دوستان واقعاً میبخشید وسط بحثتون پست زدم وباقالی کاشتم!!!!![]()
دوستان واقعاً میبخشید وسط بحثتون پست زدم وباقالی کاشتم!!!!![]()
آره من حواسم نبود نکسوس مدل 3g هم دارهبه نظرم بهترین گزینه همین نکسوس 3 جی هست
شما خودتان این تبلت را دارید یا با این تبلت کار کرده اید؟ایا همه چیز همانگونه که گفتید عالیست؟
دوستان همین سایت که معرفی کردم بهترین قیمت هارو میده در بازار و درزم تنها فروشنده ای هستش که نکسوس 10 هم برای فروش گذاشته موفق باشید.
سلام
البته رایتل طرح های مختلفی داره که هرکس بر اساس نیازش میتونه فراهم کنه منظورم استفاده از تبلت در بیرون خونه هست
مثلا سر کار یا تو پارکی جایی یا دوست داری با دوستت چت کنی![]()
بیرون خونه کسی نمیاد دانلود چند گیگاباتی داشته باشه بیشتر برای گشت و گذار در وب
اگه رایتل مطرح نبود منم میگفتم وایفا تو خونه
دوست عزیز من الان دارم حس میکنم 7 خط روزه خوندم واسه شما
عزیز من مطلب رو نمیگیری دیگه گفتم wimax نگفتم wireless or wifi که شما کلا این دو تارو قاطی کردی با هم مثل اینکه واجب شد یه توضیح بدم همه بفهمن !!!!!
دوستان مودم های wireless or wired فقط از طریق اتصال اونها به خطوط مخابراتی میشه به اینترنت متصل شد . اما مودم های wimax که دو نوع دارند این مودم ها امواج رو از دکل های wimax درون شهر دریافت میکنند و هر چه به این دکل ها نزدیک تر باشیم سرعت اینترنت قاعدتا بیشتر میشه .
مودم های wimax یک نوع جیبی (که در همه جای شهر قابل استفاده هست حتی در پارک ها !!!) و یک نوع دیگر هم با اتصال مودم به برق میشه به اینترنت متصل شد (این هم عین مودم جیبی هستش فقط باید به برق متصل بشه تا امواج دریافت کنه ).
امیدوارم کمک کرده باشم موفق باشید .
Last edited by sajjad_doost; 30-04-2013 at 15:15.
دوست عزیز من شما فکر میکنید فقط با دانلود کردن ترافیک خورده میشود !!!!
همون گشت و گذار در وب خیلی ترافیک میخوره چه برسه به اینکه در اون روز دانلود هم کنی !!!
در کل این روش کم هزینه تره همه هم میتونن از اینترت مودم استفاده کنن هم زمان !!!
عزیز من خودم وایمکس مبین نت دارم
یعنی شما میگید وایمکس با مودم جیبی بگیریم بعد از او مودم به صورت وایفا دریافت کنیم !؟
این روش فقط هزینه اضافه حمل بار اضافیه
کلا وایمکس آنتن دهی خوبی نداره و در حال حرکت هم اصلا جواب نمیده همش مودم باید نتظیم بشه
شما توی رایتل فقط یه سیم کارت کوچک نیاز دارید و تمام
سیم کارت اعتباری هم هیچ هزینه ای نداره و فقط با ماهی 10 12 تومن میتونید از اینترنت با کیفیت حتی در حال حرکت مداوم استفاده کنید
اگه انتن دهیش خوب نبود شما اصلا نمیگرفتی !
الان خیلی اینترنت مخابراتی گلی به سر ما زده که این wimax نتش خوب باشه !!!!
شما یجوری جواب دادی که انگار نمیدونی wimax چی هست !
در کل حرف من اینه که اصلا ارزش نداره به خاطر سیم کارت خور بودن تبلت این همه پول بدید .
الان مثلا منی که گوشی اندرویدی دارم خوب رو گوشی ارزش داره انداخت این سیم کارت اما رو تبلت های اپل نه و اصلا هم نمیشه از محصولات اپل گذشت من دیگه حرفی ندارم عزیز هر چی دوستان میخوان تصمیم بگیرن من فقط مشاوره میدم تصمیم آخر با اونا هست (در آخر ببخشید اگه حرفی زدم اگر ناراحت شدید عذر منو بپذیرید.)
Last edited by sajjad_doost; 30-04-2013 at 15:39.
دوستان من یک راهنمایی میخوام بیشتر برای مارک
بودجه حد اکثر 1 تومان هست اما اصرار دارن تا 600 بیشتر نشه چون برای یک بچه کوچیک که بیشتر بشینه انمیشین ببینه سر سیستم نره
گاهی هم اینترنت
اصلا WIFI و دوربین و سیم کارت و اینا مهم نیست
تو این مارک ها و مدل ها معرفی کنید ممون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)