تو اون تاپیکتم گفتم، با 50-60 تومن میتونی یه 6600 دست دوم بخری. امکاناتشم خیلی بیشتر از اون چیزیه که میخوای.
تو اون تاپیکتم گفتم، با 50-60 تومن میتونی یه 6600 دست دوم بخری. امکاناتشم خیلی بیشتر از اون چیزیه که میخوای.
سلام.
قصد خرید یک مبایل دارم با این شرایط:
1- قیمتش بین 50 تا 100 تومن باشه.
2- بشه روش بهترین دیکشنریهای موجود رو نصب کرد و از نظر نصب نرم افزار و نصب جاوا کمترین مشکل رو داشته باشه. (از لحاظ عملکرد و نه از لحاظ سختی کار هنگام نصب)
3- ترجیحا دارای محیط گرافیکی باشه تا متنی.
4- قابلیت نصب بازی داشته باشه.
5- برام اصلا مهم نیست که mp3 یا 3gp پخش کنه یا نه. فقط کافیه که بشه روش ringtone ریخت و بشه باهاش صوت رو حتی با کیفیت 16kb/s گوش داد (مناسب برای تلفظ کلمات انگلیسی باشه)
6- یک مارک خوب با امکانات خیلی کم رو به یک مارک ناشناخته با امکانات زیاد ترجیح میدم. خلاصه اینکه همین حداقل ها رو به بهترین شکل داشته باشه کافیه و اینکه گوشی ای میخوام که بیشتر به درد دیکشنری و تلفظ و در کل، زبان بخوره.
ممنون میشم یک مدل خوب بهم معرفی کنید.
به نظر من K320 مناسبه.
مشخصه هاي اصلي:
• دوربين VGA با رزولوشن 480×640 پيکسل و قابليت عکاسي و فيلمبرداري (به صورت 3gp و با رزولوشن 144×176 پيکسل)
• صفحه نمايش 65.000 رنگي UFB با اندازه متوسط و ابعادي برابر با 160×128 ميلي متر
• باتري يون ليتيوم mAh 750 (BST-36)
• قابليت ذخيره حداکثر تا 1000 عنوان در دفترچه تلفن گوشي
• قابليت ارسال و دريافت پيام هاي EMS، SMS، MMS و ايميل
• پخش کننده سازگار با فرمت هاي mp3، aac، 3gp و mpeg4
• بلوتوث 2، USB و درگاه مادون قرمز
• تکنولوژي باند سه گانه با پشتيباني از شبکه هاي GSM/GPRS
• ابعاد: 18×44×101 ميلي متر
• وزن: 82 گرم
• مدت زمان مکالمه: حداکثر تا 7 ساعت مکالمه
• زمان استندباي گوشي: 360 ساعت
پشتیبانی جاوا دارد
حافظه داخلي15 مگابايت
بلوتوثدارد - نسخه 2.0
بلندگوي مونو
زنگقابل دانلود / ساخت آهنگ
بازي دارد / قابليت دانلود بازي
هدست دارد
اطلاعات بیشتر
منبع: دیجی کالاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر منم اگه دست دومشو پیدا کنی گوشی خوبیه.
با سلام،
ميخوام يه گوشی P990 با گارانتی کامتل بخرم. سوالی که دارم اينه که با اين گارانتی ميشه مطمئن بود گوشی اصل فرانسه هست يا نه؟
ممنون ميشم راهنمائيم کنيد...
من دو تا سراغ دارم
یکی سامسونگ تاشوی قدیمی دوستم که دوربینم داره و به اندازه 1 مگا پیکسل هم کیفیت داره نمیگم 1.3 تا باور کنی
یکی هم نوکیا بود که تو بازار دیدم که 40-45 تومن بود و دوربینم نداشت
من سامسونگرو پیشنهاد میکنم هر دو سمتشم مانیتور رنگی داره
دوستم میخواست بفروشتش حدود 40 تومن به نظرم خیلی خوب باید باشه ولی مدلش یادم نیست با این اطلاعاتی که دادم شاید بتونی توی دی جی کالا سرچ کنی پیدا کنی البته قدیمیه ها
من چیز زیادی در مورد گارانتی ها نمیدونم.
اما مثلا برای P990 میزنه با گارانتی اصلی کامتل. یعنی کامتلو جز گارانتی های اصلی حساب میکنن.
در مورد P990 هم که تا یکی-دو ماه پیش که من با خبر بودم فقط فرانسویش بود تو بازار
بنده سرچیدم فکر کنم یکی از اینا باشه. یکی از ایناست؟
X660
X160
X640
![]()
Last edited by mobiler; 02-01-2008 at 20:35.
توش که خیلی شبیه اخریه هست ولی بیرونش نقره ایه و مانیتور رنگی داره ولی در کل فکر کنم هر سه موردی که لطف کردید کار دوستمونو راه بندازه با تشکر از پست بالا
روی مدلهای قدیمی میشه مانور داد و گوشی عالی گیر اورد مثلا برند زیمنس
خواهش میکنم.
راستی میخواستم بدونم مرکزی برای خرید گوشی دست دوم هست یا فقط باید به دوست و آشنا بسپاری؟
منظورم پاساژی یا سایتی یه که مخصوص گوشیهای دست دوم باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)