من این هم بگم بعد دیگه بحث تموم بشه.بله گرافیک بازی خیلی متفاوت میشه ولی...
بازم میگم این گرافیک نه پوز غولهای گرافیکی رو می ماله و نه باعث میشه که بازی لذت بخش بشه اون 16 گوشه تصویر نشون دهنده تعداد فریم ها نیست؟ یا من اشتباه می کنم؟
به هرشکل به نظرم بهتره این بحث ها توی این بستر کش پیدا نکنه اینجا تاپیک V هست اگه توضیحاتی در مورد IV هست بایستی توی تاپیک خودش گذاشته بشه ممنونم از همگی
بله دیگه غول گرافیکی نمیشه ولی خب من بحثم سر این بود که عکس ها فیک نیستن و میشه جی تی ای رو اون شکلی کرد.
چرا تعدد فریم هاست ولی من گرافیک هارو خیلی بردم بالا ولی سیستمم اون قدر قوی نبود که بتونه فریم خوب بده.قصدم گرفتن جند تا شات خوب بود
من حرفه ای نیستم
ولی بخوام نظر بدم هم حق با دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست هم اون یکی دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ماجرا مثل یه عکس میمونه
عکسی که گرفته شده دیگه کیفیتش همونه و نمیشه بیشترش کرد اما با فتوشاپ یا نرم افزارای دیگه با یه سری تغییرات و دادن چندتا افکت میشه عکسو قشنگتر کرد اما با کیفیت تر نه
این ماجرا هم مثل همینه تقریبا
مجله pc gamers خبری رو منتشر کرد مبنی بر ریلیز شدن باگ های gta V در دایرت ایکس 11 که نشون میده داره کم کم اماده میشه برای اومدن
این دیگه کم کم نیست خلی زیاده![]()
من نمیدونم آخه راکستار چرا اینقد ناز می کنه؟خوب یه بار تاریخ عرضشو بگه هم خودشو راحت کنه هم گیمر ها رو .
خدایا کی باز سیستمو ارتقا بده یه یا علی بگید واسه این باید کلن سیستمو عوض کرد هیچ اعضاش موس مانیتور کیبورد پیچای کیس کلن اتاق رو هم باید عوض کنیم اصن باس سیستم زندگیمون رو عوض کنیم![]()
وقتی نسخه PC بازی GTA V بیاد حتی با CPU هایی نظیر E8400 هم به احتمال بسیار زیاد اجرا میشه
یعنی سیاست بازیسازان به این صورته که بازیها روی سیستم های متوسط هم اجرا میشه ولی برای دیدن جزئیات و گرافیک بالاتر و جذابتر و REAL باید سیستم به روز و قوی داشت![]()
سلام
میدونم اندازه کافی در مورد ریلیز شدن بازی برای Pc صحبت شده (عقلمون میرسه)
ولی امروز یه نفر بهم گفت برای pc اومده من باورم نشد
تا لینک بهم داد
یعنی چی این؟
حتی تو کامنت دونیش فیدبک مثبت دادن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Amir Hossein; 25-01-2014 at 18:42.
بر اساس تحقیقات من! یه مقایسه ای بین تاریخ عرضه نسخه کنسولی و PC و تاریخ تایید نسخه PC توسط راکستار در پنج نسخه بازی کردم که ببینم آیا الگو و روش خاصی برای عرضه وجود داره یا نه که نتیجه جالبی گرفتم:
III
عرضه نسخه کنسولی: 27/10/2001
تایید نسخه PC:ـ ظاهرا 27/3/2002
عرضه نسخه PC:ـ 20/5/2002
Vice City
عرضه نسخه کنسولی: 27/10/2002
تایید نسخه PC:ـ ظاهرا 18/2/2003
عرضه نسخه PC:ـ 12/5/2003
SanAndreas
عرضه نسخه کنسولی: 26/10/2004
تایید نسخه PC:ـ 9/9/2004
عرضه نسخه PC:ـ 7/6/2005
IV
عرضه نسخه کنسولی: 29/4/2008
تایید نسخه PC:ـ 6/8/2008
عرضه نسخه PC:ـ 18/11/2008
EFLC
عرضه نسخه کنسولی (Xbox360):ـ 29/10/2009
تایید نسخه PC و PS3:ـ 29/1/2010
عرضه نسخه PC و PS3:ـ 13/4/2010
نتیجه اینکه همونجور که میبینید تو این پنج تا، نسخه PC حدود 7 ماه بعد از نسخه کنسولی عرضه شده! یعنی GTA V هم اگه طبق اونا باشه (که احتمالش زیاده) باید ماه آوریل بیاد یعنی یه ماه بعد از تاریخی که بعضی منابع گفتن که تفاوت زیادی نداره، یعنی 4 ماه دیگه، همچنین تاریخ تایید هم قائده خاصی نداره و اون زیاد مهم نیست و دیر نشده، اما اگه چهار ماه دیگه قرار باشه بیاد دیگه باید تا 1 یا حداکثر 2 ماه آینده تایید بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)