Does this booklet meet our needs (demands)d
مسئله مهم تر آن است که گام سوم سبب میشود تا شرکت کنندگان حاضر در نشست طوفان مغزی ( بارش مغزی) توجه خود را به ایده هایی که از نظر صاحبان مشکل ( افرادی که مشکل دارن) ایده های بهتری هستند معطوف کنند
Does this booklet meet our needs (demands)d
مسئله مهم تر آن است که گام سوم سبب میشود تا شرکت کنندگان حاضر در نشست طوفان مغزی ( بارش مغزی) توجه خود را به ایده هایی که از نظر صاحبان مشکل ( افرادی که مشکل دارن) ایده های بهتری هستند معطوف کنند
Last edited by sajjad1973; 15-10-2012 at 15:57.
سلام
معنی جمله زیر اینگونه است که هر کدام از صاحبان مساله، یک ایده را به عنوان بهترین ایده برای حل مساله انتخاب می کنند؟
Have several, e.g., 3 or 5, clients act as the problem owners to pick up one idea per owner as better ideas for solving the problem.
مشتریان ( موکلین) به مثابه صاحبان مشکل اقدام به انتخاب تنها یک ایده به ازای هر صاحب مشکل به عنوان ایده ( راه حل) بهتر ( برتر) در جهت حل مشکل میکنند
meet اینجا چه معنی میده؟
یه جمله خیلی ساده تر میخوام.
meet در اینجا به معنی براورده کردن هست که کاربردشم دقیقا تو جملاتی شبیه به همین هست
متاسفانه دوست خوبم من جور دیگه ای بلد نیستم این جمله رو بگم - اینم ساده هست - زیاد پیچیده نیست اون meet دقیقا معناش همونه که شما میخوای -
شاید دوستان دیگه چیزی به ذهنشون برسه
Last edited by sajjad1973; 15-10-2012 at 18:26.
یه دوست نامرد با این جمله سر کارم گذاشته!!!i was up to eyelash کسی میدونه معنیش چی میشه؟
اصطلاح خوبی نیست!
محتوای مخفی: +13
ضمنا eyelash هم قافیه ی Slash هستش ، به دلیل همین اون معنی رو گرفته
وگرنه خودش هیچ ارتباط معنایی نداره.
سلام
یعنی هر کدام از صاحبان مشکل، یک ایده را به عنوان بهترین ایده انتخاب می کند؟
يه زن و شوهر بيست ساله بچه شون رو نديدن بعد عکس يه بچه هشت ساله که گزارش شده گم شده رو روي پاکت شير مي بينن و فک ميکنن که اين بچه اوناست. يکي ازشون مي پرسه:
چرا فک کردين اين عکس مربوط به پسر شماست؟ مگه الان نبايد بزرگتر باشه؟
اونا هم جواب ميدن: Yes, but since he appeared to be at least eight in the photo we assumed someone had seen him since we did
(يه کم تو مفهوم قسمتي که مشخص کردم شک دارم)
(سريال South Park)
با تشکر
نه دیگه - clients این کار رو میکنن - حالا اون clients معنا های مختلفی داره مثل - مشتری - موکل -........ باتوجه به جریان متن میشه فهمید که این clients به چه معناست
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)