دمت گرم داداش بابت توضیح که دادی.خوب من الان میخوام رام 4.3 رو نصب کنم از کجا باید دانلود کنم.
در ضمن من هر چی از طریق کیس میزنم چیزی واسه آپدیت نمیاد
ارسال شده از GT-I9300 با استفاده از تپاتالک 2
دمت گرم داداش بابت توضیح که دادی.خوب من الان میخوام رام 4.3 رو نصب کنم از کجا باید دانلود کنم.
در ضمن من هر چی از طریق کیس میزنم چیزی واسه آپدیت نمیاد
ارسال شده از GT-I9300 با استفاده از تپاتالک 2
سلام.
آقا همنجوری که دوستمون Clau فرمودن هیچ مشکلی نیست ،ضمن اینکه تا انجام ندی همیشه بار اولت هست.شما رام رو دانلود کن بعد قرار میزاریم با یاهو مسنجر با کمک هم انجامش میدیم.شما فقط رام ،درایور سامسونگ و برنامه اودین رو نیاز داری ،هر کدوم رو میخوای بگو بهت لینک بدم دانلود کن وقتی آماده شد به کمک هم با یاهو ترتیب نصبش رو میدیم.اینجوری بار دیگه خودت انجام میدی.![]()
سلام.
از اینجا دانلود کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد Kies چون هنوز برای ایران نیومده جواب منفیه.![]()
سلام.
چجوری میشه پسورد وای فای رو از یه گوشی که به همون وای فای متصله دید ؟
تا اونجایی که من میدونم،نمیشه
نمیشه.شاید با برنامه ی خاصی بتونید.
تا حالا گوشیم هیچ اشکالی نداشته![]()
روی هر دو گوشی Titanium backup رو نصب کنید ( احتمالا باید روت هم باشند )
داخل titanium back گوشی که به وای فای وصله از WiFi access point بک آپ بگیرید ( فایل بک آپ داخل مموری در پوشه Titanium backup ذخیره میشه )
اون فایل رو به همون آدرس داخل گوشی خودتون کپی کنید و داخل نرم افزار Titanium Backup روی WiFi Access point کلیک کنید و Restore بزنید ...
به نظر که جواب میده ...![]()
امتحان کنید ..
( البته پسورد رو همچنان نمیشه دید فقط میشه وصل شد به وای فای )
نیازی به این همه کارآگاه بازی نیست
ولی خب روش جالبی بود!
با برنامه wifi key recovery میشه پسورد access point هایی که بهش وصل شدی رو ببینی!
سلام دوستان یه سری مشکلات رو که از نت پیدا میکنم ترجمه میکنم میزارم اینجا. البته تجربه ی شخصی هم هست
امیدوارم نهایتا بتونیم یه فایل doc جامع از مشکلات و راه حل ها داشته باشیم.
*اگه قسمت message فریز میشه یا لگ میزنه
پیشنهاد:
1.دیتا رو از مسیر زیر پاک کنید
Settings => Application Manager => Message => Clear Data
2.پیام های بایگانی شده و کانورسیشن های طولانی (مثلا 500 پاراگراف) رو پاک کنید تا فضا باز بشه و اپلیکیشن کند نشه.
3.راه حل نهایی فکتوری ریست هست (برای کسانی که این مشکل خیلی شدید اتفاق میوفته و حتی نمیتونن یه sms بدن).
* وقتی که باتری اس 3 خیلی زود تخلیه میشه
راه حل:
1. مهمترین چیزی که باید بهش توجه بشه نور صفحه نمایش هست. چون اس 3 صفحه نمایش super amoled داره.
سعی کنید نور صفحه رو در کمترین حد نگه دارین و یا از قابلیت تنظیم خودکار استفاده کنین.
2. اپلیکیشن های بک گراند رو از حالت اجرا خارج کنین. با نگه داشتن کلید home ایست مشاهده و با کشیدن به چپ و راست بصورت دلخواه کنسل میشن.
3. اپلیکیشن هایی که مورد استفاده نیستن رو stop کنید.
Settings => Application Manager => All tab => stop or force stop
4. رم گوشی را آزاد کنید (میتواند چند بار در روز انجام شود)
با نگه داشتن کلید home و رفتن به تب رم میتونید گزینه ی clear memory رو لمس کنید تا رم تخلیه بشه.
(اساتید دلگیر نشن. دوستان تخلیه رم یعنی بسته شدن یه سری برنامه ها و به معنی پاک شدن کلی برنامه نیست)
یه راه ساده ی دیگه واسه آزاد کردن رم reboot کردن گوشی هست. (کلید home رو نگه میدارید بعد restart رو انتخاب میکینید)
Last edited by mehrdad-hp; 12-11-2013 at 09:28.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)