تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 209 از 444 اولاول ... 109159199205206207208209210211212213219259309 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,081 به 2,090 از 4431

نام تاپيک: FIFA 14

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

دوستان ادامه بحث کرک رو خواهشا اینجا دامه بدین:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خوب بالاخره ما هم تونستیم فیفا 14 رو بازی کنیم
    گیم پلی و فیزیک بازی خیلی بهتر شده . ولی همچنان این پاس های پشت دفاع از نسخه 13 تا این نسخه 14م حضور داره و خیلی رو اعصابه .
    از طرف دیگه حرکات بدون توپ بازیکتان و حرکت در فضاهای خالی خیلی خوب کار شده و بازیکنانت تا حدود زیادی با فکر بازی میکنن .

حرکت پا به توپ بازیکنان و انیمیشن ها هم خوب شده . مخصوصا موقع دریبل زدن و حفظ تعادل این مسئله خیلی به چشم میاد .

ولی گرافیک از 13 پایین تره ... یک جورایی بعد از ورود به بازی توی ذوقم خورد !!! گرافیک 13 خیلی از این نسخه بهتره .
    مخصوصا چمن بازی که اصلا مطلوب و با کیفیت نیست .
    شوت ها هم اکثرا توی چارچوبه و گل میشه که بعد از اون پاس های بلند پشت دفاع یکی دیگه از نقاط ضعف مهم بازی به حساب میاد .

با این حال اگه این نقاط ضعف توسط آپدیت ها برطرف بشه میتونیم تا یک سال با این نسخه سر کنیم .
    احتمال زیاد EA توجه اصلی خودش رو بر روی نسخه نسل بعد قرار داده .
    من به شخصه انتظار بیشتری داشتم ... ولی حداقل امیدوارم نسخه نسل بعد چیزی بهتری از آب در اومده باشه { که حتما همینطوره} و از همه مهمتر امیدوارم سال دیگه بر روی PC هم منتشر بشه .

در کل نه خیلی راضیم و نه خیلی ناراضی
    یک جورایی تعادل برقراره ... ولی اون چیزی که {من} مد نظر داشتم نیست .

4. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Zlatan_ibra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

به نظر منم کاش یه اپدیت گرافیک بیاد که حداقل نورپردازی بازی رو بهتر کنه....اصلا شما برو الان 13 رو بازی کن متوجه تغییرات میشی
    در ضمن پچ مودینگوی هم جز نقل و انتقالات چیز خاصی رو ندیدم تغییر بده

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

اینی که روی PC بازی میکنید الان آپدیت شدس؟
    روی PS3 که تا الان دو تا آپدیت اومده و بازی دچار تغییرات زیادی مثل شوت های فنی بهتر و مشکل Head و ... برطرف شده و گیم پلی بسیار روون تر شده.
    همچنین برخی تصاویر بازیکنان به روز شده .
    یه تشکر ویژه هم بابت طراحی جدید منو (که البته از 8 اسکی رفته ) باید کرد که واقعا بهتر شده مخصوصا هنگام آنلاین بازی کردن که سریعا به چیزی که میخوای برسی...
    در ضمن FIFA رو حتما آنلاین بازی کنید چون لذت آنلاین با حریف های آدم خیلی لذتبخش تر از CPU هستش.
    مود های متنوع و جالبی داره و کلا اصل فیفا به آنلاینشه یا نهایتا بازی با رفیقت کنار دستت

7. این کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Zlatan_ibra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

اقا مشکل کارت قرمز تو کریر مود همچنان برقراره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

موتور گرافیکی بازی دقیقا همون موتور 13 هست . فقط توی کنسول های نسل جدید موتور گرافیکی فرق می کنه. در نتیجه عملا امکان ضعیف بودن گرافیک این نسخه از نسخه قبل وجود نداره. گرافیک 13 و 14 دقیقا مثل هم هستن. حتی به نظر من 14 خیلی بهتر شده. من اصلا از گرافیک 13 راضی نبودم. اما 14 رو اگر روی تنظیمات درست بزارید ، گرافیک بسیار خوبی میده.

هیچکس دیگه ای با مثل لرزیدن دوربین مواجه نشده؟

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اقا یک نفر پیدا نشد این تنظیمات دسته رو مثل پیس برامون تنظیم کنه و فایلش رو بده ؟؟؟ یا تنظیم کنه و عکس اون صحفه رو بذاره تا بر طبق اون ما هم تنظیم کنیم .

من خودم هر کاری می کنم درست در نمیاد

پروفشنال saeedsh7j's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

من پچ moddingway رو ریختم و نقل و انتقالات درست شد! بازی هم مشکلی پیدا نکرده! فقط کلید های بازی به هم میخوره و قابل اصلاح نیست واسه همین باید سیو های قبلی رو پاک کرد و تو بازی یوزر جدید ساخت.

تو ادرس زیر هم یک پچ گرافیکی هست که وقتی میریزی نور پردازی بهتر میشه و چمن. این پچ هم مشکلی ایجاد نمیکنه و من تست کردم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

الان تنها مشکل بازی فعال نشدن شوک راست دسته هستش!
    Last edited by saeedsh7j; 14-10-2013 at 12:07.

12. این کاربر از saeedsh7j بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

اقا یک نفر پیدا نشد این تنظیمات دسته رو مثل پیس برامون تنظیم کنه و فایلش رو بده ؟؟؟ یا تنظیم کنه و عکس اون صحفه رو بذاره تا بر طبق اون ما هم تنظیم کنیم .

من خودم هر کاری می کنم درست در نمیاد
    دوست عزیز شما اول باید نرمافزار x360ce رو دانلود کنی بعد تو نرافزار دسته رو به صورت درست تنظیم کنی. بعد توی بازی تنظیمات دسته رو روی دلخواه بزاری بعد دسته رو تنظیم کنی. عکس تنظیمات رو بعدا از کامپیتور میزارم.

Sent from my LG-P715 using Tapatalk 2

14. این کاربر از msm_353 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

موتور گرافیکی بازی دقیقا همون موتور 13 هست . فقط توی کنسول های نسل جدید موتور گرافیکی فرق می کنه. در نتیجه عملا امکان ضعیف بودن گرافیک این نسخه از نسخه قبل وجود نداره. گرافیک 13 و 14 دقیقا مثل هم هستن. حتی به نظر من 14 خیلی بهتر شده. من اصلا از گرافیک 13 راضی نبودم. اما 14 رو اگر روی تنظیمات درست بزارید ، گرافیک بسیار خوبی میده.

هیچکس دیگه ای با مثل لرزیدن دوربین مواجه نشده؟
    چمن 13 بهتر بود
    من روی 1080 و high و msaa 4x بازی میکنم منتها روی فریم no limit کمی لرزش دارم اما
    این فریم lock 60 رو کاملا درست کردند و دیگه لرزشی نیست مخصوصا رو سرعت slow بازی فوقالعاده روونه

پ ن: شاید این لرزشی که میگی برای این اپدیت 55 مگی باشه بعد از نصب اون هر چندتا بازی لرزش دارم
    اگر این اپدیت رو نصب نکردی حتما مشکل از درایور یا لاک نبودن فریم روی 60 هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •