به تیمشون تعصب دارن....مخصوصا خسرو حیدری که فعلا بهترین بازیکن لیگ هست.
ذوب اهن با پیاد داشت و 2 بر صفر هم برد!!!
میشه س تا بازی باقی مونده دوتیم بزارید ممنونم
استقلال تهران ۳ - ملوان صفر
۳ گام تا قهرمانى با سايه اى به نام ذوب آهن
گلها: آرش برهانى دقايق ۳۱و ۳۶ و فابيو جان واريو دقيقه ۸۰
داور: سعيد مظفرى زاده، كمك ها: حيدر شكور و حسن كامرانى فر
اخطار: اميدرضا روانخواه ( استقلال)، هادى تامينى و پويا نزهتى ( ملوان)
تماشاگر: ۲۰ هزار نفر ، ورزشگاه: آزادى
استقلال
وحيد طالب لو (۱۴)، بيژن كوشكى (۱۵)، پژمان منتظرى (۱۴)، هادى شكورى (۱۵)، هاشم بيك زاده (۱۵)، خسرو حيدرى (۱۷)، فابيو جان واريو (۱۷)، حسين كاظمى (۱۶)، اميدرضا روانخواه (۱۷) از دقيقه ۷۳ عليرضا عباسفرد، فرهاد مجيدى (۱۵) از دقيقه ۸۴ ميلاد نورى و آرش برهانى (۱۸)
سرمربى: امير قلعه نويى (۱۸)
ملوان
مسعود غلامعلى زاد (۱۲)، سعيد سالارزاده (۱۱)، هادى تأمينى (۱۰)، آلن باسيچ (۱۰)، بابك پورغلامى (۱۲)، فيليپه آلوزدسوزا (۱۴)، مهران جعفرى (۱۱)، عليرضا رمضانى (۱۰) از دقيقه ۷۵ محسن گياهى، وحيد خدامرادى (۱۱) از دقيقه ۵۶ پويا نزهتى (۱۰)، جلال رافخايى (۱۲) و محمد حيدرى (۱۱) از دقيقه ۸۲ محمدعلى اميرى
سرمربى: محمد احمدزاده (۱۱)
شرح گلها
گل اول استقلال: خسرو حيدرى از راست روى تير اول ملوان پاس كوتاهى را براى برهانى ساخته و پرداخته كرد كه در شلوغى مقابل دروازه اين تيم مهاجم استقلال با يك نوك پا گل اول آبى پوشان را به ثمر رساند.
گل دوم استقلال: فرهاد مجيدى از راست حركت خوبى را آغاز كرد و پاس عرضى خوبى را روى تير ۲ براى آرش برهانى فرستاد كه ضربه سر برهانى دومين گل استقلال را با خود به همراه داشت.
گل سوم استقلال: روى يك ضربه ايستگاهى فابيو جان واريو يكبار ديگر هنر خود را روى زدن ضربات آزاد نشان داد و با يك ضربه دقيق كه به تير دروازه ملوان هم اصابت كرد گل سوم تيمش را به ثمر رساند.
لحظات حساس
دقيقه :۲۳ ارسال توپ خسرو حيدرى از راست و اشتباه مدافعان ملوان، برهانى را صاحب يك بخت خوب گلزنى كرد كه او در كنترل توپ ناتوان نشان داد تا بهترين موقعيت استقلالى ها از آنها گرفته شود.
دقيقه :۳۵ فرهاد مجيدى يك پاس بلند را در پشت دفاع ملوان براى برهانى فرستاد كه اين بازيكن در زدن ضربه نهايى عجله كرد و با بى دقتى توپش را به بالاى دروازه غلامعلى زاد زد.
دقيقه :۶۷ جلال رافخايى روى يك ضربه ايستگاهى از فاصله ۳۰ مترى دروازه استقلال را نشانه گرفت كه توپ او فضاى بالاى دروازه طالب لو را طى كرد.
دقيقه :۶۹ آرش برهانى در موقعيت تك به تك با غلامعلى زاد پاس رو به جلو خوبى را در آستانه دروازه خالى ملوان به مجيدى سپرد كه ضربه بى دقت او در ميان ناباورى به بيرون رفت.
دقيقه:۷۰ روى ارسال يك توپ بلند از خسرو حيدرى از راست، آرش برهانى با شارژ مدافع مستقيم خود با سر ضربه اى را راهى دروازه ملوان كرد كه داور آن را خطا اعلام كرد.
دقيقه :۸۷ عليرضا عباسفرد در پشت دفاع ملوان در موقعيتى خوب ضربه اى را راهى دروازه ملوان كرد كه غلامعلى زاد آن را با دشوارى دفع كرد.
دقيقه :۸۹ شوت جلال رافخايى در داخل ۱۸ قدم استقلال را وحيد طالب لو با يك پرش بلند به كرنر فرستاد.
شرح بازى
استقلال در يك روز خوب و در حاليكه حريفش ذوب آهن با نتيجه ۲ بر صفر پيام را شكست داده بود، توانست با يك پيروزى قاطع ۳ بر صفر به صدرنشينى خود استحكام بخشد. استقلالى ها براى آنكه از همان آغاز بازى چشم به ۳ امتياز آن داشته باشند، بدون سياوش اكبرپور ۳ اخطاره و مهدى اميرآبادى مصدوم با يك چهره هجومى به ديدار حريف خود رفتند تا از همان آغاز بازى پيروزى آبى پوشان مسجل به نظر آيد. آبى پوشان براى رسيدن به پيروزى ۳۰ دقيقه صبر كردند و متعاقب آن در عرض ۵ دقيقه ۲ بار توسط آرش برهانى به گل رسيدند؛ بازيكنى كه نشان داد در روزهاى اوج خود قرار دارد. استقلالى ها كه نيمه اول را با دو گل به پايان رسانده بودند، در نيمه دوم نيز با توجه به ضعف حريف خود همچنان تيم برتر ميدان بودند، تيمى كه توانست در نيمه دوم با زدن يك گل جمع گل هاى خود را به عدد ۳ برساند. نتيجه اى كه پيش از انجام بازى نيز با توجه به آمادگى خوب استقلالى ها مى شد آن را پيش بينى كرد.آبى پوشان با پيروزى بر ملوان همچنان به فاصله يك امتيازى خود با ذوب آهن ادامه دادند تا شانس اول قهرمانى در ليگ هشتم به حساب آيند.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
در حاشيه ديدار استقلال تهران- ملوان
تشويق صبا در آزادى
پيروزى تيم صباى قم مقابل پرسپوليس سبب شد تا تماشاگران استقلالى به حمايت از تيم فيروز كريمى بپردازند. آنها با فرياد صبا صبا خوشحالى خود را از بابت برترى اين تيم مقابل قرمزهاى پايتخت نشان دادند.
اعتراض به لباس قرمز احمدزاده
بر تن كردن لباس قرمز توسط سرمربى ملوان سبب اعتراض شديد استقلالى ها شد. محمد احمدزاده با پيراهن قرمز رنگ خود بر روى نيمكت ملوان نشست تا همين موضوع سبب واكنش تماشاگران آبى دوست شود. آنها با سر دادن شعار، اعتراض خود را نسبت به اين موضوع نشان دادند.
سنگ تمام در تشويق قلعه نويى
هواداران استقلال مدام به تشويق امير قلعه نويى پرداختند. آنها لحظه اى از حمايت سرمربى تيم شان دست بر نداشتند. شدت تشويق قلعه نويى پس از پيش افتادن استقلال از ملوان دوچندان شد.
شعار عليه نيكبخت
سر دادن شعار عليه نيكبخت توسط استقلالى ها فقط به بازى دربى اختصاص ندارد. آنها ديروز هم عليه مهاجم پرسپوليس شعار دادند تا بيش از پيش احساس خود را نسبت به بازيكن سابق تيم شان به اثبات برسانند.
اعتراض با سوت
تماشاگران استقلال در نيمه نخست اعتراض خود را نسبت به قضاوت داور بازى با سوت نشان دادند. آنها هر وقت كه نسبت به يك صحنه معترض بودند با بلند كردن صداى سوت واكنش خود را نسبت به قضاوت داور بازى اعلام مى كردند.
واعظى و عزيزمحمدى در جايگاه
جايگاه ورزشگاه آزادى برخلاف بازى هاى گذشته چهره هاى شاخصى را در خود نمى ديد. تنها چهره هاى VIP در بازى ديروز واعظى آشتيانى وعزيزمحمدى بودند.
قلعه نويى تماشاگر پرسپوليس
سرمربى استقلال پيش از آغاز بازى تيمش به تماشاى بازى پرسپوليس- صبا پرداخت. امير قلعه نويى به همراه على نظرى با حضور در اتاق پليس استاديوم آزادى بازى پرسپوليس رابه صورت كامل تماشا كردند. آنها از اينكه رقيب ديرينه خود را در اين ديدار بازنده مى ديدند، خوشحال بودند.
استوك هاى ويژه كاظمى
استوك هاى سبزرنگ حسين كاظمى سبب شده بود تا اين بازيكن به نسبت ديگر بازيكنان داخل زمين متمايز باشد. در بازى هاى گذشته استقلال سياوش اكبرپور و فرهاد مجيدى هم با به پا كردن استوك هاى خاص به نوعى ديگر جلب توجه مى كردند.
تعطيلى تمرين استقلال
تمرين امروز استقلال تعطيل است. آبى پوشان تهرانى بعد از بازى با ملوان امروز را به استراحت خواهند پرداخت تا با سفر به قطر تمرينات خود را در اين كشور از سر بگيرند. استقلالى ها ۲ جلسه تمرين را در قطر سپرى خواهند كرد.
4 استقلالى به اردو نرفتند
۴ تن از بازيكنان استقلال در اردوى اين تيم حضور پيدا نكردند. سياوش اكبرپور و پيروز قربانى به دليل محروميت و مهدى اميرآبادى و مهرداد پولادى هم به علت مصدوميت به هتل المپيك نرفتند تا جزو غايبان استقلال در بازى با ملوان محسوب شوند. اين بازيكنان در ليست ۱۸ نفره استقلال قرار نگرفتند.
تقابل استقلالى ها با مسى ها
بر پايى اردوى مس در هتل المپيك سبب شد تا اعضاى اين تيم با استقلالى ها رودررو شوند. آنها براى دقايقى در كنار هم به صحبت و خوش و بش پرداختند. در اين بين تقابل مظلومى و صادقى با استقلالى ها از جذابيت بيشترى برخوردار بود.
خذيراوى در آزادى خط خورد
با تصميم كادر فنى استقلال، نام يك بازيكن از ليست اين تيم خط خورد تا ۱۸ بازيكن آبى پوش براى بازى با ملوان مشخص شوند. احمد خذيراوى تنها بازيكنى بود كه نامش در ورزشگاه آزادى و در فاصله اندكى مانده به شروع بازى از ليست استقلال حذف شد.
ملوانى ها از دقيقه ۱۵ گرم كردند
ذخيره هاى ملوان از ابتداى بازى به گرم كردن مشغول شدند.با دستور محمد احمدزاده بازيكنان نيمكت نشين ملوان از دقيقه ۱۵ بازى پشت دروازه به كارهاى كششى روى آوردند. اين موضوع سبب تعجب نيمكت نشين هاى استقلال شد.
به دنبال ذوب آهن
اعضاى كادر فنى استقلال در جريان بازى به شدت به دنبال نتيجه بازى رقيب اصلى خود بودند. آنها مدام پيگير نتيجه بازى ذوب آهن شدند تا هوش و حواسشان در تهران و دلشان در اصفهان باشد.
اشاره به سر
آرش برهانى با زدن گل دوم خود به ملوان با دست به سرش اشاره كرد و مدعى بود اين گلش با ديگر گل هاى به ثمر رسيده اش متمايز است.برهانى اكثر گل هاى خود را با پا به ثمر رسانيده است تا همين موضوع سبب اشاره وى به سرزنى اش باشد. گل برهانى به ملوان دومين گلى بود كه وى در اين فصل با ضربه سر زده است.
اولين حضور صادقى
ايمان صادقى ديروز اولين تجربه نشستن بر روى نيمكت استقلال را در يك بازى رسمى پيدا كرد. با تصميم كادر فنى استقلال، اشكان نامدارى جزو ليست ۱۸ نفره اين تيم قرار نگرفت تا صادقى جايگزين وى شود.
ادعاى استقلالى ها: ول كن ما نيستند
استقلالى ها پس از اينكه متوجه نتيجه بازى ذوب آهن برابر پيام شدند ابراز ناراحتى كردند و مدعى شدند تيم ابراهيم زاده سايه به سايه آنها حركت مى كند. بازيكنان آبى پوش مى گفتند: اين ذوب آهن ول كن ما نيست.
6 آبى پوش در تهران مى مانند
با تصميم كادر فنى استقلال، ۶ بازيكن اين تيم به قطر نمى روند. اين ۶ بازيكن كه امروز مشخص مى شوند بايد تحت نظر حميد خداداد در تهران به انجام تمرينات بدنسازى بپردازند.
200 تماشاگر ملوانى
ملوان با شمارى از طرفدارانش به تهران آمد. ۲۰۰ هوادار از انزلى جهت حمايت از ملوان به تهران آمده بودند تا با حضور در استاديوم تيم ميهمان را تنها نگذارند.
ريكاورى بعد از بازى
با به پايان رسيدن بازى امير قلعه نويى به شاگردانش دستور داد دور زمين بدوند. از آنجا كه استقلالى ها امروز تمرين ندارند، اين ريكاورى براى بازيكنان آبى پوش صورت گرفت تا آنها آمادگى بدنى خود را از دست ندهند.
اعتراض قلعه نويى به داور
سرمربى استقلال مطابق اكثر بازى هاى اين تيم نسبت به قضاوت مظفرى زاده اعتراض داشت. قلعه نويى معتقد بود كه داور بازى از صحنه خطايى كه بر روى عليرضا عباسفرد اتفاق افتاده، به راحتى گذشته است.
تشكر ويژه از جان واريو
سرمربى استقلال پس از پايان بازى از عملكرد مطلوب فابيو جان واريو تشكر كرد. قلعه نويى معتقد بود جان واريو ستاره ميدان ديروز بوده است. او در چند نوبت از فابيو به خاطر عملكرد قابل قبولش تشكر كرد و از وى خواست تا در بازى هاى آتى استقلال هم آماده نشان دهد.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
براى سرمربيگرى تيم ملى از من برنامه اى خواسته نشد
قلعه نويى: امسال جبارى از نظر فنى خوب نبود
امير قلعه نويى سرمربى تيم استقلال تهران درباره حضورش در ميان گزينه هاى تيم ملى فوتبال گفت: در اين باره با من صحبتى نشده است و همان طور كه كفاشيان نيز گفت، از من برنامه اى نخواستند. وى در پايان بازى تيم هاى استقلال تهران و ملوان بندر انزلى گفت: حتما آن ها درباره شرايط شان كارشناسى كردند و اكنون بايد پاسخگو باشند. در هر صورت من تمام فكرم به تيم استقلال است و هر زمان كه به من چنين پيشنهادى شد، درباره آن فكر مى كنم. او درباره بركنارى على دايى از سرمربيگرى تيم ملى نيز گفت: اين طبيعت فوتبال است و در فوتبال اين جابه جايى ها وجود دارد اما من از دايى و همكارانش به خاطر زحماتشان براى تيم ملى تشكر مى كنم. وى خاطرنشان كرد: دايى از بازيكنان بزرگ و بين المللى ماست و بايد احترامش حفظ شود. زمانى كه من سرمربى تيم ملى بودم، مى گفتند كه مربى كوچكى هستم، اما ديديم كه تيم مارادونا هم ۶ گل دريافت كرد يا فرگوسن در منچستريونايتد نتايج خوبى نگرفته است. من معتقدم بايد قداست دايى را حفظ كنيم؛ نه اينكه تبر برداريم و او را بزنيم. سرمربى استقلال تهران افزود: اگر در بازى مقابل عربستان موقعيت تك به تك مهدوى كيا به گل تبديل مى شد و همين طور فرصت هاى ديگر، شايد امروز اين صحبت ها ديگر نبود. در فوتبال ما فرهنگ غلطى وجود دارد كه برد براى بازيكنان است و باخت براى مربيان كه اين سنت غلط بايد از فوتبال ما حذف شود. قلعه نويى درباره مجتبى جبارى نيز گفت: بارها گفته بودم كه جبارى بازيكن خوبى است اما تصور مى كنم امسال وى از نظر فنى خوب نبود و بعضا يكسرى مشكلات حاشيه اى هم داشت كه در بازى مقابل الاتحاد نيز آن اتفاق رخ داد و من اين بازيكن را در اختيار باشگاه گذاشتم. من نمى توانم بازيكنى را اخراج كنم و باشگاه بايد درباره او تصميم بگيرد. وى درباره مذاكره جبارى با باشگاه هاى ديگر نيز گفت: جبارى سال هاى قبل نيز چنين مذاكراتى را انجام داده بود و او به عنوان بازيكن آزاد مى تواند اين كار را انجام دهد. قلعه نويى درباره برد امروز تيمش مقابل ملوان نيز اظهار كرد: به نظرم استقلال بازى خوب و با برنامه اى انجام داد. البته با اين نتيجه چيزى از ارزش هاى ملوان كم نمى شود اما در اين بازى موقعيت هايى كه داشتيم را به گل تبديل كرديم و چند فرصت را نيز از دست داديم كه در واقع تفاوت بازى امروز ما با بازى مقابل الجزيره هم همين موضوع بود. وى با بيان اين كه خوشبختانه توپ و ميدان در اختيار تيم ما بود و پس از تعطيلات بازى بدون استرسى را به نمايش گذاشتيم، درباره وضعيت استقلال در ليگ قهرمانان آسيا و بازى مقابل ام صلال اظهار كرد: ما تنها ۲ امتياز از رقيبان خود عقب هستيم و قصد داريم با يك بازى هجومى ۳ امتياز را مقابل اين تيم به دست آوريم؛ ضمن آن كه در ۲ بازى برگشت ميزبان هستيم و مى توانيم با ۶ امتياز آن ۲ ديدار صعود خود را قطعى كنيم.
اقایون تبریک میگم من دیروز با چند تا از رفیقامو و معلم دیفرانسیل مون رفتیم استادیوم خیلی حال داد
کلی هم نیکی رو مورد عنایت قرار دادیم
چرت نوشته هیچکی سوت نمیزد همه میگفتن سعید پرسپولیسیاعتراض با سوت
میشه جواب منو بدیدن
جدول لیگ کامل باشه
به خاطر منافع ملي به قلعهنويي اجازه جدايي ميدهم
امير رضا واعظ آشتياني بعد از پيروزي 3 بر صفر برابر ملوان در جمع خبرنگاران عنوان كرد: بازي خوبي انجام داديم و توانستيم به يك برد با ارزش دست پيدا كنيم.
مديرعامل استقلال در مورد احتمال جدايي امير قلعه نويي و حضور در تيم ملي اظهار داشت: من با اين جدايي به خاطر استقلال مخالفم اما بر خلاف ميل باطني ام و به خاطر منافع ملي اگر امير قلعه نويي براي هدايت تيم ملي انتخاب شود با اين مسئله موافقت مي كنم.
واعظ آشتياني در مورد عدم صدور رواديد براي خبرنگاران براي همراهي استقلال در ليگ قهرمانان آسيا گفت: هر دوباشگاه الاتحاد عربستان و ام صلال قطر همكاري خوبي با ما داشتند و در اين زمينه مشكلي وجود نداشت.
منبع: ورزش نیوز
استقلال با فولاد پیام و فکر کنم سایپا
ذوب اهن رو نمی دونم
فولاد پیام و فکر کنم سایپا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)