قراره توی این طرح رای آموز چی آموزش داده بشه؟ دیگه ترفند فروش از این عجیب تر ندیده بودیم.
قراره توی این طرح رای آموز چی آموزش داده بشه؟ دیگه ترفند فروش از این عجیب تر ندیده بودیم.
واقعا که جای تاسف داره این طرح مسخره ای که بخاطر مسابقه پیامکی والیبال گذاشتن...
دیشب خیلی سایتشون شلوغ بود تمام مراحل ثبت نام رو رفتم تا پرداخت که 9900 باید پرداخت میشد در نهایت پول رو از حسابم کم کردند اما وقتی به سایت برگشت داده شد دوباره رفت قسمت ابتدایی ثبت نام
بنظرتون هیچ راهی نداره برای پیگیری؟![]()
یه شماره شناسه و پسورد میده,اونو یادداشت نکردی جایی؟
Sent from my LT15i using Tapatalk
چرا دوست گرامی اونو دارم دوباره که با رمز و شناسه وارد میشم میره به مرحله ای که هزینه رو باید پرداخت کنم!!![]()
اینجور مواقع باید زنگ بزنی پشتیبانی! اگه پرداختت موفقیت آمیز بوده باشه با همون شناسه مشکلت حل میشه.
Sent from my LT15i using Tapatalk
امیدوارم شاهد فضای رقابتی بین اپراتور ها باشیم
البته به نظر من مهترین نکته قیمت سرویس هاست که به صرفه باشه
من دیشب سیم کارت اعتباری رایتل ثبت نام کردم
شد 21600 تومان, پول دیگه ای که نباید به مامور پست پرداخت کنم. درسته؟؟
سوال دومم: اینا نوشتن طرح هدیه فقط واسه بهاره
من که دیشب ثبت نام کردم کد هدیه واسم میاد که هدیش هم بیرم یا نه؟؟
خیلی واسم مهمه لطفا پاسخ بدید ممنونم
تا حالا کسی تجربه مکالمه با پشتیبانی رایتل رو داشته؟من قبلا اینکارو انجام دادم.
به طرز فجیعی مسخرست!
کلا صبح ها که جواب داده نمیشه!!!بعدازظهر هم از شش الی هفت تا گزینه ای که برای ارتباط داره بجز یکی که ارتباط با اپراتور هست بقیش میگه برای کسب اطلاعات به سایت رایتل مراجعه شود!!!!
و اما اپراتور زمان انتظارش دست کم بالای۲۰نفر در صف انتظارن.
در چنین شرایطی من اون ۱۰هزار تومن رو میبوسم میزارم کنار اما به هرکسی که این پیامو میبینه میگم که دوستان لطفا گول اینا رو نخورید معلوم نیست چندنفر اینطوری پولشون خورده میشه!
قطعا خیلی ها مثل من قید پیگیری رو میزنن نزنن هم کاری ازشون برنمیاد.
بهمین راحتی
واقعا پر واضح است که این چند روز آخری که تا پایان مهلت انحصار مانده رایتل داره تمام تلاش رو میکنه که سیم کارت بیشتری بفروشد و کم کاری های گذشته رو جبران کند.
واقعا در حیرتم ملت چرا توی این یکی دو ماه مانده میرن سیم کار اونم با هدف استفاده از 3G میخرن.
یکم دست نگه دارد بعد با خیالت راحت اپراتور خودتون را انتخاب کنید.
Last edited by Firebirds; 17-07-2014 at 15:19.
اینم در نظر بگیر که ۹۹ درصد مردم عامی هستند و ازاین چیزا سردرنمیارن اگه اینطور نبود که تبلیغات فایده ای نداشت
یه عده هم هستن که از نظر مالی براشون اهمیت و تفاوتی نداره
Sent from my iPad using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)