چون به جای یکی دیگه جواب دادین من از شما کارت شناسایی خواستم!
من جواب سوال شما رو در صفحه 206 دو تا مونده به آخر دادم!
سکانس اخرش مونده ناظر بیا دو ببینه!
Avast
Avira
Baidu
Bitdefender
Bull Guard
COMODO
DR.Web
ESET - NOD32
Emsisoft
F_Secure
G Data
Kaspersky
Mcafee
Microsoft
Norman
Panda
Qihoo
Quick Heal
Symantec - Norton
Trend Micro
Trustport
Viper
Webroot
ZoneAlarm
ضد بدافزار ایمن
چون به جای یکی دیگه جواب دادین من از شما کارت شناسایی خواستم!
من جواب سوال شما رو در صفحه 206 دو تا مونده به آخر دادم!
سکانس اخرش مونده ناظر بیا دو ببینه!
بابا شما دیگه کی هستین حالا من یه چیزی گفتم یکی درس ادب میده .یکی دستور العمل زبان میده.تنها چیزی که پیشنهاد ندادین یه آنتی ویروس خوب بود.در جواب دوستانی که میگن من نباید یه نرم افزاری رو احمقانه خطاب کنم.خب نمیکنم ولی شما جای من یه برنامه ای بیاد به قول شما idm رو حالا ویروس نه ولی مضنون"اصطلاح انگلیسیش یادم رفت" میدونه خب این یعنی چی ؟یعنی یزره هوش تو این برنامه وجود نداره .جالبه با پچر برنامه کاری نداره فقط خود idm رو پا ک میکرد.
خب من این برنامه رو چی صدا کنم به نظرتون.مودبانه تر از این میشد؟حالا دوستان بفرمایید به غیر از نود و کاسپر و کمودو .تو رو خدا جواب الکی ندین .بابا نمیخام به کسی توهین کنم واقعا کسی که سر و کارش با برنامه ای سنگین یا بازی آنلاینه هیچ وقت نمیاد کمودو نصب کنه.به خدا پدرم در میاد یه انتی ویروس پاک کنم دوباره یکی دیگه بزنم.فقط یه راهنمایی کنم بهترین سازگاری رو نود 32 داره ولی حتی ویروس های خیلی مشهور مثل مورد خودم sality نمیتونه از پسشون بر بیاد.ولی کاسپر با قدرت زیاد ولی با ناسازگاری زیاد.کلا سیستم رو از هم میپاشه.کمودو هم که خودشم نفهمید چیکار داره میکنه.؟به طریقی خودش ویروس حساب میشه به نظر من.
در مورد استفاده از منابع سیستم دوستان یه چیزی رو اشتباه فرض گرفتن .مطمئنا یه آنتی ویروس قوی رم و سی پی یو رو در حد عاقلانه اشغال میکنه.ولی شما منابع سیستم رو فقط رم و سی پی یو ندونین.منابع دیگه ای هم داریم مثل صف زمانبندی.یا پیکربندی هسته شبکه"ip اینا نه(خودمونی گفتم)"و خیلی چیزای دیگه.خب یه آنتی ویروسی بیاد مثل کاسپر کلا برنامه استفاده سیستم از رم بهم بزنه خودم به شخصه دیدم با سیستم چیکار میکنه.اینا هم مهمه..
اصلا دقت کردین موقع نصب کاسپر چقدر کارای عجیب و غریب میکنه.کلا تا اونجایی که من احساس کردم رجیستر ویندوز رو از این رو به این رو میکنه.
حتما.فقط دوستان اگه تجربه ای دارن واقعا یه انتی ویروسی حتی یک بار هم شده از موقعیت وحشتناکی که من یه بار داشتم بیرون بیارتش.البته تمام فایل های exe م به خاطر نود عزیز نابود شد.یا نه یوزر از سیستم استفاده کنه بدون اینکه بفهمه انتی ویروسی نصب شده.من دنبال همچین چیزیم.خیلی خیلی ممنون .ببخشید اگه به کسی توهین کردم.که به نظر خودم نکردم.
Test firewalls to protect against internal attacks July 2013
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Serenity; 08-07-2013 at 00:59.
اگه میخوای بخری بولگارد نصب کن. بعد فالس رو همه دارن اونم مخصوصا فالس رو کرک حالا کمودو کرک شمارو ویروس شناخته دلیل نمیشه بد باشه کمودو جز برترین ها و بهترین هاست حالا یکمی هم مشگلات داره .
بولگارد قدرتش مثل کاسپر هست و سبکیش از نود 32 کمی سنگین تره
یا میتونی نورتون نصب کنی
کلا دوست من الان تو سال 2013 بیشتر انتی ویروس های معروف مثل بیت کاسپر نورتون نود32 اوریا اوی جی تراست پورت جی دیتا اوست و.... مثل هم هستن و امنیت رو برقرار میکنن کاربر باید ببینه با کدوم راحت تره و از کدوم خوشش میاد و نصبش کنه حالا بین دوتا گیر کردی از خوب و خوب تر بچه ها یکی رو بهت پیشنهاد میدن
من avira internet security رویختم از نود قوی تر هست ؟! خیلی آنتی ویروس سبکی هست کلا بهش میشه اعتماد کرد ؟!
سلام
Emsisoft Anti-Malware
1- قدرت شناسایی = عالی
2- سبکی و تاثیر بر روی سیستم = کم ( در موقع اسکن بر روی سیستم های ضعیف زیاد )
3- محافظ فایل قدرتمند و کاربردی
4- زبان پارسی ( بسیار روان )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
ببینید اولا ازتون تشکر کنم به خاطر اینکه جواب میدین.بعدشم با تست هایی که سایت های گوناگون گذاشتن هیچ کدوم کامل نیستن منم میدونم کاسپر بیت دفندر قوی هستن.فرض کمودو هم قوی هست.ولی هیچ کدوم ننوشتن که کدوم آنتی ویروس سیستم رو زیاد اذیت نمیکنه.واقعا هیچ کدوم ننوشتم اگه کسی چنین مقایسه ای پیدا کرد به ما هم نشون بده.
یه مسئله ی دیگه کند شدن سیستم یه چیزی دیگس.از هم پاشیدن سیستم هم یه مسئله دیگه.اینو حتما در نظر بگیرین.
البته هر کدوم تا یه حدی قابل تحملند.مثلا با کاسپر موقع کپی فایل حدال سرعت نصف میشه.یا بازم همین کاسپر.کلا سیستم شات داون . اسلیپ کامپیوتر رو بهم زده بود
سلام
تو این چند صفحه اخیر یکسری بحثها انجام شد که ربطی به روال کار تاپیک نداره.
یه وقتایی همه حرفشون درسته اما کم کم حالت رقابتی پیدا میکنه و به سرانجام نمیرسه و از چارچوب هم خارج میشه.
نظم بر قرار نمیشه مگر با همکاری، حوصله و سعه صدر شما دوستان.غیر از این میشه دیکتاتوری که بنده هیچ علاقه ای بهش ندارم.
بعد از این پستِ من، هر پست بی ارتباطی حذف میشه.
پس برمیگردیم به بحث اصلی خودمون و با احترام به همدیگه به بیان نقطه نظرات در مورد محصولات امنیتی میپردازیم.
با آرزوی موفقیت و استحکام دوستی ها برای همه
من ورژن اوست 8 رو نصب کردم کلا چیز خوبیه با این که زیاد گیر نمی ده اما حواسش جمعه مخصوصا تنظیماتی که می تونی روی شبکه اعمال کنی فوقل العاده است.
ولی به جی دیتا توتال سیکیورتی نمیرسه!
به نظر من اوست بهتره!
اما اگه خود کاربر احساس رضایت کنه دیگه چیزی مهم نیست!
Last edited by vxp; 08-07-2013 at 18:14.
اوست همه مشخصه های مثبت شما رو داره!
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)