تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 209 از 626 اولاول ... 109159199205206207208209210211212213219259309 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,081 به 2,090 از 6252

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z500

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام دوستان من 2 سوال دارم ..
    1_من لبتابم z500 با کانفینگ i7. geforce740.rom6 ولی وقتی گرافیک نصب میکنم اینو مینویسه intel hd4000 حتی نرم افزار nvidia نصب میکنم اخطار میده
    2_چطور میتونم 2 ویندوز 7 و 8 رو روی لبتابم نصب کنم..وقتی داخل نصب میشه نمیتونم روی ی درایو دیگه ویندوز نصب کنم
    خیلی ممنون میشم که راهنمایم کنید

داره خودمونی میشه stepheno_1919's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

یه سوال من آپدیت بایوس رو انجام دادم حالا اگه بخوام ویندوز عوض کنم آپدیت از بین نمیره ؟؟
    نه عزیزم این چه حرفیه.شما هاردو فرمت میکنی نه که بایاسو عوض کن خیالت راحت

3. 2 کاربر از stepheno_1919 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminhitman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Iran,Esfahan

پيش فرض

من پرسیدم از یکی از فروشگاه های شهرمون گفتن لنوو یه شرکت چینیه زیاد شناخته شده نیست این 1 و 2 اینکه قطعاتش به سختی گیر میاد حتی میگفت (( ممکنه شما هفته ی دیگه بیای بگی آقا من باطری لپ تاپمو میخوام من باید بگم شما سه ماه صبر کن تا باطریش از اونور بیاد تازه اگـــــــه بیاد. بعدم این که حقیقت بگم به شما لنوو یه مقدار کیفیتش پایینه و به صرفه نیست و خرابی زیاد داشته تا الان))
    این قسمت تو پرانتز دقیقا عین حرف فروشندست میخواستم نظر شمارو در مورد حرفاش بدونم و اینکه چیکار کنم الان بگیرم z500 نگیرم از دل بگیرم از hp موندم به خدا
    این حرفاش راسته ؟؟ نیست ؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin5222106's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من پرسیدم از یکی از فروشگاه های شهرمون گفتن لنوو یه شرکت چینیه زیاد شناخته شده نیست این 1 و 2 اینکه قطعاتش به سختی گیر میاد حتی میگفت (( ممکنه شما هفته ی دیگه بیای بگی آقا من باطری لپ تاپمو میخوام من باید بگم شما سه ماه صبر کن تا باطریش از اونور بیاد تازه اگـــــــه بیاد. بعدم این که حقیقت بگم به شما لنوو یه مقدار کیفیتش پایینه و به صرفه نیست و خرابی زیاد داشته تا الان)) این قسمت تو پرانتز دقیقا عین حرف فروشندست میخواستم نظر شمارو در مورد حرفاش بدونم و اینکه چیکار کنم الان بگیرم z500 نگیرم از دل بگیرم از hp موندم به خدا این حرفاش راسته ؟؟ نیست ؟؟
    راستش در یک کلام بگم 1 -جناب فروشنده لنوو نداشته میخواسته مارکی که داره رو بفروشه 2- شما مارک هایی رو نام بردی که در دنیایی لپتاپ حرفی برای گفتن ندار یه لنوو z500 بگیر خیال خوذتو راحت کن.

6. 6 کاربر از amin5222106 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

این فروشنده ها برای فروختن مدل های خودشون چه حرفا که نمیزنن
    برند لنوو یکی از با کیفیت ترین و پر فروش ترین برند های دنیاست
    در سال 2011 تونست بعد از اپل دومین برند پرفروش بشه
    الان هم در حال حاضر در جایگاه پنجمه
    همین که گارانتی های معتبری مثل سازگار دارن این مدل رو وارد می کنند
    همه اینها نشون میده که این برند چینی دست کمی از برند های معتبر دیگه نداره
    مخصوصا مدل z500 که همه جوره تایید میشه

8. 4 کاربر از hellbrain666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

کسی نیست راهنمایی کنه

داره خودمونی میشه stepheno_1919's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان من 2 سوال دارم ..
    1_من لبتابم z500 با کانفینگ i7. geforce740.rom6 ولی وقتی گرافیک نصب میکنم اینو مینویسه intel hd4000 حتی نرم افزار nvidia نصب میکنم اخطار میده
    2_چطور میتونم 2 ویندوز 7 و 8 رو روی لبتابم نصب کنم..وقتی داخل نصب میشه نمیتونم روی ی درایو دیگه ویندوز نصب کنم
    خیلی ممنون میشم که راهنمایم کنید
    سوال1 : ببین چه اخطاری میده؟ وقتی گرافیک جی فورس رو هم نصب کنی لپتاپت به صورت پیش فرض از گرافیک اینتل استفاده میکنه تا جایی که نیاز نباشه از جی فورس استفاده نمیکنه واسه مصرف کمتر باتری. مگر اینکه خودت تغییر بدی تنظیماتشو. اگه تو نصب جی فورس به مشکل خوردی صفحات قبل رو چک کن بعضی از دوشتان قبلا در موردش بحث کردن.

سوال2 : شما میتونی همزمان دو تا ویندوز با هم داشته باشی. یکی شو داخل C و اون یکیو تو D نصب کن. منم همزمان دو تا ویندوز دارم. فرقی نمیکنه که کدومشو تو C نصب کنی چون اگه وین 8 رو تو C نصب کنی میتونی وین7 رو روی ویندوز8 داخل درایو D نصب کنی. ایراد نمیگیره.

11. 2 کاربر از stepheno_1919 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

6

من پرسیدم از یکی از فروشگاه های شهرمون گفتن لنوو یه شرکت چینیه زیاد شناخته شده نیست این 1 و 2 اینکه قطعاتش به سختی گیر میاد حتی میگفت (( ممکنه شما هفته ی دیگه بیای بگی آقا من باطری لپ تاپمو میخوام من باید بگم شما سه ماه صبر کن تا باطریش از اونور بیاد تازه اگـــــــه بیاد. بعدم این که حقیقت بگم به شما لنوو یه مقدار کیفیتش پایینه و به صرفه نیست و خرابی زیاد داشته تا الان))
    این قسمت تو پرانتز دقیقا عین حرف فروشندست میخواستم نظر شمارو در مورد حرفاش بدونم و اینکه چیکار کنم الان بگیرم z500 نگیرم از دل بگیرم از hp موندم به خدا
    این حرفاش راسته ؟؟ نیست ؟؟
    فروشنده چرت گفته لنوو همون ibmهستش در ضمن باتریش هم موجوده اورجینال 180 تومن

13. 4 کاربر از negima بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mohammad_203's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    nowhere

پيش فرض

فروشنده چرت گفته لنوو همون ibmهستش در ضمن باتریش هم موجوده اورجینال 180 تومن
    سلام
    اینکه میگین موجوده ، ازکجا میشه تهیه کرد؟الان نیاز ندارم.شاید تا 1سال دیگه هم نخوام ! ولی بگین کجا داره

15. این کاربر از mohammad_203 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

داداش اتفاقا هیچ مارکی به اندازه یه دل و اچ پی و فیوجیتسو حداقل تو ایران مشکل دار نیست. البته بگم اچ پی واقعا مارک خوبیه ولی اوناییش که تو ایران گیر میاد بگیر نگیر داره شدید. لنوو بگیر فکر می کنم بهتر باشه. تهش اگه نخواستی ایسوس هم مد های خوبی داره تو همین رنج سری k
    یا حق

17. 2 کاربر از Rezback بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •