الان بزنی رو برکس دکمه resume اضافه نشده؟
الان بزنی رو برکس دکمه resume اضافه نشده؟
نه ... بعد که resume رو بزنی ادامه زمان باقی مانده Boots رو میره.
بعدشم کلا resume میره .
نمیدونم بعضی وقت ها میاد این ... خیلی بدرد بخوره .
پس بازی شما آپدیت نیست از گوگل پلی نسخه آخر بازی رو نصب کنید.
وقتی بازی maintenance break یا از دسترس خارج میشه بوست ها متوقف و علامت resume میاد که حق کسایی که جم زدن ضایع نشه!
ولی نه از دسترس خارج شدم و نه maintenance break اومد ...
فقط از بازی خارج شدم و بعد چند دقیقه دوباره برگشتم که اینطور شد
سلام
من که بازیمو امروز فروختم ...پونصد تومن، ارزون فروختم؟ البته مشتری پیدا کردن سخته ...
البته یه اکانت لول 90 هم دارم ..از امروز اونو بازی می کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ;
الاگ که فروختی نمیتونی به جیمیلت یا اکانتت دسترسی داشته باشی ؟
من میخواستم یه اکانتی بخرم ولی همش فک میکنم کسی که ازش میخرم شاید دوباره اکانتو واسه خودش بقاپه!
شک دارم به این خرید فروشا
پسورد جیمیل رو همون لحظه باید عوض کنی
ولی اگه طرف بخواد اکانت رو برگردونه مثل آب خوردنه
میل میزنه به سوپرسل میگه اقا میلم رو هک کردن پسورد رو عوض کردن یکی دو تا سوال در مورد زمان ساخت بازی کشور و در مواردی هم رسید جم و... می خواد بعد کار تمومه
خرید و فروش بازی هم کلا ممنوعه و سوپرسل قبول نداره دیگه هیچ کاری نمی تونی کنی
Last edited by saeed ssd; 09-07-2015 at 21:47.
والا دست زیاد شده همه دارن می فروشن دیگه خوب فروختی به نظر من
یه سوال حدودا چند وقت رو این اکانت کار کردی شما؟
اصن الان به کسی که فروختم حتی رمزشو عوض نکرده دیوانه! ولی خب من اهل دزدی و اینا نیستم !
ولی باید رمز رو عوض کنی وقتی خریدی!
البته طرف حتی رمزشم عوض کنه من میتونم پسوردمو از گوگل ریکاوری ریست کنم ...چندتا سوال که ارین پسوردت چی بود و کی ایمیل رو ساختی و اخرین بار کی استفاده کردی و اینارو میپرسه و اگه درست جواب بدی رمزشو میتونی عوض کنی و پس بگیری ....کلا بهتره از کسی که بهش اعتماد داری بخری!
نمیدونم ...خیلیا میگن ارزون فروختم ...اره قیمت این اکانت حدود یه میلیونه اما کو مشتری؟
والا من هشتصد تومنم مشتری داشتم ولی اینترنتی بودن همشون و خب اون اول میگه رمز بده من میگم تو پول بریز و خلاصه توافق نمیشه کرد ...اعتمادم نمیشه کرد ...
باید ارزون بفروشی تا بخرن ...منم یکی از اشناهای دوستام گفت میخاد بخره و بهش فروختم ...
من تقریبا 9 ماه بازی کردم ...خیلی زحمت کشیده بودم براش ...
از یه طرف ادم میگه حیفه ...از یه طرفم میگم بازی ارزش نداره ...نمیدونم هنوزم دو دلم ....یهویی اتفاق افتاد ...باید زود تصمیم میگرفتم ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)