تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 209 از 752 اولاول ... 109159199205206207208209210211212213219259309709 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,081 به 2,090 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

اگه نباشه جاش خالی می مونه rgrgred's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ایران ...

پيش فرض

باز هم میپرسم این همه دردسر برای شافل؟!

راستش درد سر نداره زیاد

اینطوری بهتره اخه یه چیز بگیرم که دوسش داشته باشم - از مارک کریتیو خوشم نمیاد چون واقعا این قیمت نمی ارزه

ایرفون های کریتیو اصلا تو باس هم حرفی واسه گفتن نداره - باس می زنه ولی فقط می زنه - اون حال هوای باس رو نمیده

فکر کنم ۱۱۰ تومن یکی از این هدفون هارو بگیرم بیشتر ارزش داشته باشه تا ۹۰ تومن Aurvana

Last edited by rgrgred; 10-11-2010 at 22:51.

2. این کاربر از rgrgred بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز musketeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

راستش درد سر نداره زیاد

اینطوری بهتره اخه یه چیز بگیرم که دوسش داشته باشم - از مارک کریتیو خوشم نمیاد چون واقعا این قیمت نمی ارزه

ایرفون های کریتیو اصلا تو باس هم حرفی واسه گفتن نداره - باس می زنه ولی فقط می زنه - اون حال هوای باس رو نمیده

فکر کنم ۱۱۰ تومن یکی از این هدفون هارو بگیرم بیشتر ارزش داشته باشه تا ۹۰ تومن Aurvana

ما که 96 دادیم Aurvana2 گرفتیم دیگه دلمون نمیاد از گوش درش بیاریم.

بستگی به این داره شما با باس زیاد حال میکنی، یا اینکه حالت طبیعی آهنگ رو دوست داری. وگرنه ex32 هم باسش خیلی خوبه

فعلا دارم گوشمو عادت میدم به این هدفون جدیدم! تازه میفهمم اونهمه آهنگ که گوش میکردم میگفتم چقدر باحاله، از اونی که من میشنیدم باحالتر بوده
    چاکریم

4. 2 کاربر از musketeer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

و ۱ سوال دیگه - بین ایرفون های قیمت پایین hippo vb بهتره یا Klipsch-Image-S4 ؟‌

hippo تو باس حرف نداره واسه شافل هم اینو پشنهاد دادن تو سایت های خارجی ...
    اگه علاقه به بیس داری مشکلی نداره بیس Hippo VB مثل اسمش هست و اینم بگم هیچ ایرفونی نمیتونی از لحاظ بیس مثل این پیدا کنی یه چیزی تو مایه ساب ووفره فرکانسهای میانی صدا رو هم با کیفیت بالایی برات پخش میکنه مخصوص اون سبکهایی هست که شما دوست داری ولی خب قیمتش برات گرون در میاد اگه بتونی مدل VB رو تا 120 بگیری خوبه

Klipsch-Image-S4 هم بیس خوبی داره کیفیت صداش بطور کلی از Hippo VB و کرایتیو کمی بهتره ، مثل کرایتیو میتونی برای همه سبکی استفاده کنی دوتا مگمنت داخلش استفاده شده جزو پیشنهادهای سایتcnet هم بوده یک شرکت خیلی قدیمی در زمینه صدا هستش (من اگه جات بودم بدون تردید Hippo VB رو میگرفتم با همون شافل هم مچ هست و مخصوص سبکی هم هست که گوش میدی )

6. این کاربر از saxp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fabio montari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اون وقت ایم ایرفون هایی که شما دارید دربارش بحث میکنید تو ایران هست ؟ شما باید ببینید چی گیرتون میاد از بینه اونا بهترینو انتخاب کنید وگرنه هدفون و ایرفونه خوب خیلی زیاد داریم ولی مشکلش اینکه ما تو ایران زندگی میکنیم متاسفانه

8. 2 کاربر از fabio montari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه rgrgred's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ایران ...

پيش فرض

مرسی از همه دوستان hippo vb رو نسبت به قیمتش خیلی شاخه باسش - تو سایت ها خارجی هم واسه باس اینو پیشنهاد می کنن ولی s4 هم بد نیست - خودمم بیشتر نظرم روی hippo vb ه ؛

اون وقت ایم ایرفون هایی که شما دارید دربارش بحث میکنید تو ایران هست ؟ شما باید ببینید چی گیرتون میاد از بینه اونا بهترینو انتخاب کنید وگرنه هدفون و ایرفونه خوب خیلی زیاد داریم ولی مشکلش اینکه ما تو ایران زندگی میکنیم متاسفانه

تو ایران که نیست ولی اگه خواستی بهم پیغام خصوصی بده تا کمکت کنم چجوری می تونی چیزی بگیری که تو ایران نیست با قیمت نسبتا خوب و بدون دردسر

10. این کاربر از rgrgred بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

اولا گفتی کریتیو با این قیمت هاش !!! ... من نمیدونم یعنی به نظرت گرون هست ؟ ... اصلا هم به این صورت نیست و قیمت های خیلی خوبی داره ! ...
    .....................
    من امروز aurvana in ear رو گرفتم 88 تومن البته فک کنم یه کمی گرون داد ولی اگه با پول تاکسی حساب میکردم که برم پاساژ ایرانیان بیشتر از این برام در میومد در نتیجه بعد مدرسه رفتم مجتمع تجاری شهرک یه دونه که اخریش بود گرفتم !...
    .....................
    اون دوستی هم که aurvana 2 گرفته مبارکش باشه ...
    ......................

ولی یه چیزی من خودم هنوز زیاد باهاش گوش ندادم وقتی که خریدم اومدم بیرون یه تست بزنم با ایپادم ...
    EQ رو گذاشتم رو BASS BOOSTER و رفتم رو ترک دیوانه کننده ELEMENTS OF LIFE از حضرت تیستو ... وقتی داشتم باهاش گوش میدادم از نظر کیفیت کلی نسبت به 630 محسوس بود و اینکه صدای شفاف تر و استریوی بهتری رو داشت ولی از نظر باس اصلا به پای 630 نمیرسید!!!! حالا من نمیدونم واقعا همینجوری هست یا نه چون
    همه یه جوری از باس این هدفون تعریف کرده بودن ما گفتیم چی هست ! ... البته میگم هنوز باهاش درست حسابی
    کاری گوش نکردم ..

یه مورد دیگه هم داشتم و این بود که وقتی EAR ش رو در اوردم تا مثلا یه سایز دیگه بذارم هر کاری کردم نتونستم
    جاش بندازم یعنی انگار اصلا توش نمیره نمیدونم چرا اینجوریه کسی تجربه داره بیاد اینجا بگه !

یه لحظه فکر کردم تقلبی باشه ولی همه چیش درست بود از نظر باکس و وسایل جانبی و کارت گارانتی رایان بدر هم باهاش بود !

12. 3 کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه finchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام دوستان یه هدفون بلوتوث که باس خوبی داشته باشه و تفکیک صدای خوبی هم داشته باشه معرفی میکنید بی زحمت!
    جواب منم بدید دیگه ، ناراحن میشم!!!

تا 100تومنم میتونم واسش بدم . میدن کلا هدفونی با این مبلغ؟یه هدفون بلوتوث نوکیا دیدم 80تومن بود !به نظرتون بدرد بخور میتونه باشه؟؟؟!

پروفشنال fabio montari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گارانتیه شاب را نگرفتی ؟

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

دوستان نمایشگاه دائمی ایران رهجو تو مجتمع پایتخت امروز یه هدفون سری XB برای تست گذاشته بود اگه خواستید موقعیت خوبی هست نمیدونم 300/500/700 کدوم مدل بود . سوال نکردم

بهر حال اگه کسی روزی خواست میتونه اونجا مراجعه کنه

16. 2 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه fereydoon1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بهشهر

پيش فرض

میخوام یه AKG K 370 بگیرم خوبه به نظرتون ؟از سنهایزر چی بگیرم این ایر باشه فقط ؟
    کلا چی بگیرم خوبه تو ایران باشه فقط ؟
    K 370
    150 تومن هست فکر کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •