هوملز چطوره؟ من بازیش رو یادم نیست ولی همه تعریفایی که ازش میشه دهنو آب میندازه.
بایرن مونده ولی تو دو دیدار انجام شده نگاه کنید بهترین نتیجه خارج از خونه رو گرفتیم. رئال که باخت و دورتموند مساوی بدون گل.
هوملز چطوره؟ من بازیش رو یادم نیست ولی همه تعریفایی که ازش میشه دهنو آب میندازه.
بایرن مونده ولی تو دو دیدار انجام شده نگاه کنید بهترین نتیجه خارج از خونه رو گرفتیم. رئال که باخت و دورتموند مساوی بدون گل.
MESSI IS ON THE BENCH
Barca side to face PSG: Valdes; Alves, Alba, Pique, Adriano; Busquets, Xavi, Iniesta; Pedro, Cesc, Villa
PSG: Sirigu; Maxwell, Thiago Silva, Alex, Jallet; Verratti, Motta; Pastore, Lucas; Ibrahimovic, Lavezzi
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من دفاع خوبیه اما برای سیستم بارسا باید اولویت چهارم یا پنجم باشههوملز چطوره؟ من بازیش رو یادم نیست ولی همه تعریفایی که ازش میشه دهنو آب میندازه.
رویایی اینه که تیاگو سیلوا رو بخریم
در غیر این صورت باید دنبال دفاعی باشیم که درک درستی از فوتبال اسپانیا داشته باشه
من فکر میکنم منطقی این باشه که از بین تیمهای لالیگا یک مدافع انتخاب کنیم
این رو باید در نظر داشته باشیم که در بارسا با توجه به سبکش نیازی نیست لزوما یک مدافع ستاره بخریم
همین که مدافع میانی تخصصی باشه و از سطح متوسط کمی بالاتر باشه به نظر من کافیه
نیمه اول که اصلا بازی ای در خور بارسا نبود
مسی بدجور داره حرص میخوره رو نیمکت![]()
دفاع کلا تعطیله
خون تنم خشک شد از بس حمله کردن
خدا کنه یک گل بزنیمفاز بالاس
![]()
هم هرجا رو میدیدی ، انیستا، انییستا، انییستا...
فقط 7-6 موقعیت فابرگاس از دست داد! با اون شوتاش!![]()
نابود شديم!اوه اوه
دفاع به شدت متزلزله
ويكتور والدز هن كه...
اميدوارم براي فصل بعد به فكر تقويت دفاع باشن!
خون خونمونو خورد به خدا
تو ضد حمله هم خيلي خيلي كند هستيم و لفتش ميديم!كاشحي مثل رئال ضد حمله ميزد!سرعتي
اميدوارم تا پايان بازي جبران كنه
مرسيييييي پدرو مرسيييي ليو مسيييي
عالي بودددددددددد
خدا كنه باز هم حمله كنن و عقب نكشن چون دفاع اوضاعش خرابه و بهترين دفاع حملست
Last edited by dr_data_13; 10-04-2013 at 23:43.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)