دوست عزیز من که با geforce 9600gt وcpu e8500 3.16ghz نتونستم
دوست عزیز من که با geforce 9600gt وcpu e8500 3.16ghz نتونستم
منظورت دقیقا چیه که نشد.
الان من با همین سیستمی که گفتم the run نو بازی میکنم البته روی low یه نمه بعضی جا کمی هم لگد داره ......
یعنی خیلی سنگینتراز the run ه....
بله در پایین ترین جزئیات ورزولوشن می تونی یه چیزی نزدیک 25-20 بگیری که playable هست...
شما حتما یه جای کار سیستمت میلنگه وگرنه یه 9600GT که از رم ddr3 استفاده میکنه باید بتونه بازی رو به راحتی توی medium اجرا کنه!!
شما درست میگی اجرا میشه من مانیتورم فول اچ دی هست تو این رزولوشن(1024*768) اصلا حسه بازی ندارم چون بازی های قبلیو همرو رو اخریت تنظیمات اجرا میکردم حالا این یکی شده دردسر باید خداتومن بدم پول کارت گرافیک
ببخشید که این پست رو این جا می دم .
من نتونستم این بازی رو گیر بیارم برای خرید - حجمش هم چون بالاست نمی تونم دانلود کنم .
از دوستان کسی تهران هست که این بازی رو بتونه به من بده ؟
هزینه اش رو هم می دم یا اگر خواست با بازی دیگه تعویض کنیم .
با تشکر .
من اینجا گیر کردم چرا این هدف از بین نمیره؟؟؟!!!!
![]()
اینجا رو یه سری ها گیر کردن من هم اینجا رو زیاد بودم باید سریع هدف و بزنی انقدر بزن بالاخره رد میشه
بخدا نمیشه...
سلام
من از نظر سیستم مشکلی ندارم ...رم 6 ...گرافیک جی فورس 540 با مموری1 ...سی پی یوi5
ولی تا بازی شروع میشه توی قطار طرف دور خودش می چرخه و تیر می خوره می میره ...اصلا نمیزاره حرکت کنم فقط میشه شلیک کرد با موس
علتش چیه؟ با کیفیت medium هم اجرا کردم بازم همینجوری میشه ... تنظیم خاصی داره؟
سلام با تشکر از زحماتتون
من یک لپ تاپ با ویندوز 32 بیتی 7 وکارت گرافیک nvidia gforce 9300m
با رم 4g
cpu 2.53
بازی Battlefield 3 نصب کردم بازیشو از بیرون خریدم و درایور مخصوص ویندوز 32 بیتی 7 داخل بازی هم نصب کردم ولی این خطارو میده
the program can't start beacaus d3dcompiler_43dll is missing from your computer
لطفا به من کمک کنید؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)