سلام
آقا یه ست تاپ باکس بی دردسر که امکان پخش divx و زیرنویس فارسی رو داشته باشه چی بخریم ؟
ایکس ویژن ؟ بلوسنس ؟ برایت ؟ یا ...
سلام
آقا یه ست تاپ باکس بی دردسر که امکان پخش divx و زیرنویس فارسی رو داشته باشه چی بخریم ؟
ایکس ویژن ؟ بلوسنس ؟ برایت ؟ یا ...
ایکس ویژن امکان پخش مولتی مدیا نداره. بلوسنس DivX رو با زیر نویس فارسی پخش می کنه. برایت رو نمی دونم...!
دوست عزيز
يه برنامه هست كه usb---- ها هم cd اش رو ميدن .. اونو فكر كنم بايد نصب كني يا يه درايوري چيزي.
اصلا برو تو قسمت درايور هات ببين درايورشو داري
---------- Post added at 02:47 PM ---------- Previous post was at 02:45 PM ----------
xvision بهترين كيفيت رو داره دوست عزيز. ولي usb اش نميتونه divx پخش كنه. البته دستگاه هايي كه usb شون فيلم هم پخش ميكنه آنچنان چنگي به دل نميزنن
---------- Post added at 02:51 PM ---------- Previous post was at 02:47 PM ----------
آنتن هوايي نه دوست عزيز
همون آنتن كوچيكي كه داره كفايت ميكنه
بله ميگيره . اين وبلاگ همه سئوالات رو جواب ميده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بلوسنس چطور ؟ ایراد خاصی داره ؟
سلام دوست عزيز
بله به صورت آزمايشي در استان قزوين اه افتاده
البته به جاي 14 كانال 8 تا ميتوني بگيري فعلا
اگه واسه LCD بخوای و با غیر HDMI دار ها مقایسه کنی خیلی سر تره. از لحاظ اقتصادی هم به نظر من بلوسنس و پروویژن به صرفه ترن. چون جدا از اینکه پخش کننده دیجیتالند یه پلیر متوسط هم به حساب میان. در ضمن من هنوز نفهمیدم چرا می گن خروجی HDMI کیفیت نداره! به نظر من اگه روی LCD ببینید کیفیت خوبی هم داره.
لوول ! حالا چرا فقط برای LCD ؟
با CRT کار نمی کنه ؟
سلام
چرا خروجی برای CRT هم داره اما من تصویر رو با AV که به LCD دادم تصویرش تعریفی نداشت.
اگر در قسمت دیوایس منیجر شما dvbt وجود داشته باشد شما می توانید شبکه های دیجیتال را دریافت کنید و برای این کار اولا برنامه dvbviewer , و سپس کداکهای h.264 را دریافت کرده و استفاده کنید( برو سایت دریا کامپیوتر دانلود کن )
ضمنا آنتن خونه را وصل کنید و یاد بگیرید بعد برید سراغ آنتن خودش
سلام دوستان
آیا از تبدیل اسکارت به کامپوننت هم کسی استفاده کرده ؟ کیفیت تصویر کامپوننت چطوره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)