خوب کاری نداره میتونم برات ردیف کنم.آره به نظرم میتونم ! اینطوری فرض کن که من روز ه اول که کنسول رو خریم تا جایی که میتونستم عریانش کردم
حالا چی کار کنم ؟
خوب کاری نداره میتونم برات ردیف کنم.آره به نظرم میتونم ! اینطوری فرض کن که من روز ه اول که کنسول رو خریم تا جایی که میتونستم عریانش کردم
حالا چی کار کنم ؟
ولی به نظر من عمر این دو کنسول زیادتر از این حرفاست.... دلیلاش اومدن کینکت و بازی بسیار گرافیک بالا crysis2 برای هر دو شون.. معمولا موقعی که به قدرت واقعی کنسول برسن تازه داستانش شروع میشه.... یا بازی Gears of War3 که پیشرفت خیلی خوبی نسبت به قبل خواهد کرد.... یابازی grid2 که codmasters قولشو واسه 2012 داده..... اون پروژه DOOM4 هم مثل Alen Wake خیلی دیرتر اجرایی میشه
یعنی میگی تو همین مشهد جایی نیست که لوازم یدکی بفروشن ؟؟
باید لاستیکشو عوض کنم یا خوده استیک سمت چپ رو ؟
مصطفی جان این لاستیکی رو که میگی خیلی سفته !! چطوری کندیش داداش!!؟؟
همونطور که بچه ها گفتن میتونی از یه دسته ی سوخته این Button رو ورداری و رو ماله خودت بزاری .
کسی قاب مشکی برای فروش نداشت ؟![]()
من متوجه نشدم !
سی پی یو که کار شبیه سازی رو انجام نمیده !
شبیه ساز های انحصاری هم که در اختیار دولوپر ها قرار میگیرند هرگز به دست من و شما نمیرسه - مگه مال PSX یا مال سگا جنسیس و کنسول های قدیمی تر رسیدند ؟
ولی به هر حال به نظر خود من کار نسل فعلی تمام شده هست - یادمه زمانی که EyeToy برای Ps2 اومد 2 سال بعدش ps3 اومد ! و EyeToy با قابلیت های بیشتر پورت شد روی Ps3 اسمش هم عوض شد - احتمال زیاد همین کار رو هم با 360 و کینکت و Move و Ps3 بکنند .
چون کینکت همش یک حسگر هستش و خیلی راحت میشه روی هر نسلی ازش استفاده کرد و نسل های جدید تر با سخت افزار بهینه تر قطعا میتونند کار بیشتری از کینکت بکشند .
دسته ی من کیفیت خوبی نداره !! وقتی کنسول رو خریدم بعدش فهیدم دسته رو بهم انداخته
حالا اگه بخوام, خودم میتونم دسته رو باز کنم و یک دونه استیک رو جایگزین کنم ؟ کاره ساده ای ه ؟ بالانس نمیخواد ؟
سلام دوستان
پستای اول را مطالعه کردم ولی یه راهنمایی کنید لطفا
چه مدل xbox بگیرم ؟
من گیج شدم از توضیحات
قیمت هم تا 400
kinect تو ایران اومده؟چه قیمت؟
ممنون میشم![]()
سلام. پست اولو ولیش خیلی قدیمی هستسلام دوستان
پستای اول را مطالعه کردم ولی یه راهنمایی کنید لطفا
چه مدل xbox بگیرم ؟
من گیج شدم از توضیحات
قیمت هم تا 400
kinect تو ایران اومده؟چه قیمت؟
ممنون میشم![]()
الان ۴ مدل ۳۶۰ داریم
ارکید ۳۰۰
الایت ۳۸۰
اسلیم ۲۵۰ گیگ ۴۳۰ تبدیل . ۳۹۰ خام
اسلیم ۴ گیگ
الان در حال حاظر بهترین مدل الایت هست(با توجه به شرایط)
کینکت هم بله هست حدودا ۲۲۵ تا ۳۳۰ باید باشه
Last edited by joykiller360; 14-01-2011 at 22:48.
دوستان لطفا توی تاپیک لایو به سوالامجواب بدین دیگه. ممنون
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)