تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 209 از 827 اولاول ... 109159199205206207208209210211212213219259309709 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,081 به 2,090 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

حـــــرفـه ای Sphinx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

زولا: از ترك چلسي پيشمانم
    ------------------
    جان فرانكوزولا، اسطوره باشگاه چلسي از اينكه با ورود رومن آبراموويچ، مالك ميليارد چلسي، استمفوردبريج را ترك كرد، ابراز پيشيماني مي كند.
    اين اسطوره ايتاليايي در گفت و گويي با اسكاي اسپورتس اين چنين گفت: "باعث ناراحتي است كه زماني كه من در چلسي بودم، موفق به چشيدن طعم شيرين پيروزي در ليگ برتر نشدم. اما هنوز هم احساس ميك نم كه جزئي از اين باشگاه هستم. زيرا كسي كه حتي براي مدت كوتاهي به چلسي بپيوندد، براي هميشه جزءآن خواهد بود.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بكهام: كين مربي بعدي شياطين خواهد بود
    -هنوز هوادار يونايتد هستم
    ----------
    ديويد بكهام، ستاره انگليسي رئال مادريد به حمايت از رفتار و شخصيت روي كين هم تيمي سابقش در منچستريونايتد پرداخت.
    بكهام در اين باره اظهار داشت: اگر بخواهم از ميان بازيكنان كه پيش از اين با آنها در اولترافورد توپ زده ام، يكي را به عنوان سرمربي شايسته آينده تيم معرفي كنم، كين را معرفي مي كنم.
    مربي ها بايد جذبه داشته باشند تا بازيكنان از آنها بترسند و كين اين شخصيت را در خود داشته و دارند و قطعا يكي از بزرگان فوتبال خواهد شد. او كاپيتان شياطين سرخ است و حرف او در باشگاه شنونده دارد. شخصيت فوق العاده قوي دارد و همه به او و نظرياتش احترام مي گذارند.
    بكهام در پايان افزود: "من خودم همچنان هوادار يونايتد هستم و به نظرم امسال حداقل در يك عرصه موفق مي شوند. رئال هم بايد پيروز شود. ما نمي توانيم يك سال ديگر را بدون پيروزي پشت سر بگذاريم. "

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اعلام اسامي بهترين بازيكنان سال قاره آفريقا
    ---------------------------
    محمد بركات ملي پوش خط مياني تيم فوتبال الاهلي مصر به عنوان تنها بازيكن حاضر در باشگاه هاي آفريقايي درليست دريافت جايزه عنوان بهترين بازيكن سال قاره سياه قرار گرفت.
    در ليست پنج نفره بهترين بازيكنان قاره آسيا نام بازيكناني مثل اوكوچا بازيكن نيجريه اي تيم بولتون انگليس، ساموئل اتوئو مهاجم كامروني تيم بارسلونا، مايكل اسين و دروگبا از تيم چلسي انگلستان، اوبافمي مارتينز مهاجم تيم فوتبال اينتر ميلان نيز قراردارد. نكته جالب توجه در خصوص بازيكن مذكور اين است كه تمامي آنها به استثنا محمد بركات بازيكن تيم الاهلي مصر در باشگاه هاي اروپايي بازي مي كنند.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خبر قبلي صحت نداشت
    بارسلونا، لمپارد را نمي خواهد
    ------------------
    مقامات بارسلونا اعلام كرده اند كه ديگر در تلاش براي جذب فرانك لمپارد، هافبك چلسي نيستند.
    بگريستين، مدير امور ورزشي بارسا روز يكشنبه گذشته گفته بود كه مقامات باشگاه قصد دارند مهره انگليسي چلسي را جذب نيوكمپ كنند.
    اما سايت بارسلونا روز گذشته اعلام كرد: "بگريستين، مدير امور ورزشي بارسا گفتگوي منتشر شده رد مطبوعات اسپانيايي درباره لمپارد را تكذيب كرده است."

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

كروچ متعجب از هواداران خشمگين
    -----------------------------
    پيتركروچ، مهاجم تيم ليورپول انگلستان اظهار داشت كه از سيل انتقالات طرفداران خشمگين انگليسي حيرت زده شده است.
    كروچ موفق نشد تا در ديدار ماه گذشته تيم ملي انگلستان برابر تيم ملي اتريش گلزني كند، با اين وجود وي مطمئن است كه به زودي و در مصاف روز شنبه برابر تيم ملي آرژانتين، ناكامي هاي پيشين خود را جبران خواهد كرد.
    وي مي گويد: "تا به حال گمان نمي كردم كه طرفداران فوتبال تا بدين حد منفي فكر كنند. حقيقت اين است كه اينگونه طرفداران تنها به تابلوي نتايج مي نگرند و نه زمين بازي. پيوستن به يك باشگاه بزرگ اينگونه عواقب را هم در پي دارد. براي مثال شما به يك سوژه هميشگي براي طرفداران و منتقدان تبديل خواهيد شد."
    وي در ادامه افزود: "تا زماني كه مربي مسوولان باشگاه و هوادران ليورپول از عملكرد رضايت دارند، اجازه نمي دهم تا اينگونه انتقالات بر روي من تاثير بگذارد."

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

روبينيو: از تصميم لوكزمبورگو ناراحت نيستم
    ---------------------------
    رابسون ده سوزا ستاره برزيلي رئال مادريد در مصاحبه با آس اسپانيا گفت: هرگز از تصميم لوكزمبورگو ناراحت نيستم.
    روبينيو گفت: هر دو پنالتي كاملا سالم و واضح بودند و داور به درستي اين دو پنالتي را سوت زد. در مورد پنالتي اول، تا حدودي ترسيدم و پاهايم سست شد اما خيلي دوست داشتم، پنالتي دوم را خودم به گل تبديل كنم. دستور لوكزامبورگو چيز ديگري بود و من با اينكه به شدت تحت تاثير محيط بودم، در يك لحظه كنار رفتم و تسليم صلاحديد لوكزامبورگو شدم. من هميشه تابع دستورات مربيان هستم و بخاطر چنين روندي، هرگز روحيه خود را از دست نداده ام، كارلوس كوهي از تجربه است و مطمئن بودم كه پنالتي دوم را به گل تبديل مي كند.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

گليزرها ده ميليون پوند به فرگوسن دادند
    ------------------
    خانواده گليزر مبلغ 10 ميليون پوند را براي حضور و خرج كردن در بازار نقل و انتقالات ژانويه در اختيار سرآلكس فرگوسن قرارداده اند.
    فرگي كه قصد دارد دو خريد بزرگ براي تيمش انجام دهد، در اين باره گفت: "آنچه كه در نظرمن است ، بهبود وضعيت منچستر است، اما شانس اين را ندارم كه از باشگاه هايي كه احتمال موفقيت آنها در ليگ قهرمانان بالاست، مهره بگيرم و همين مساله انتخاب هاي مرا پايين تر مي آورد. در حال حاضر از وضعيت كيفي تيم رضايت دارم، اما تيم ما در حال حاضر بيش از پيش روي مهره هاي جوانش تكيه كرده است و ما تمام انرژي تيم را از روي كين، گري نويل و هاينز مي گيريم.
    تيم كوچك ما در حال پيشرفت است و همه مهره ها فوق العاده درخشيده اند و هيچكدام ما را تنها نگذاشته اند."

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سونس:امره شبيه بكهام مي شود
    گرام سونس، سرمربي تيم نيوكاسل انگلستان، امره بيست و پنج ساله را به ديويد بكام تشبيه كرد.
    امره كه در فصل تابستان گذشته با دريافت 8/3 ميليون پوند از تيم اينتر ميلان به جمع زاغ ها پيوسته، موفق شد تا در ديدار نيوكاسل برابر ساندرلند براي تيمش گلزني كند.
    مربي زاغ ها بااشاره به عملكرد خوب امره مي گويد: "از نحوه بازي او رضايت كامل دارم. به عقيده من امره جاي رشد زيادي دارد و در سال هاي بعد از او بيشتر خواهيم ديد. او ستاره ارزشمند فوتبال تركيه است و به عقيده من لقب ديويد بكهام تركيه شايسته اوست. گفتني است كه تيم نيوكاسل انگلستان در تاريخ 19 نوامبر مصاف سختي را برابر آبي پوشان لندني پيش رو دارد."

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

شوستر: به داور توهين نكردم
    -----------------------------
    برندشوستر مربي آلماني ختافه در مورد اخراج خود توسط داور مسابقه تيمش مقابل بارسلونا گفت: "من هرگز به داور مسابقه توهين نكردم و دليل اخراج خود را هم نمي دانم."
    شوستر گفت: "من هيچ توهيني به داور مسابقه نكرده ام و هنوز هم نميدانم كه چرا او مرا از زمين مسابقه اجراج كرد. شكست ما مقابل بارسلونا قبل از آنكه بخاطر اقتدارمسلم بارسلونا نسبت به ما باشد. تقصير هوادارانمان بود. آنها با شعارهاي نژاد پرستانه عليه اتوئو، حتي اعصاب من و مردانم را هم خرد كرده بودند و جو بسيار ناسالم در ورزشگاه ساخته بودند."
    بارسلونا بهترين تيم لاليگا است و من اصلا نمي توانم بازيكن خودم را با همتاي او در بارسلونا مقايسه كنم.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ماگات:هرگز مغرور نمي شويم
    بايد جاي خالي بالاك را پر كنيم
    --------------------------
    بايرن مونيخ با پيروزي 3 بر يك مقابل وردربرمن رقيب نزديك خود ،‌ با اختلاف 15 امتياز در صدر جدول باقي ماند تا يك قدم ديگر به قهرماني در بوندس ليگا نزديك شود.
    مردان باواريا مي خواهند با اقتدار ديگر رقبا را از پيش رو بردارند تا براي دومين سال پياپي، ليگ آلمان را فتح كنند. فليكس ماگات بيشتر از بازيكنان تشنه قهرماني است.

*بايرن با اقتدار وردربرمن را شكست داد؟
    ما مي دانستيم كه براي ماندن در صدر جدول بايد مقابل برمن با قدرت بازي كرد. شاگردانم براي اين رقابت بسيار آماده بودند. وقتي دقت كنيد متوجه خواهيد شد ما يك گل زود هنگام خورديم اما بازيكنان بدون آنكه از نيمكت دستوري دريافت كنند دو دقيقه بعد جبران مافات كردند. ما كار برمن را در همان نيمه اول تمام كرديم تا در نيمه دوم فقط به دنبال ما بدوند. حالا با اختلاف زيادي در صدر جدول قرارداريم.
    *يعني به قهرماني نزديك شده ايد؟
    نه، هنوز خيلي زود است كه بخواهيم در خصوص قهرماني صحبت كنيم. اگر به فصل گذشته برگرديم خواهيم ديد كه شالكه پس از پيروزي مقابل ما در گلزن كرشن سرود قهرماني سرداد و هفت هفته به پايان ليگ خود را قهرمان بوندس ليگا مي دانست، اما در پايان اين بايرن بود كه با اقتدار و اختلاف زياد قهرمان شد. اما از تجربيات گذشته استفاده مي كنيم و هرگز مغرور نمي شويم.
    *اما اگر بايرن با اين سرعت پيش رود مجددا بوندس ليگا را فتح مي كند؟
    ما با سرعت بيشتري پيش خواهيم رفت تا پيش از پايان فصل قهرمان شويم. هميشه قهرماني در راس برنامه هاي باشگاه قرار داشت. بازيكنان خوبي داريم و اين فصل براي فتح 3 جام از جان مايه مي گذاريم.
    *شكست مقابل يوونتوس براي بايرن مشكلاتي را ايجاد خواهد كرد. قرار گرفتن در سكوي دوم و ديدار با تيم هاي سر گروه هشت گانه، جدال شما را براي مرحله بعدي دشوار مي كند آيا اين طور نيست؟
    اين شكست طبيعي بود. اما بايرن به اين حوادث دلخوش نيست وقتي مي خواهيد قهرمان اروپا شويد بايد همه تيمهاي مقابل را شكست دهيد براي ما هم تفاوتي ندارد كه با چه تيمي روبرو خواهيم شد. ما مي خواهيم همه تيمها را با شكست مواجه سازيم تا با اقتدار قهرمان اروپا شويم.
    *و در خصوص جدايي ميشائيل بالاك؟
    در اينكه او بازيكن بزرگي است شكي نيست. اما نمي شود به اجبار از او خواست كه قراردادش را تمديد كند. او آزاد است و هر زمان كه خواست مي تواند اين كار را انجام دهد. حالا مي خواهد براي كسب تجربيات بيشتر به خارج از كشور برود و ما هم نمي توانيم كاري انجام دهيم. با رفتن او به بازيكنان ديگر دلخوش خواهيم بود تا بتوان جاي خالي اين ستاره بزرگ را پر كرد.
    *روي ماكاي هفته ها به موفق گلزني نشده بود اما مقابل برمن به گل رسيد، نظرتان در باره عدم گلزني وي چيست؟
    او يكي از بهترين مهاجمان فوتبال جهان است. به هر حال براي هر بازيكن و تيمي چنين شرايطي پيش مي آيد كه روي نوار بدشانسي گام بردارد. من اعتقاد راسخي به او دارم و هميشه از ماكاي استفاده كردم. بارها انتقاد صورت گرفت اما مي دانستم او به جايگاه اصلي اش باز مي گردد. خوشخبتانه به برمن گل زد تا از زير فشار خارج شود. مطمئن باشيد دوباره او را با گل هاي زياد خواهيد ديد.
    *به تعطيلات زمستاني نزديك مي شويم آيا قصد داريد بازيكن جديدي را به خدمت بگيريد؟
    با كمبود بازيكن مواجه نيستيم. تا نيم فصل دوم فيليپ لام به شرايط آرماني بازي بر مي گردد تا تيم كامل تري را در اختيار داشته باشيم. با همين بازيكنان هم مي توانيم به روياهايمان دست يابيم.
    *آيا فيليپ لام مي تواند بازيكن موثري براي شما باشد در حالي كه ليزارازوي با تجربه در جناح چپ حضور دارد؟
    لازم يك بازيكن جوان و با آتيه اي است . زماني كه در اشتوتگارت بودم توانايي هايش را به من ثابت كرد. او مي تواند در جناح چپ بايرن و تيم ملي مثمرثمر باشد. بايد به او اين فرصت را داد تا به شرايط بازي برسد و مطمئن باشيد لام جانشين شايسته اي براي ليزارازو در بايرن خواهد بود.
    *و بازي هفته آينده مقابل بيلفلد. شما فصل گذشته مقابل آنها با نتيجه 3 بر يك مغلوب شديد. اين بار چگونه مقابل آنها مقابله خواهيد كرد؟
    بيلفلد حريف سرسختي است. هر چند كه در اين فصل آن اقتدار گذشته را ندارد اما براي آنها احترام خاصي قايل هستم. تيم ما هم نسبت به فصل گذشته هم فرق كرده است. ما براي يك پيروزي ديگر به آنجا مي رويم تا همچنان به صدرنشيني خود ادامه دهيم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •