کارت هم اومد ..
دیگه واقعا" هیچی نمونده
برای همه آرزوی موفقیت می کنم
ویرایش :
تخمین رتبه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارت هم اومد ..
دیگه واقعا" هیچی نمونده
برای همه آرزوی موفقیت می کنم
ویرایش :
تخمین رتبه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by *M!L4D*; 23-06-2013 at 13:57.
امروز داشتم کتاب های جمع بندیم رو ورق میزدم و نگاه میکردم که قدر لحظات رو بیشتر دونستم
چه لحظاتی که پی همین پی سی به بطالت گذشت![]()
سلام
دوستان سوالی دارم قبلا از کافی نت ثب تام کرده بود بعد الان که در سایت چک کردم قسمتی نوشته بود که گروه آزمايشي: علوم انساني زبان امتحاني : انگليسي منظور چیه یعنی سوالات به انگلیسی میپرسند ؟ میشود توضیح دهید و در قسمتی دیگری نوشته بود که داراي مدرک کارداني و بعد نوشته بود بلي اما مدرک که داشتم دیپلم بوده است نه فوق دیپلم
لطفا بگید آیا این چیزهائی که نوشته است برای همه همینطوره یا اشتباه پر شده
و یه چیز دیگر کلا چه سوالاتی پرسیده میشود در این سوالات
ممنون
خداحافظ
Last edited by jojonice; 24-06-2013 at 14:24.
منظورش زبانی که قراره امتحان بدی هست مثلا بعضی ها آلمانی میزنن ! نه اینکه سوالا انگلیسی باشه!
در مورد دیپلم متوجه نشدم
مرسی
پس یعنی سوالات انگلیسی است یعنی برای همه همینطوره آخه من که نگفتم انگلیسی و آیا میشود تعغیرش داد به فارسی ؟
در مورد دیپلم منظورم این است که فقط دیپلم دارم و فوق دیپلم و یا کاردانی نیستم اما تو سایت که چک کردم نوشته بود که فوق دیپلم دارم حالا مشکلی پیش نمباد ؟
چرا مشكل داره!فوق ديپلم براي فارغ التحصيلاي كارداني پيوسته هست كه معادل پيش محسوب ميشه!اين دسته مشمول اعمال سوابق نميشن
شما ميشين ديگه نه!؟اگر بلي اون كد سوابق رو دادين ديگه نه!؟
در مورد زبان هم اشتباه متوجه شديصورت سوالا فارسي هست فقط زبان خارجي غير از عربي كه خوندي اونه منظور!وگرنه نميگه صورت
سوالات به چه زباني باشه![]()
تا جائی که میدونم فقط دیپلم کاردانش دارم
فقط رفته بودم کافینت خودش پر کرد برام
مثلا چک که کردم در سابت که خود کافینتیه نوشته بود که سال 88 کاردانی یا دفوق دیپلم گرفتم اما من قبلش فقط دیپلم کاردانش را گرفت بودم نه کاردانی
منظورم این است که در قسمت 23 که نوشته داراي مدرک کارداني بعد زیرش نوشته بلي
یعنی حالا بروم در قسمت ویرایش و اون تیکی که زده داراي مدرک کارداني را ور دارم ؟
حالا دوستان چکار کنم تا دیر نشده چه تعغیراتی باید انجام دهیم
در مورد زبان انگلیسی هم ممنون![]()
Last edited by jojonice; 25-06-2013 at 08:32.
به خوش که شانس گفتم همون جای پارسالی آزمون میدم ولی حالا باید برم یکجایی اصلا تا حالا نرفتم![]()
Last edited by After4Ever; 25-06-2013 at 11:00.
مشکلی نیست
فقط در صورت قبولی رشته روزانه کنکور سال بعد را محروم میشود.
و یا اینکه تا به حال دو بار در رشته های روزانه قبولش شده باشد دیگه نمیتونه کنکور بدهد
مکوفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)