با تشكرزاهدی جان من که جوابتون رو دادم مشکلتون حل نشد ؟؟؟؟؟؟
ولي اين روش كه تقريبا عمومي است ولي وصل نميشه. اصلا به عنوان بلوتوث تشخيصش نمي ده!!
با تشكرزاهدی جان من که جوابتون رو دادم مشکلتون حل نشد ؟؟؟؟؟؟
ولي اين روش كه تقريبا عمومي است ولي وصل نميشه. اصلا به عنوان بلوتوث تشخيصش نمي ده!!
زاهدي جان از صاحب مغازه پرسيده بودين چه جوري وصل كرده
پرسيدن كه عيب نيست ندانستنـــ عيب است
موفق باشيد!![]()
نمیدونی دقیقا چکار کرد..؟ چقدر براش هزینه کرد..؟آره بعضي مواقع ها براي گوشي دوست منم پرش انتن داشت كـــه درستـــ شــــد
ویرایش شد.
شاید شارز نداره یا شاید هم خرابه ....به محض اینکه گوشی شروع به جستجوی دستگاه های بلوتوث دار کرد شما دکمه روی هندزفری فشار بده و نگه دار فکر میکنم اگه سالم باشه یا شارز داشته باشه حتما باید پیدا کنه......
نميدونم اميــــر جون امشب ميرم ازش ميپرسمــــ كه چيكار كرده كه درست شده
موفق باشيد!![]()
سلام. ببخشید، من تو قیمت کمتر از 250 تومن یه موبایل میخواستم.
میخواستم بدونم با این قیمت از سری WALKMAN چه موبایل هایی هست؟
آیا W580i خوبه؟ چه مشکلاتی داره؟
و فرق walkman 2 و walkman 3 چیه و آیا در codec فیلم محدودیت خاصی دارن؟ چه فرمت هایی رو ساپرت می کنن (هر کدوم)؟
شــما دوست من اينجا سوالت رو مطرح كني زودتر به جوابت ميرسيــــ
موفق باشيد!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام من p1 دارم و مشکلش اینه که فارسی رو نمیشناسه (sms) اون 4 فونتی رو که تو فولدر recorse گوشیه p990 کپی کردن تا فارسی رو بشناسه رو تو گوشیمک ریختم ولی باید بگم که تو گوشیه من این فولدر وجود نداره و من خودم ایجادش کردم اما با این وجود بازم فارسی رو نمیشناسه
لطفا هر کی راهش رو میدونه بهم بگه که خیلی نیازش دارم
سلام دوستان
کسی میدونه کجا میشه هارد دیسک (w950 (4GB را تهیه کرد؟؟
چون هارد گوشی من ایراد پیدا کرده و گوشی دیگه روشن نمیشه.رفتم بیرون نشون دادم و گفتن باید هاردش عوض بشه ولی اینجا گیر نمیاد.شما جایی سراغ ندارید که بشه گیر آورد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)