تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چهارمین سهمیه انگلیس در لیگ قهرمانان؟

راي دهنده
9. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • استون ویلا

0 0%
  • تاتنهام

2 22.22%
  • لیورپول

1 11.11%
  • منچستر سیتی

6 66.67%
صفحه 209 از 372 اولاول ... 109159199205206207208209210211212213219259309 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,081 به 2,090 از 3715

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال خارجی

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض لاپورتا: فابرگاس بازیکنی از جنس ماست

او می‌گوید هیئت مدیره پیشنهادی از سوی مدیر ورزشی برای خریدهای زمستانی دریافت نکرده است...

سایت گل – خوان لاپورتا رییس باشگاه بارسلونا گفته سسک فابرگاس، کاپیتان آرسنال به سبک بارسا بازی می‌کند و اغلب طرفداران بارسلونا این هافبک 22 ساله را می‌ستایند.
    با این حال او می‌گوید آنها باید به آرسنال احترام بگذارند. فابرگاس از زمانی که در آرسنال جا افتاد مرتبا مورد توجه بارسلونا قرار داشته و حتی گفته می‌شود باشگاه سابق او 50 میلیون یورو برای خرید او در زمستان پیشنهاد خواهد داد.
    لاپورتا می‌گوید: «فابرگاس در بارسا پرورش یافته و سبک بازی ما را دارد. بسیاری از طرفداران هم او را دوست دارند. البته باید به آرسنال احترام گذاشت. در مسائل مربوط به خرید بازیکنان جدید، چیکی بگیریستین، مدیر فنی ما تصمیم می‌گیرد و به همین دلیل ما فعلا به آن نمی‌اندیشیم.»
    لاپورتا همچنین گفته در زمستان بازیکنی جدید خریداری نمی‌شود: «بگیریستین بازار را بررسی می‌کند تا ببیند به خرید جدیدی نیاز هست یا نه. اما هیئت مدیره تاکنون هیچ پیشنهادی از سوی او دریافت نکرده است.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2009/11/14

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض مسی: تمام افتخاراتم را با فتح جام جهانی عوض می‌کنم

اگر من برای این پیراهن ارزشی قائل نبودم با آن بازی نمی‌کردم و این مسافت‌های طولانی را برای انجام بازی نمی‌پیمودم.

سایت گل – لیونل مسی شایعات مربوط به این که بارسلونا را به آرژانتین ترجیح می‌دهد رد کرده است و گفته حاضر است تمام مدال‌های باشگاهی را بدهد تا جام جهانی را با آرژانتین به دست آورد.
    مسی می‌گوید: «هیچ چیزی قابل مقایسه با قهرمانی جام جهانی نیست. بعضی‌ها هستند که می‌گویند من به تیم ملی آرژانتین توجهی ندارم، اما چنین نیست. اگر من برای این پیراهن ارزشی قائل نبودم با آن بازی نمی‌کردم و این مسافت‌های طولانی را برای انجام بازی نمی‌پیمودم. البته که دوستش دارم و مانند هر آرژانتینی به دنبال جام جهانی هستم. حس خوبی از بازی برای کشورم دارم و حاضرم هر چیزی دارم بدهم تا جام جهانی را به دست بیاورم. این جام برای من و آرژانتین در اولویت بالایی قرار دارد. بخت آن را داشته ام که در سطح باشگاهی کارهای مهمی انجام دهم اما حاضرم آنها را با جام جهانی عوض کنم.»
    تیم دیه‌گو مارادونا مسیر آسانی برای رسیدن به جام جهانی نپیمود و مسی مطمئن است تیم آنها ثابت خواهد کرد منتقدان اشتباه می‌کنند: «دوران سختی را گذراندیم اما حالا بار از روی دوش ما برداشته شده است. تردیدی ندارم که ما برای قهرمانی مبارزه خواهیم کرد. امیدوارم کاری که برای بارسلونا انجام داده و می‌دهم را در تیم ملی هم تکرار کنم.»

کد:
    2009/11/14

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض رونی کاپیتان جدید تیم ملی انگلیس

کاپلو معتقد است وین رونی می تواند فشار رهبری بازی های بین المللی را تحمل کند و بخوبی از پس وظیفه کاپیتانی تیم ملی بربیاید.

سایت گل – فابیو کاپلو می خواهد تا اطمینان خود را به وین رونی هدیه کند. مربی بزرگ ایتالیایی با سپردن بازوبند کاپیتانی تیم ملی انگلستان در بازی با برزیل به رونی مهجم جوان خود را به آرزوی همیشگی اش خواهد رساند.

پس از مصدومیت جان تری از ناحیه قوزک پا، نبود ریوفردیناند، غیبت فرانک لمپارد و استیون جرارد و عدم حضور دیوید بکهام و اشلی کول، همای سعادت بر دوش وین رونی خواهد نشست.
    واتزا (لقب رونی) در منچستریونایتد کاپیتانی را فقط دو بار تجربه کرده که یکی از آنها در لیگ قهرمانان 2007 و دربرابر رم بوده است.

کاپلو معتقد است وین رونی می تواند فشار رهبری بازی های بین المللی را تحمل کند و بخوبی از پس وظیفه کاپیتانی تیم ملی بربیاید. کاپلو به خبرنگار نشریه اسپورتینگ لایف می گوید: "چرا نه؟ خیلی از بزرگان فوتبال هم کاپیتان بوده اند و هم گل زده اند، مثل کرویف، پلاتینی، مارادونا و پله. رونی علی رغم سن نه چندان زیادش ممکن است در رختکن رهبر خوبی نباشد اما در زمین چمن بخوبی از عهده رهبری تیم برخواهد آمد".

کد:
    2009/11/14

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض دیدیه دروگبا مصدوم شد

سایت گل – طبق گزارش روزنامه سان، دیدیه دروگبا مهاجم کلیدی چلسی بدلیل شکستن دنده بمدت سه هفته از میادین دور خواهد ماند. این مصدومیت در نبرد چلسی با منچستریونایتد اتفاق افتاده است.

آسیب دیدگی دنده دروگبا بر اثر خطای محرز جانی ایونز مدافع جوان یونایتد بر روی وی اتفاق افتاد. آنچلوتی نمی تواند از مهاجم 29 ساله ساحل عاجی خود در بازی مهم 29 نوامبر در برابر آرسنال استفاده کند.

فهرست مصدومان تیم چلسی کماکان طولانی تر می شود. پس از دروگبا با نام های بزرگ دیگری در لیست مصدومان چلسی روبرو می شویم: فرانک لمپارد، جان تری، بوسینگوا و اشلی کول. نبود این بزرگان آنچلوتی را نگران تر از قبل خواهد کرد.

کد:
    2009/11/14

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

واقعا دم غیرت اینا گرم...!!!
    با داشتن بهترین باشگاه و کلی پول و احترام، باز واسه تیم ملیش ناز نمیکنه و کم نمیزاره...

داره خودمونی میشه saxiass's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    دانشگاه ازاد اسلامی واحد X

13

با اون ضربه ای که از evans خورد من بودم میمردم.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض انگلستان 0 – 1 برزیل: نصف انگلیس به تمام برزیل باخت

تیم ملی انگلستان بدون بازیکنان بزرگش به برزیل باخت ...

سایت گل – در شبی که قطر میزبان انگلستان و برزیل بزرگ بود، در شبی که وین رونی کاپیتان تیم ملی انگلیس بود و در شبی که جان تری، فرانک لمپارد، استیون جرارد، ریوفردیناند، اشلی کول، مایکل کریک و دیوید بکهام غایب بودند، برزیل توانست با گل دقیقه 47 نیلمار حریف بزرگ ولی نصفه و نیمه خود را شکست دهد. پاس گل را الانو داد. در این بازی لوییس فابیانو یک پنالتی را در دقیقه 56 از دست داد تا این بازی فقط یک گل داشته باشد. ترکیب اولیه انگلستان: فاستر – براون – لسکات – بریج – آپسون – رایت فیلیپس – گرث بری – جینس – میلنر – رونی – بنت ترکیب اولیه برزیل: سزار – مایکون – لوسیو – تیاگوسیلوا – باستوس – ملو – سیلوا – الانو – کاکا – نیلمار – لوییس فابیانو

کد:
    2009/11/14

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض روسیه 2 - 1 اسلوونی: روس ها بردند، اسلاوها امیدوارند

مسکو جشن نگرفت...

سایت گل – تیم ملی روسیه نتوانست صعود خود به جام جهانی را مسجل کند. تیم گوس هیدینک با دو گل بیلیالتدینوف در دقایق 40 و 52 می رفت تا جشن صعود را برپا کند اما تک گل پچنیک در دقیقه 88 همه چیز را به بازی برگشت دو تیم در اسلوونی کشاند. در این بازی فیزیکی و محکم آرشاوین در دقیقه 45 و سیچف در دقیقه 82 کارت زرد دریافت کردند. اکنون روسیه با بیم و امید باید منتظر بازی برگشت بماند.

کد:
    2009/11/14

آخر فروم باز 9vin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهــــواز

6

بردهای قبلی برزیل در مقابل انگلیس حتما نصف تیم نبودن ؟؟؟ آره؟؟؟

جک گفته خبره !!!

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض آنفلوآنزاي خوکي به اردوي اينتراخت فرانکفورت رسيد!

سايت گل- مارکوس آلوراس بازيکن جوان تيم اينتراخت فرانکفورت به بيماري انفلوانزاي خوکي مبتلا شد. بيماري اين بازيکن 18 ساله توسط پزشکان تاييد شده است و بايد به مدت يک هفته از تمرينات دور باشد. بر اين اساس تمامي بازيکنان اينتراخت در برابر اين بيماري واکسينه شدند.
    همچنين مهدي مهدوي کيا بازيکن ايراني اينتراخت که در اين فصل براي تيمش بازي نکرده است، در بازي دوستانه ديروز تيمش حضور نداشت. ظاهرا اين بازيکن به علت مصدوميت فعلا شرايط بازي ندارد.

کد:
    2009/11/15

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •