برای من هم جراغ اینترنت مودم روشنه ولی به اینترنت وصل نمیشه و چیزی نمی اره منم از این مرکزم و پیش شمارم با 66 هست
چند مدت پیش هم کلا تلفنم قطع شده برای 3 روز و بعدش خودش خود به خود وصل شد. پناه بر خدا
برای من هم جراغ اینترنت مودم روشنه ولی به اینترنت وصل نمیشه و چیزی نمی اره منم از این مرکزم و پیش شمارم با 66 هست
چند مدت پیش هم کلا تلفنم قطع شده برای 3 روز و بعدش خودش خود به خود وصل شد. پناه بر خدا
با سلام.adsl من 128 kb مخابرات منطقه مهدیه هستش. مدتیه که نوسان داره.یعنی بعضی موقع ها سرعت دانلود روی 16-17 هست بهضی موقع ها 4-5 هستش.!!مشکل از چیه؟؟.قبلا این جوری نبودش. بین15-17 سرعتش بود.
سلام دوست عزیز بیرون از تهران و نمیدونم ولی تهران همه از ADSL مخابرات شاکی هستند
فکر کنم برای 22 بهمن این کارو کردن برای منم این جور نبود ولی الان 2 هفته ای هست که اصلا بالا نمیاد
زنگ هم میزنی 2828 بترکونند برات کاری انجام بدن میگن ADSL رو ریست میکنیم برات که هیچ اتفاقی رخ نمیده
البته من به همه پیشنهاد میکنم که زنگ بزنند که بفهممندکه چه گندی زدند
حالا من بد بخت که امروز صبح انتخاب واحد هم داشتم!!!!!!!!!!!!!!
خدا لعنتشون کنه..
(مخابرات مالک اشتر)
الانم با ایرانسل اومدم![]()
Last edited by XENON24; 09-02-2012 at 00:26.
سلام
یکی از آشنا های ما 128 داره نامحدود
سرعتش بزور به 14-15 میرسه البته نمیشه گفت عجیبه همون 1 به 8 هم حساب کنیم تقریبا درسته
ولی سوال اینجاست که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 128 داریم و شبی 1.5 گیگ دانلود دارن و یا روزانه شون رو روی 3 مگ بستن.
منظورشون سرویس محدوده یا نامحدود؟
کلا مخابرات سرویس محدود هم میده؟
خواهش میکنم دوست عزیز
یه بحث بود که بر طبق نظرات دو طرف ادامه پیدا کرد
اگه این بحث ها هم تو اینجور تاپیک ها نباشه که دیگه تبادل نظری ایجاد نمیشه
ضمنا خوشحالم که قطعی های شما رفع شده
واسه ما که تازه اختلال تو اینترنتمون شروع شده
اینترنت بنده هم از دیروز دچار اختلال شد
طوری که حتی دیشب نتونستم بیام تو فروم
یا تست سرعت بگیرم
خدا میدونه چه خبره !
تا جایی که بنده هم خبر دارم مخابرات تهران سرویس محدود نداره
حالا باز دوستانی که اطلاعات بیشتری دارن لطف کنن بیان و این قضیه رو توضیح بدن
تف تو شرف نداشته شون به قرآن اگه مملکت داشتیم الان یا خدات تومن خسارت می گرفتیم یا در این شرکت تخته می شد
شاتل کجایی که یادت بخیر دزد بودی خون آدمو تو شیشه می کردی ولی نیم ساعت قطعی داشتی نه 3 روز !!!!!!
ببینید دوستان مخابرت تهران کلا چند تا ناک داره که اینترنت رو بین مراکز مخابراتی تقسیم می کنن و اگر این ناکها مشکل پیدا کنن و یا دچار تغییراتی بشن اینترنت مشترکین مراکز مرتبط با اون ناک متزلزل میشه چند روز پیش ناک شهید قندی مشکل داشت و مرکز ما (بعثت) هم که به اون وصل بود مشکل داشت اما بعد از چهار روز مشکل کاملا برطرف شد و به حالت قبلی برگشت شما هم یه چند روز صبر کنید ان شاء الله درست میشه. خودشون که ادعا می کنند تغییرات در جهت بهبوده خدا کنه این طوری باشه حالا هم فکر می کنم ناک دانشگاه مشکل پیدا کرده.
اینم تست الان من از پاریس
![]()
از امروز صبح بعد شروع ساعت كاري دوباره ssl گوگل رو از كار انداختن
يه ١ ماهي بود مشكلي نداشتا
كلا ssl مشكل پيدا كرده من حتي نميتونيم با ssl برم تو سي پنل سايت خودم!از امروز صبح بعد شروع ساعت كاري دوباره ssl گوگل رو از كار انداختن
يه ١ ماهي بود مشكلي نداشتا
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)