بچه ها من این برنامه رو دانلود کردم ، تا الان چند تا از برنامه هامو پاک کرده ، چیجوری جلوش رو بگیرم ؟
بچه ها من این برنامه رو دانلود کردم ، تا الان چند تا از برنامه هامو پاک کرده ، چیجوری جلوش رو بگیرم ؟
برید تویه قرنطینه ببینید هستش!
بعد هر فایلی رو که خواستیدrestore کنید !
و بعد اون رو به فایل هایه امن کومودو اضافه کنید!
دوستان نسخه رایگان و پولی چه فرقی با هم دارن؟از نظر قدرت فایروال و شناسایی ویروسهاوتروجانها با هم فرق دارن؟
ممنون میشم جواب بدید
فرق نسخه پولی و رایگان در حدی است که کاربران نسخه رایگان کومود در این تاپیک درخواست کی و سریال و کرک و تریال ریست نمیدن.....
حتی تاپیک کرک و سریال کومودو اینجا نداریم.....
اینه فرقش!
اگه اینطوری که شما میگی باشه کودومو مگه مشکل داره بیاد نسخه پولی بده!!!
اگه امکان داره واضع توضیح بدید که فرقی داره![]()
نسخه پولی ساپورت آنلاین دارن. یک پشتیبان که به شما کمک میکنه..... همین که الان دوستان فرمودند برنامه ها را پاک کرده و یا فیفا مشکل پیدا کرد...و از این موارد که پیش بیاد پشتیبانی کمکتون میکنه... البته این فرق در محصول(کومودو اینترنت سکیوریتی) نیست.سرویسی هست که ارائه میشه و پولشو میگیرند... (البته امیدوارم یه ویژگی مشابه برای کاربران اینجا دست و پا کنیم.. تو فکرش هستم... البته رایگان... ببینیم ملیح مدیرعامل شرکت کومودو چیکار میکنه)
سیستمت ویروسی بشه و نتونن درست کنند، یه مبلغی به عنوان خسارت بهتون میدن فکر کنم 500 دلار...
اما مهمترنش اینه: Wi-Fi Data Encryption > ترافیک شبکه بی-سیم را رمزگذاری میکنه... اگر هکری در بین راه ارتباط و دیتا را بدزده... بسته ها رمزگذاری شده هستند.... بنابراین شنود شبکه بی معنی میشه.
البته یک فضای رایگان ابری برای نگهداری فایلها و ... بهتون میده که البته بصورت رایگان این فضا تا 5 گیگ در اختیار همه (همون کاربران نسخه رایگان) است.
کومودو از آنتی ویروسش پول در میاره(راه های دیگه فعلا مد نظرم نیست که ربظی به آنتی ویروسش نداره)، از طریق Comodo Endpoint Security که مربوط به سیستمهای متصل به شبکه LAN هست. در واقع نسخه تجاری.
و اینکه محصول پولی و رایگان بدون کم و کاست نقاط اشتراک دارنددر > آنتی ویروس..ارائه آپدیت... فایروال...HIPS..سندباکس..کیوسک. ..ابزارهای پاکسازی و ....
Last edited by Jadda; 13-08-2013 at 20:57.
درود دوستان چون سوالم مربوط به انتی ویروس خاصی نمیشد گفتم اینجا بپرسم. تکلیف فایلهای پچ یا کیجن یا کرکی که در سایت virustotal بعضی انتی ویروسها خطرناک میشناسند بعضی نه چیه ؟ مثل مورد زیر : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود
به نظر میرسه این کرک سالم باشه
اول اینکه کسپر فایل رو شناسایی نمیکنه , خیلی بعیده که ویروس باشه و همه آنتی های معروف بشناسن ولی کسپر نشناسه! (کسپر کرک ها رو ویروس نمیشناسه)
دوم اینکه به شناسایی ها توجه کنید متوجه میشید که ویروس نیست مثلاً به شناسایی Ikarus توجه کنید "not a virus - hacktool"
بقیه شناسایی ها هم به همین شکله و آنتی ها معروف بیشتر با نام Hacktool میشناسن که مربوط به کرک ها است
به نظر میرسه کرک معروفیه که این همه آنتی شناساییش کردن
بله یک فایل پچ هست ، الان یادم نیست مال کدوم برنامه بود ولی روی ایکون پچ brd نوشته . چندین کرک و کیجن و پچ دارم میخوام ببینم تو توتال به موردی برمیخورم که باید حذفش کنم یا نه. بازم تشکر از راهنماییتون.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] علی آقا در مورد کرک سالم و ناسالم بحث کردن
خود من تا جایی که امکان داره سعی میکنم از برنامه های رایگان به جای کرک شده استفاده کنم الان تو سیستم من فقط خود ویندوزو IDM (البته کرک که نه , از روش مهران برای بلاک نشدن سریال استفاده کردم) کرک شدن(در کل بحث سریال با کرک فرق داره)
ولی اگر مجبور شدم از کرک استفاده کنم بهترین کار برای من استفاده از ویروس توتال هست , فایل رو در ویروس توتال اسکن میکنم اولویت شناسایی برای من کسپرسکی , آوست , دکتروب و بیت دیفندر (تا حدودی) هست اگر هر کدام از اینا شناختن بیخیال کرک میشم ولی اگر نشناختن به شناسایی بقیه آنتی ها توجه میکنم اگر مثل عکس بالا باشه که از شناسایی میشه فهمید فایل کرکه و نه ویروس که از فایل استفاده میکنم ولی اگر غیر از این بود سعی میکنم به دنبال کرک دیگه ای باشم و اگر نبود با توکل به خدا از این کرک استفاده میکنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)