تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: اين تاپيك براتون مفيد بوده؟

راي دهنده
106. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ميشه گفت مفيد بوده

38 35.85%
  • سرگرمي روزانه من پست دادن در اينجاست

11 10.38%
  • بحثها جدي تر شود ( حرفهاي بهتري براي گفتن هست)

57 53.77%
صفحه 209 از 475 اولاول ... 109159199205206207208209210211212213219259309 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,081 به 2,090 از 4747

نام تاپيک: اصفهاني ها

آخر فروم باز amin123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

دوستان, بحثهای تخصصی رو در زیرشاخه مخصوص به خودش دنبال کنید, تاپیک داره منحرف می شه....

البته من دقیقا نمی دونم کی در مسیر صحیح بوده.

البته ببخشيدا......... اما فكر نكنم تاپيك هدف خاصي داشته باشه كه بخواد منحرف بشه.......

اين تاپيك جاي همين صحبت ها براي بچه هاي اصفهاني هست.......

البته شما جسارت من را ببخشيد

پروفشنال ژولی لسکو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    <<?؟>>

پيش فرض

آزاد خوراسگوووووووووووووووون آخرين شاهكارش را رو كرد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه sedeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

افتخاريست..........

حالا اميدواريم كه استقبال بشه از اين نظر دوستمون SEDEH (شرمنده،من اسمتون را نميدونم)
    اقا امین میگم نظرت چیه یه تاپیک با عنوانه**اولین میتینگ رسمیه اصفهانیهای p30world**

بزنیم و ایین نامه را توش اعلام کنیم؟و یا ایین نامه را تو امضا قرار بدیم.البته ایین نامه یه اصلاح کوچیک لازم داره که اگه قطعی شد اعمال می کنیم.

کوچیک شوما شهرام

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

اقا امین میگم نظرت چیه یه تاپیک با عنوانه**اولین میتینگ رسمیه اصفهانیهای p30world**

بزنیم و ایین نامه را توش اعلام کنیم؟و یا ایین نامه را تو امضا قرار بدیم.البته ایین نامه یه اصلاح کوچیک لازم داره که اگه قطعی شد اعمال می کنیم.

کوچیک شوما شهرام

شهرام جان فكر خوبي هست.... اما اگه مشكلي نيست واست،زحمتش را خودتون بكشيد،چون من ادبياتم به قوي و خوبي ادبيات شما نيست.... شرمنده (اسمايلي خجاااااااااااالت)

فقط اگه ميشه هماهنگي هاي قبليش را در همين تاپيك انجام بدين كه هم بنده هم بقيه دوستان كه تاحالا ما را همكاري كردند در جريان باشند.......

خوش باشيد

داره خودمونی میشه JavidKhan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

خوب اين نظر شماست..........

من هم توي پست قبليم اشتباهي به جاي ASUS نوشتم DELL

DELL هم چند مدل داره كه بايد ببينيم استفاده طرف چيه؟مدل هايي از قبيل:XPS,PRECITION,LATITUDE,VOSTRO,INSPIRON

PRESISION=WORKSTATION/HI PERFORMANCE

LATITULE=BUSINESS/PROFESSIONLA

XPS=GAME/MULTIMEDIA

VOSTRO=OFFICE USE

INSPIRON=HOME USE

علاوه بر DELL برند HP هم ميتونه گزينه خيلي مناسبي باشه

مثلا يكي براش تصوير مهمه،يكي براش انواع پورت مهمه،يكي سرعت مهمه،يكي عمر باطري و............
    دوست عزیز حیف که اینجا تاپیک مناسبی نیست والا شجره نامه ی دل و سونی و ایسوس و هر لپ تاپ دیگه ای که میخواستید رو واستون مینوشتم...
    دیگه الان دل با این خز وخیل بازی که راه انداخته کیه که از مدلاش و کارایی هاشون ندونه؟!
    به شخضه اگر بچه مایه بودم میرفتم سراغ سونی.. چون علاوه بر امکانات مناسب و مچ بودن قطعات، ال سی دی فوق العاده ای داره...
    اما حالا که یه لپ تاپ حرفه ای میخوام با قیمت نسبتا خوب و کیفیت عالی میرم سراغ ایسوس.

البته از نظر کیفیت اچ پی رو هم فوق العاده قبول دارم ولی در مچ بودن قطعات بعد از سونی گرونقیمت هیچی ایسوس نمیشه... (سونی دست روی هر کاری بگذاره اوله و گرون تر از بقیه ی برند ها)

من فقط یک سوال پرسیدم اونم اینکه کسی لپ تاپ فروشی که نوت بوک ایسوس با گارانتی دیجیتال بفروشرو سراغ داره یا نه؟!

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

آزاد خوراسگوووووووووووووووون آخرين شاهكارش را رو كرد:

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

شهرام جان فكر خوبي هست.... اما اگه مشكلي نيست واست،زحمتش را خودتون بكشيد،چون من ادبياتم به قوي و خوبي ادبيات شما نيست.... شرمنده (اسمايلي خجاااااااااااالت)

فقط اگه ميشه هماهنگي هاي قبليش را در همين تاپيك انجام بدين كه هم بنده هم بقيه دوستان كه تاحالا ما را همكاري كردند در جريان باشند.......

خوش باشيد
    امین جان اگه خودتون بزنید بنظر من بهتره چون هم اعتبارتون بیشتره و هم بیشتر شما را میشناسن تا من را ...و دیگه خودتون را به عنوان مسئول هماهنگی معرفی کنید ....

همچنین لازمه یه محدوده ی زمانی مشخص کرد که تا مثلا فلان تاریخ فرصت برای ثبت نام وجود دارد....
    می تونید همین ایین نامه را کپی کنید:
    ------------------------------------------------------------------------------------------------
    یه نفر به عنوان هماهنگ کننده ی قرار اعلام امادگی میکنه بعد کسایی که مایل به شرکت هستند شماره ی موبایلشون به همراه اسم کوچیکشون را با پیام خصوصی به این فرد می فرستند و هماهنگ کننده هم متعاقبا همین کار را انجام میده و شخصی که شماره ی مسئول هماهنگی را دریافت میکنه حتما باید با SMS نام کاربری خود در این انجمن را به مسئول بفرسته .

سپس تعداد که به یه حد نصاب رسید(توافقی) هماهنگ کننده روز و محل میتینگ را با SMS به بچه ها اعلام میکنه;

هیچ حرفی هم نباید در این زمینه در انجمن زده بشه... فقط با SMS .

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

امین جان اگه خودتون بزنید بنظر من بهتره چون هم اعتبارتون بیشتره و هم بیشتر شما را میشناسن تا من را ...و دیگه خودتون را به عنوان مسئول هماهنگی معرفی کنید ....

همچنین لازمه یه محدوده ی زمانی مشخص کرد که تا مثلا فلان تاریخ فرصت برای ثبت نام وجود دارد....
    می تونید همین ایین نامه را کپی کنید:
    ------------------------------------------------------------------------------------------------
    یه نفر به عنوان هماهنگ کننده ی قرار اعلام امادگی میکنه بعد کسایی که مایل به شرکت هستند شماره ی موبایلشون به همراه اسم کوچیکشون را با پیام خصوصی به این فرد می فرستند و هماهنگ کننده هم متعاقبا همین کار را انجام میده و شخصی که شماره ی مسئول هماهنگی را دریافت میکنه حتما باید با SMS نام کاربری خود در این انجمن را به مسئول بفرسته .

سپس تعداد که به یه حد نصاب رسید(توافقی) هماهنگ کننده روز و محل میتینگ را با SMS به بچه ها اعلام میکنه;

هیچ حرفی هم نباید در این زمینه در انجمن زده بشه... فقط با SMS .

شما به ما لطف دارين........

پس بي زحمت اگه ميشه متني كه بايد توي اون تاپيك بنويسم را بهم بگيد،من اصلا ادبياتم خوب نيست

پروفشنال ژولی لسکو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    <<?؟>>

پيش فرض

يه سايت باحال براي سخت افزار با قيمت و مشخصات
    كامل ترين سايت در اين زمينه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

شما به ما لطف دارين........

پس بي زحمت اگه ميشه متني كه بايد توي اون تاپيك بنويسم را بهم بگيد،من اصلا ادبياتم خوب نيست
    بابا امین خان یه کم اعتماد به نفس داشته باشید هر چیزی دوست داری برای مقدمه بنویس ... و یه کم اب و تاب بهش بده مثلا بنویس ***اگه بیایید خیلی خوش میگذره و همه شام مهمون من هستید. ***

بعدم ایین نامه را بذار ....همین.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •