تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 209 از 421 اولاول ... 109159199205206207208209210211212213219259309 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,081 به 2,090 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

درباره خودباوری هم چیزی شنیدید ؟؟؟
    البته من قرص خودباوری شنیده بودم . تو اینترنت سرچ کردم چیزی نبود .
    یه مشکل دیگه هم دارم اینه که خیلی هدفامو عوض میکنم . هرسال تصمیم میگیرم برم یه رشته ایی .
    (اگه سوالام مربوط به تایپیک دیگه اس ممنون میشم راهنمایی کنید )
    من فکر می کنم که شما نیازمند به صحبت با یک مشاور هستید چون موضوعات مطرح شده توسط شما خیلی گسترده هست
    از طرفی تاپیک حاضر مرتبط با اداب معاشرت و نکات رفتاری هست
    ولی فرضا سوال شما ربطی به اداب معاشرت نداره! بیشتر به مشاوره نزدیکه که برای اون هم اگر صرفا یک سوال خاص هست میتونید تاپیک جدا در همین سبک زندگی ایجاد کنید.

2. 4 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز R.P.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Filternet

پيش فرض

سلام - چجوری میتونم گذشته تلخی که داشتم رو فراموش کنم؟ آیا چنین چیزی ممکنه ؟
    یه پیشنهاد عملی دارم اینه:

World of Warcraft

اینو دارم جدی میگم دوست عزیز.

یا هر بازی آنلاین یا حتی آفلاین دیگه ای که کاملا شما رو درگیر خودش کنه، بعد یه مدت بیشتر مشغله ی فکریتون میشه اون بازی و کارهایی که میخواین انجام بدید و تا حالا انجامش دادید و لذت بردید ازش؛ کم کم باعث میشه دیگه اهمیت چندانی به قضایای پیش اومده ندید، واسه خودم پیش اومده، جوری که جز اون بازی مدنظر به چیز دیگه ای اهمیت ندادم.

سعی کنید بازی ای رو انجام بدید که بیشتر اکشن باشه و محیط و داستان شادتری داشته باشه که WoW همه اینها رو داره.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونید از دوستان کمک بگیرید واسه بازی هایی با این مشخصات.

این پیشنهاد من بود، ممکنه یه چیز سطحی به نظر بیاد ولی من خودم تجربش رو داشتم و تاثیرشو نشون داده. امیدوارم واسه شمام همینطور باشه.
    Last edited by R.P.G; 26-08-2014 at 10:04.

4. 3 کاربر از R.P.G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه rezahashtpa's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پیشنهاد میکنم یه تاپیک حل مشکلات دختر/پسر راه اندازی کنید ، دغدغه مهمی شده مخصوصا نحوه شروع رابطه #جدی !

یه جا تو این تاپیک داشتم میخوندم ، یکی از دوستان پیشهاد داده اکیپی باهاشون برین بیرون ، خب این در صورتیه که اون دختر هم تو اکیپت باشه !
    اگه نباشه یا اصلا قبول نکنه بیاد بیرون که بدتر میشه همه چی ، اول باید دید اون دختر اهل بیرون اومدن با جنس مخالف هست یا نه ؟ یا اصلا کلا چجوری رفتارش با پسرا ! اینچیزا رو خیلی راحت میشه از طرز رفتارای طرف مقابلت تشخیص بدی !

به نظر منم بهترین راه واسه شروع رابطه ، بحث راجع به مسائل درسی ، جزوه ، استادها و اینجور موارده ، در کنار اینا میتونی شماره طرف مقاابلتو به بهانه پس دادن جزوه یا گرفتن تمرین و ... داشته باشی ، چون اصولا به جز یک سری موارد خیلی خاص شماره دادن به صرف شماره دادن (! ) اصلا وجهه خوبی نداره !

یکی دیگه از راه های شروع رابطه شبکه های اجتماعیه ، دیگه الان همه فیس.بوک و توییتر هستن ! خیلی راه خوبیه واسه ارتباط ! هم میتونی از رو پستا و توییت ها سطح فکر ، فرهنگ طرفو بسنجی و ببینی اصلا بهم میخورین یا نه ؟ هم اطلاعات بیشتری بدست میاری ازش !

خلاصه راهش به هر شکلی باشه پیش میاد ، مهم اینه واسه چی میخوای با طرف رابطو بیتشر کنی ؟
    یه نصیحت از من داشته باشین اینکه سعی کنید تو دانشگاه کلا دنبال دوست دختر / دوست پسر ی نباشین ! با همدیگه خوب باشین ، با هم درس بخونید ، با هم بیرون برین ، اما نه با این هدف که دوست دخترت بشه !

چون پایان اکثر این رابطه ها چیزی جز پشیمونی نیست ! هم تو درس خیلی بهتون لطمه میزنه هم ممکنه مشکلات روحی و ... پیدا کنید !
    اگه هدفتون بلند مدته که خب اونم وقتی شرایطش بنظرتون مهیا ست برین دنبالش !

یه داستانی هم در مورد یکی از دوستام بگم ، یه دوستی دارم که خیلی به یکی از دخترای کلاسمون علاقمنده ، در حالی که حتی از یه شهر هم نیستن ،
    این دوستمون خودشو خیلی درگیر کرد ، بارها من بهش گفتم برو فک کن تهش چی میخواد بشه ؟ 2 سال دیگه که اینجا درست تموم بشه اصلا دیگه نمیبینیش !
    اون یه جا دیگه قبول میشه تو یه جا دیگه ! دیگه اون رابطتون ( به فرض که شکل بگیره ) به خودی خود کمرنگ و کمرنگ تر میشه و کم کم از بین میره ! اما این دوستمون حرف تو کلش نمیره ،
    هنوزم که هنوزه خیلی درگیره ، از درس و زندگیش هم افتاده ، مشروطی و افتادن قصه هر ترمشه ، به نتیجه ای هم نرسیده ! ! جالب اینه من از یکی از دوستای اون دختر هم شنیدم که شدیدا دنبال اپلای گرفتن و رفتنه حتی !
    حالا شما خودتون ببینید دوست من پجوری داره آِینده خودشو خراب میکنه ؟ !

حرف من اینه قبل این که به این مسائل فک کنید یه حساب دو دوتا 4 ای ساده کنید ببینید اصلا هدفتون چیه ؟ چی میخواین ؟ یه رابطه نهایتا ( خیلی نهایتا ) 2-3 ساله ؟
    که اصلا هدف از این رابطه چیه ؟ ! خوب با خودتون فکر کنید و همه جوانبو بسنجید بعد تصمیم به ایجاد رابطه جدی بگیرین !

6. 5 کاربر از rezahashtpa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

13

دوستان لطفا اگر قصدتون بیان تجربیات و نتیجه گیری هست در تاپیک :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مطرح کنید!
    پست بالا منتقل نمیشه تا این توضیح من معنی پیدا کنه
    اینجا اگر کسی سوالی پرسید در رابطه با سوالش راهنمایی و نظر بدید لطفا از این به بعد رعایت کنید تا در هرتاپیک موضوعات مرتبط با همون مطرح بشه
    تشکر از همکاری دوستان

8. 8 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه aseman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

میشه یکمی هم راجب افراد احساساتی صحبت کنین اینکه چه ویزگی هایی دارن ؟چطور برخورد میکنن؟

10. این کاربر از aseman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

میشه یکمی هم راجب افراد احساساتی صحبت کنین اینکه چه ویزگی هایی دارن ؟چطور برخورد میکنن؟
    معمولا احساساتی به کسی میگن که دارای روحیه حساس و لطیفی باشه و این رو نشون بده

فرضا در قبال دیدن یک صحنه از فیلم در حالتی که برای خیلی ها ممکنه عادی بشه فرد احساساتی شروع به گریه میکنه

یا از برد و شکست تیم محبوبش اینقدر تحت تاثیر قرار میگیره که اشک میریزه
    در بیان هم افراد احساساتی معمولا الفاظ دلسوزانه ای مثل : آخــــــــــــــی، وااااااای ، بمیرم الهی و .... رو در مورد خیلی از ادمها و شرایط و یا حتی حیوانات هم بکار میبرند

علاوه براین علاوه بردلسوزی و نوازش کودکان و افراد مسن حتی در مورد حیوانات هم عطوفت زیادی نشون میدن

دارای روحیه شکننده ای هستند با کوچیکترین شوخی دلگیر میشن بطوری که به وضوح میشه این تغییر رو در چهره اونها دید در حالی که معمولا افراد دیگه توانایی پنهان کردن این تغییر رو دارند

افراد احساساتی معمولا توانایی بحث و دعوا رو ندارند و در همون ابتدا از شدت احساسات گریه میکنند یا از حال میرن

و....

در نهایت ادمهای احساساتی هم مثل بقیه هستند خیلی کارهاشون مثل همه هست منتهی شدت بروز احساسات در اونها مقداری بیشتره

12. 9 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه rezahashtpa's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان لطفا اگر قصدتون بیان تجربیات و نتیجه گیری هست در تاپیک :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مطرح کنید!
    پست بالا منتقل نمیشه تا این توضیح من معنی پیدا کنه
    اینجا اگر کسی سوالی پرسید در رابطه با سوالش راهنمایی و نظر بدید لطفا از این به بعد رعایت کنید تا در هرتاپیک موضوعات مرتبط با همون مطرح بشه
    تشکر از همکاری دوستان
    بله حق با شماست ، سوالی رو در صفحات قبل دیدم همین شد که جواب دادم ،

آخر فروم باز roya.rashidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

معمولا احساساتی به کسی میگن ....
    به عنوان یه فرد خیلی احساساتی کاملا با همه حرفاتون موافقم . فقط اینم اضافه کنم
    بنظرم افراد احساساتی درسته خیلی زودرنجن ولی اصلا کینه تو دلشون نمیمونه .

15. این کاربر از roya.rashidi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mehran-King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

به عنوان یه فرد خیلی احساساتی کاملا با همه حرفاتون موافقم . فقط اینم اضافه کنم
    بنظرم افراد احساساتی درسته خیلی زودرنجن ولی اصلا کینه تو دلشون نمیمونه .
    سلام منم بعنوان یک فرد احساساتی همین احساساتی که ستاره خانم گفتن رو کم و بیش دارم ... و با شما هم واقعا موافقم که اصلا کینه تو دل افراد احساسی نمیمونه و همچنین اگه از کسی ناراحت هم باشن بازم اونارو دوست میدارن و براحتی طرف رو میبخشن (این شرایط وقتیه که طرف حتی معذرت خواهیم نکنه اونارو می بخشه البته بستگی به شدت ناراحتی افراد احساسی هم داره که میتونم بگم اوایل زمانیکه فرد احساساتی رو ناراحت کردین اون شمارو براحتی نمیبخشه ولی بعد مدتی شمارو خواهد بخشید...چون دل پاکی دارن و کینه تو دلشون نیست اصلا...) - اما یه چیزی یادتون باشه که اگه دل افراد احساساتی رو بدجور بشکنین به نظرم درسته کینه تو دلشون نمیمونه اما شما برای همیشه اون فرد رو از دست خواهین داد چون از روی احساسات تصمیم میگیرن و عرفانی هم هستن! مگر اینکه دوباره دلشو بدست بیارین - مثلا خود من دوستام منو داغون کردن کلا باحرفاشون منو با خاک میتونم بگم یکسان کردن!!! از سر تا پام بهم بدی میگفتن و در حقم بدی کردن ... ولی هرچی باشه با خودم میگم دوستام بودم و اونا برام عین برادرم بودن ... و براحتی ازشون میگذرم و بهترین هارو براشون آرزو میکنم (همیشه در نماز هام براشون دعا میکنم!) ولی درسته ازشون میگذرم اما در دفعات بعد با اونا مثل گذشته صمیمی رفتار نخواهم کرد!
    یا شایدم اصلا طرفشون نمیرم! و یا حتی سلام هم دادن پاسخ سلامشون رو هم شاید ندم! اینجا اون شدتی که گفتم روی من تاثیر گذاشته! ولی درسته که هیچ نوع کینه ای نسبت به اون دوستام ندارم اما کاری که اونا کردن خیلی زشت و ناراحت کننده بود ... پشت سرشون (خودشون نمیدونن) براشون دعا میکنم و اونارو می بخشم همینکه خدا بدونه کافیه...

ولی در رو در رو مثل گذشته نمیشن ... مگر اینکه دل فرد احساسی رو دوباره بدست بیارین

Last edited by Mehran-King; 27-08-2014 at 08:41.

17. این کاربر از Mehran-King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اصلا نمیخوام توهین کنم ولی ادمای احساساتی جزء شکننده ترین قشر های یک جامعه هستن که نسبت به بقیه واقعا ضعیفترن.اگه دقت کرده باشین معمولا همین آدمای خوب هستن که مورد سوء استفاده قرار میگیرن
    احساساتی بودن توی این دوره زمونه خوب نیست.اگه میخواین کلاهتون رو باد نبره بهتره به فکر تغییر باشین

پ ن :: نمیخوام عقاید خودمو به کسی تحمیل کنم اما به عنوان یه انسان وظیفه داشتم راهنماییتون کنم تا با کله توی چاه پرتاب نشین

Sent from my iPhone 5S using tapatalk
    Last edited by mehrabooni; 28-08-2014 at 01:44.

19. 6 کاربر از mehrabooni بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •