این حل شد، همین کارو باید می کردم و تو map باید یه چیزایی تایپ می کردم
یه سوال ؛ بازیکنی مثل بکهام که نیست تو بازی رو چطوری وارد کنم فیسش رو ؟؟
این حل شد، همین کارو باید می کردم و تو map باید یه چیزایی تایپ می کردم
یه سوال ؛ بازیکنی مثل بکهام که نیست تو بازی رو چطوری وارد کنم فیسش رو ؟؟
دوستان چطور 3 پيراهن رو به pes 213 اضافه كنم ؟
متن اصلی :
محتوای مخفی: ENGLISH
سوال و جواب از کارگردان بازی آقای Kei Masuda در مورد موتور جدید بازی
اول از موتور جدید بازی شروع کنیم ، میشه توضیحاتی در مورد توسعه بازی و اینکه pes چطور توسعه می یابد بدین ؟
Kei Masuda : همانطوری که شما ممکنه خوانده باشید موتور گرافیکی بازی نتیجه همکاری با استدیوی KOJIMA است و همچنین ما در ساخت بازی از عناصر این موتور استفاده میکنیم . با این وجود ما یک بازی متفاوت را تولید خواهیم کرد و تیم سازنده بازی بر روی فیزیک و هوش مصنوعی عظیمی کار میکنند که هر کدام از این قسمتها تحول بزرگی خواهد بود برای سری بازیهای PES و مارا از هر عنوان ورزشی جلوتر خواهد برد.
PES 2014 چه مزیتهایی خواهد داشت ؟
اKei Masuda :گه بخوام بطور مختصر بگیم آینده PES بسیار مهیج خواهد بود با این وجود بر خلاف آنچه ممکن است در اینترنت خوانده باشید باید بدانید که ما در مورد حضور این نسخه بر روی کنسولهای جدید هیچ صحبتی نکرده ایم و در این باره در آینده سخن خواهیم گفت .
اگر شما در مورد حصول PES2014 بر روی کنسولهای بعد حرفی نزدید اجزای سازنده بازی جدید از کجا نشعت میگیرد ؟
Kei Masuda :ما برای موتور جدید بازی تکنولوژی بر پایه همین نسل را بکار میبریم . ما واقعا معتقدیم باید یک تجربه شگفت انگیز را بر روی دستگاه ها ارائه کنیم . کار ما برروی بازی بر اساس تقلید نخواهد بود . چیزی که PES ارائه خواهد داد خیلی بیشتر از کیفیت گرافیک بازی خواهد بود .
موتور جدید بازی بر اسای سیستمی که ما انتخاب کردیم توسعه یافته . البته ما این نکته توجه میکنیم که طرفداران بازی کدام دستگاه ها را استقاده میکنند . با اطمینان کامل میگویم که موتور جدید بازی بسیار انعطاف پذیر و قدرتمند است .
ببخشید دیگه ترجمم خوب نیست. چند ساله دورم از انگلیسی و ترجمه
.................................................. ...................
![]()
Kei Masuda جون مادرت قسمت میدم یه بازی درست حسابی بساز که هر موقع بشینم پای بازی پدر مادرتو دعا کنم و برا رفتگانت فاتحه بخونم. اصلا ببین تو یه بازی خوب بساز من میشم غلامت میام تو همون کونامی نوکریتو میکنم
Last edited by abolfazlm; 27-03-2013 at 23:13.
دیوید بکهام توی پاریس سنت ژرمن بازی می کنه اگه بازیتون رو آپدیت نکردید آپدیت کنید نیازی به وارد کردن فیس بکهام نیست هم داخل بازی به صورت رسمی و اورجینال وجود داره فیس خوبی هم براش توسط کونامی طراحی شده
این قسمت رو درست ترجمه کردم یا نه ؟!
ما برای موتور جدید بازی تکنولوژی بر پایه همین نسل را بکار میبریم .
Everything we’ve demonstrated up until now is based on current gen technology using the new PES engine
یعنی از تکنولوژی نسل بعد استفاده نمیکنن؟!!!!!پس چرا میگن میخواد نسل بعد بشه ؟! یعنی چی ؟! اینکه خیلی بده
![]()
سلام بچه ها
من بازی با گزارش فارسی عادل رو دارم از شرکت نوین پندار ک تغییراتی داره مثل اضافه شدن لیگ ایران و .... ولی اپدیت نیس خیلی از چیزا برای اینکه پچ بریزم چیکار باید بکنم ؟ اخه کیت سرور رو پاک کردم و پچ رون نصبیدم ولی وارد بازی نشد و ارور داد. یعنی نمیشهه بهش پچ اضافه کرد؟
سلام
چه اروری داد ؟یعنی ارور داد یا اصلا PESEDIT روش کلیک کردی باز نشد ؟ run as administrator زدی ؟ موقع نصب patch انتی ویروس غیرفعال کردی ؟
در ضمن این گزارش فارسی عادل میتونی اپلود کنی تا حالا کسی اپلود نکنه رو نت![]()
بحث گزارش عادل شد سرچ زدم اینو پیدا کردم :
تصاویری از استودیوی ضبط گزارش بازی مهیج و پرطرفدار PES 2013 با صدای گزارشگر معروف عادل فردوسی پور - آذر ماه 1391
دوستان پچ جدید چی داریم؟!
دوستان این pes هم شورشو در آورده ها!
قبلا" از تو بازی میشد آپدیت کرد!
اه
پچ pesedit 3.3.
سایت های مختلف گذاشتند مثلاً:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] gozar.com/WebPage/Download.aspx?SoftwareId=1806&Title=PESEdit-2013-Patch-3.3
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)