تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 209 از 251 اولاول ... 109159199205206207208209210211212213219 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,081 به 2,090 از 2501

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2013

پروفشنال bax_021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    KaRaJ

پيش فرض

تو این مسیر کپی کنید فایل ها رو :
    E:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2013\kitserver13\GDB\faces\Serie A\Milan
    این حل شد، همین کارو باید می کردم و تو map باید یه چیزایی تایپ می کردم
    یه سوال ؛ بازیکنی مثل بکهام که نیست تو بازی رو چطوری وارد کنم فیسش رو ؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوستان چطور 3 پيراهن رو به pes 213 اضافه كنم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه abolfazlm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

متن اصلی :
      محتوای مخفی: ENGLISH  

Q: You’ve started talking about the new PES engine, can you explain the origins of development and how PES will develop?

A: As you may have read, the graphics engine is a result of our collaboration with Kojima Productions and uses elements of Fox engine. However, we’re making a very different product and so the PES Productions team had to come up with major new physics and AI models. Each of these areas are massive improvements for the series and will take us much further than any other sports title.

Q: How will PES2014 benefit from the new engine?

A: We’ll go into specific product details shortly. The future of PES is very exciting. However, contrary to what you might have read on the internet, we have said nothing about PES2014. You should also know we haven’t said anything at all about the next generation of console platforms. As I said, both topics will be covered shortly so please keep an eye on official announcements.

Q: If you haven’t announced PES2014 yet or talked about next gen platforms, where have the current crop of materials come from?

A: Everything we’ve demonstrated up until now is based on current gen technology using the new PES engine. We really believe it’s important to deliver an amazing experience on machines that most of our fans own. We will not be faking materials. This is what PES really will deliver and it’s so much more than just a better graphical experience.

Q: What about new formats, not just next gen consoles. Are the PES Productions team working on future plans?

A: The new engine has been developed to be used across whichever platforms we choose. Obviously we’ll be listening to which devices our fans want to use, but rest assured the new engine is extremely flexible and very powerful.

سوال و جواب از کارگردان بازی آقای Kei Masuda در مورد موتور جدید بازی

اول از موتور جدید بازی شروع کنیم ، میشه توضیحاتی در مورد توسعه بازی و اینکه pes چطور توسعه می یابد بدین ؟
    Kei Masuda : همانطوری که شما ممکنه خوانده باشید موتور گرافیکی بازی نتیجه همکاری با استدیوی KOJIMA است و همچنین ما در ساخت بازی از عناصر این موتور استفاده میکنیم . با این وجود ما یک بازی متفاوت را تولید خواهیم کرد و تیم سازنده بازی بر روی فیزیک و هوش مصنوعی عظیمی کار میکنند که هر کدام از این قسمتها تحول بزرگی خواهد بود برای سری بازیهای PES و مارا از هر عنوان ورزشی جلوتر خواهد برد.

PES 2014 چه مزیتهایی خواهد داشت ؟
    اKei Masuda :گه بخوام بطور مختصر بگیم آینده PES بسیار مهیج خواهد بود با این وجود بر خلاف آنچه ممکن است در اینترنت خوانده باشید باید بدانید که ما در مورد حضور این نسخه بر روی کنسولهای جدید هیچ صحبتی نکرده ایم و در این باره در آینده سخن خواهیم گفت .

اگر شما در مورد حصول PES2014 بر روی کنسولهای بعد حرفی نزدید اجزای سازنده بازی جدید از کجا نشعت میگیرد ؟
    Kei Masuda :ما برای موتور جدید بازی تکنولوژی بر پایه همین نسل را بکار میبریم . ما واقعا معتقدیم باید یک تجربه شگفت انگیز را بر روی دستگاه ها ارائه کنیم . کار ما برروی بازی بر اساس تقلید نخواهد بود . چیزی که PES ارائه خواهد داد خیلی بیشتر از کیفیت گرافیک بازی خواهد بود .

موتور جدید بازی بر اسای سیستمی که ما انتخاب کردیم توسعه یافته . البته ما این نکته توجه میکنیم که طرفداران بازی کدام دستگاه ها را استقاده میکنند . با اطمینان کامل میگویم که موتور جدید بازی بسیار انعطاف پذیر و قدرتمند است .

ببخشید دیگه ترجمم خوب نیست. چند ساله دورم از انگلیسی و ترجمه

.................................................. ...................
    Kei Masuda جون مادرت قسمت میدم یه بازی درست حسابی بساز که هر موقع بشینم پای بازی پدر مادرتو دعا کنم و برا رفتگانت فاتحه بخونم. اصلا ببین تو یه بازی خوب بساز من میشم غلامت میام تو همون کونامی نوکریتو میکنم
    Last edited by abolfazlm; 27-03-2013 at 23:13.

4. 6 کاربر از abolfazlm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

این حل شد، همین کارو باید می کردم و تو map باید یه چیزایی تایپ می کردم
    یه سوال ؛ بازیکنی مثل بکهام که نیست تو بازی رو چطوری وارد کنم فیسش رو ؟؟
    دیوید بکهام توی پاریس سنت ژرمن بازی می کنه اگه بازیتون رو آپدیت نکردید آپدیت کنید نیازی به وارد کردن فیس بکهام نیست هم داخل بازی به صورت رسمی و اورجینال وجود داره فیس خوبی هم براش توسط کونامی طراحی شده

6. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه abolfazlm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

این قسمت رو درست ترجمه کردم یا نه ؟!
    ما برای موتور جدید بازی تکنولوژی بر پایه همین نسل را بکار میبریم .
    Everything we’ve demonstrated up until now is based on current gen technology using the new PES engine

یعنی از تکنولوژی نسل بعد استفاده نمیکنن؟!!!!! پس چرا میگن میخواد نسل بعد بشه ؟! یعنی چی ؟! اینکه خیلی بده

آخر فروم باز SuperSt@r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

سلام بچه ها
    من بازی با گزارش فارسی عادل رو دارم از شرکت نوین پندار ک تغییراتی داره مثل اضافه شدن لیگ ایران و .... ولی اپدیت نیس خیلی از چیزا برای اینکه پچ بریزم چیکار باید بکنم ؟ اخه کیت سرور رو پاک کردم و پچ رون نصبیدم ولی وارد بازی نشد و ارور داد. یعنی نمیشهه بهش پچ اضافه کرد؟

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

سلام بچه ها
    من بازی با گزارش فارسی عادل رو دارم از شرکت نوین پندار ک تغییراتی داره مثل اضافه شدن لیگ ایران و .... ولی اپدیت نیس خیلی از چیزا برای اینکه پچ بریزم چیکار باید بکنم ؟ اخه کیت سرور رو پاک کردم و پچ رون نصبیدم ولی وارد بازی نشد و ارور داد. یعنی نمیشهه بهش پچ اضافه کرد؟
    سلام
    چه اروری داد ؟یعنی ارور داد یا اصلا PESEDIT روش کلیک کردی باز نشد ؟ run as administrator زدی ؟ موقع نصب patch انتی ویروس غیرفعال کردی ؟

در ضمن این گزارش فارسی عادل میتونی اپلود کنی تا حالا کسی اپلود نکنه رو نت

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

بحث گزارش عادل شد سرچ زدم اینو پیدا کردم :

تصاویری از استودیوی ضبط گزارش بازی مهیج و پرطرفدار PES 2013 با صدای گزارشگر معروف عادل فردوسی پور - آذر ماه 1391

11. 2 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

دوستان پچ جدید چی داریم؟!
    دوستان این pes هم شورشو در آورده ها!
    قبلا" از تو بازی میشد آپدیت کرد!
    اه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان پچ جدید چی داریم؟!
    دوستان این pes هم شورشو در آورده ها!
    قبلا" از تو بازی میشد آپدیت کرد!
    اه
    پچ pesedit 3.3.
    سایت های مختلف گذاشتند مثلاً:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] gozar.com/WebPage/Download.aspx?SoftwareId=1806&Title=PESEdit-2013-Patch-3.3

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •