خیر.فشار ابروی 2 بار هستش...
خیر.فشار ابروی 2 بار هستش...
با توضیحاتی که دادی، فکر میکنم مشکل از شیرآلات تون باشه و به احتمال خیلی زیاد رسوب گرفته. بهتره با تعمیرکارش تماس بگیرید تا از نزدیک شیرهای آب را چک کنه.
با توضیحاتی که دادی، فکر میکنم مشکل از شیرآلات تون باشه و به احتمال خیلی زیاد رسوب گرفته. بهتره با تعمیرکارش تماس بگیرید تا از نزدیک شیرهای آب را چک کنه.
lمرسی از راهنماییتون...ولی حدود 5 ماهه که نصب شده و خونه نوساز هستش...
سلام لطفا به من یه کمک فوری بدید پکیج مرکوری فشارش خود به خود میره بالا به 3 میرسه به شدت آب ازش نشت می کنه جوری هم گذاشتن تو کابینت بردش دیده نمیشه چطوری تنظیم کنم؟؟؟![]()
سلام لطفا یه کمک فوری بدید. پکیج مرکوری 24 دماش خود به خود میره بالا به 3 میرسه آب میده . اگه اطلاعات دارید راهنمایی کنید لطفا![]()
حالت سردو گرم شدن آب فقط در چند حالت رخ میده.
*رسوب گرفتن یا جمع شدن شن و ماسه پشت صافی شیرها.
*فشار گاز پایین و فشار آب بال.
*فشار آب بالا.
*فشار گاز پایین.
* رسوب گرفتگی مبدل.
* خرابی سنسور جداری.(سنسور آب گرم).
و نهایتا خرابی شیر گاز .
سلام. خسته نباشید. من یک واحد 60 متری بالای پارکینگ در قزوین دارم لطفا برای خرید پکیج از بین مارکهای : ایران رادیاتور و بوتان و ایساتیس کدام بهتر است. ممنون
1- زیر پکیج یک شیر هست نگاهش کنید ببینید که باز نباشه.این شیر باید بسته باشه وگرنه فشار بالا میره م از شیر اطمینان آب میریزه.
2- اگر شیر پرکن زیر پکیج بسته ولی باز فشار بالا میره ، آب ورودی به پکیج ( آب سرد اصلی )را قطع کنید ببینید فشار باز بالا میره یا نه.اگر فشار بالا نرفت شیر پرکن خرابه یا مبدل سوراخ شده. که باید یکی یکی تست بشه.
برای پایین اوردن فشار باید از رادیاتورها هواگیری کنید ولی اگر هوا گیری کردید و باز خیلی سریع فشار بالا رفت کارهای زیر را انجام بدید.
1- زیر پکیج یک شیر هست نگاهش کنید ببینید که باز نباشه.این شیر باید بسته باشه وگرنه فشار بالا میره م از شیر اطمینان آب میریزه.
2- اگر شیر پرکن زیر پکیج بسته ولی باز فشار بالا میره ، آب ورودی به پکیج ( آب سرد اصلی )را قطع کنید ببینید فشار باز بالا میره یا نه.اگر فشار بالا نرفت شیر پرکن خرابه یا مبدل سوراخ شده. که باید یکی یکی تست بشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)