آقا دستت درد نکنه حالا که داری ساماندهیش می کنی تعدادی از سایتهای جستجو فایل های تورنت هم بزار البت هبه شرطی که به روز باشند و هر از چند ماه تجدید قوا بشه!
آقا دستت درد نکنه حالا که داری ساماندهیش می کنی تعدادی از سایتهای جستجو فایل های تورنت هم بزار البت هبه شرطی که به روز باشند و هر از چند ماه تجدید قوا بشه!
دوست عزیز من از تنظیمات نمی دونم ! می دونم چطوری تورنت پیدا کنم و بزارم تو صف دانلود ولی حالا اصلا دانلود نمی کنه خودت راهنمایی لازم رو انجام بده !
با تشکر
ببخشید پس من خلاصه مطالبی که تا حالا جمع کردم و مدیر بخش گذاشته تو پست اول( به صورت لینک در اخر مقاله )
معرفی تورنت و جواب به بعضی از مشکلات
مشکل داره؟؟؟ درسته هنوز لینک این سایت ها جستجحو اش رو نزاشتم ولی مطالب کاملی در مورد تنظیمات و مشکلاتی که تا حالا بوده گذاشتم
چند تصویر از نرم افزار (بخش اصلی و بخش ترکر و بخش peer ها و seed ها ) بزار ببینم . فایلی هم که داری دانلود می کنی لینک تورنتش رو بده بررسی کنم.
از
هم چند تا تست بگیر بزار اینجا (برای پینگ و میانگین سرعت)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ما هم نگفتیم مطالب شما مشکل داره دوست عزیز
با اینکه اولین بار هست دارم با تورنت کار می کنم اما شکر خدا در دانلود مشکل خاصی نداشتم
مشکل اصلی من با سایت های جستجوی فایل های تورنت هست که اونجا هم مطرح کردم و تقاضام رو دوباره تکرار می کنم که حتما سایتهایی که قرار هست بگذارید هر از مدتی به روز بشه چون بعضی هاش بعد از مدتی یوزرهاش کم می شه و فایده ای نداره
یک سئوال به نظر می رسه سرعت دریافت فایل ها در تورنت بالاتر هست درسته؟
مثلا یک فایل 200 مگی با ای دی اس ال من لااقل 2 روز دورش بودم بگیرمش اما با تورنت یک روزه می شه گرفتش با اینکه مثلا سرعت دریافت رو 11 کیلو بر ثانیه می زنه
Last edited by Ali-ss; 05-12-2008 at 11:16.
منظور من یه فهرست از پستهای کاربردی بود عزیز
حداکثر سرعت تورنت همون سرعتی هست که شما خریدین منتها برنامه های دانلود از تورنت می تونند حداکثر پهنای باند رو استفاده کنند
سلام
من یه مشکلی پیدا کردم و اون اینه که هرچی میخوام دانلود کنم ارور میده
نرم افزار من utorrnet هستش ، من تمام سایت هارو تست کردم ... ولی بازم ارور میده
مثلا هنوز به 1 درصد نمیرسه که این ارور پایین صفحه دکستاپ میادش
مرسی
محمد
ضمن تشكر تمامي مطالب مربوط به اون پستو خوندم
دستت درد نكنه ولي ميخواستم اگه ممكنه يه خورده اطلاعات بيشتري داشته باشم من از صبانت اكانت دارم و تمامي دانلودهامو براي شبانه تنظيم ميكنم ولي خود برنامه تورنت كه مال من ورژن v1.8.1 (build 12639) هستش شروع به دانلود نميكنه نميدونم مشكلم چيه فكر ميكنم تنظيماتم مشكل داشته باشن در ضمن سرعت آپلودم از دانلودم زياده نميدونم چيكار كنم باتشكرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من یه سوالی دارم
میخواستم بپرسم ما وقتی یه فایل رو دانلود میکنیم حتما باید صبر کنیم تا آپلود هم بشه ؟؟؟ برای چی ؟ میشه آپلود نکرد و فقط دریافت کرد ؟
دوست عزیز این تصویر بخش ترکرها هست :
بقیه هم که گفتی بزار سفید بودن !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)