تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 209 از 339 اولاول ... 109159199205206207208209210211212213219259309 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,081 به 2,090 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چند تا بازیکن خوب از شرایط باشگاهشون راضی نیستن راحت میشه با اونا معاوضه بشه
    حوار/زنیدپور/نشات اکرم
    __

نشات اکرم که لخویا رو ول نمی کنه بیاد اینجا ، اونم با پولایی که قطریا میدن !!!!!
    قراردادشو با لخویا فسخ کرده
    الان بازیکن ازاد هستشو داره با الوکره مذاکره میکنه.با الوکره به توافق نسبی رسیده

.................
    ویرایش

الان ساعت 11:11 دقیقست.49 دقیقه به پایان نقل و انتقالات مونده

ساموئل قراردادش را با استقلال ثبت کرد

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال جي لويد ساموئل
    مدافع اهل ترینیداد و توباگو با عقد قراردادی 6 ماهه تا پایان فصل جاری به استقلال پیوست. علی نظری با تایید این خبر گفت این مدافع 2 بامداد امشب از طریق فرودگاه امام خمینی(ره) وارد ایران خواهد شد تا از فردا در تمرینات استقلال شرکت نماید.
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 04-01-2012 at 23:41.

2. 7 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی دوست داشتم با همه پتانسیلمون به مصاف سپاهان بریم ولی متاسفانه با شرایطی بدتر از نیم فصل اول باهاشون بازی میکنیم
    غایبین بازی رفت : کرار.زندی.حیدری.میداودی.ولی دعلی
    غایبین بازی برگشت : کرار.مجیدی.ولیدعلی.میداودی. رحمتی.تیموریان.یوسفی(احتما ا).حیدری(احتمالا)

اگه یوسفی امروز برسه کارمون خیلی راحتتر میشه و تمام نیروی تهاجمیمونو همون اول به بازی نمیفرستیمو رو نیمکت گزینه ای برای تغییر روند بازی داریم.یوسفی وینگر چپ بازی کنه و ارش نوک.نیمه دوم خسرو(نهایتش کمتر از یه نیمه میتونه بازی کنه) و یرکوویچ به بازی بیان

ترکیب با وجود یوسفی

.....................رحمتی................... ..

حسینی...حنیف......منتظری.....حمو دی

................زندی.......الونگ......... ......

یوسفی...........جباری............شری ات

.....................برهانی................. .....

اگه یوسفی نتونه بازی کنه ارش میاد وینگر چپ(که جواب نداده تا به الان)و یرکو نوک بازی میکنه و 90 دقیقه باید همینطوری بازی کنیم
    با توجه به اینکه ساموئل به جز اون روزهای اول که اومده بود با تیم تمرین نداشته احتمال بازی کردنش خیلی کمه.....

میلاد مصدومیت نداره اما خودش خواسته بازی نکنه تا کاملا اماده بشه.احتمال داره روی نیمکت باشه

امیدوارم امروز کمتر از 50 تا نرفته باشن.من که نتونستم برم
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 06-01-2012 at 13:08.

4. 3 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه H00m@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    گیلان سرسبز

پيش فرض

با توجه به اینکه ساموئل به جز اون روزهای اول که اومده بود با تیم تمرین نداشته احتمال بازی کردنش خیلی کمه.....
    مگه کارت بازیش اومد؟

--------------------
    راستی درسته کرار رو دادیم شاهین رفت؟

اخه دیدم یه جا گفتن کرار رو میدیم شاهین به شرط اینکه فینال حذفی بازی نکنه!

بعد یه جا دیگه گفته بود رضایت نامه رو دادن فینالم میتونه بازی کنه!

خیلی بد میشه که اینجوری!

6. این کاربر از H00m@N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه love_20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

فعلا که استقلال از سپاهان جلو زده
    امیدوارم استقلال بازم پیروز میدان باشه
    تا عشق آبی حوشجال بشه

8. این کاربر از love_20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

راستی درسته کرار رو دادیم شاهین رفت؟
    بله رفت.

خب نیمه ی اول رو هم بردیم.

با یه بازی خوب و زدن یک گل دیگه تمومه..

10. این کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

4 تا موقعیت گل+یه پنالتی....فرهاد کجایی که یادت به خیر
    2 تا موقعیت داشتن یه گل زدن....با این حال دفاعمون عالی کار کردمیانه میدانو از دست داده بودیم ولی نذاشتن خطری روی دروازه ایجاد بشه به غیر از 2تا.روی صحنه گل الونگ مقصر بود.زود پرید و کمی هم فاصلش با سید صالحی زیاد بود
    الونگ زیاد خوب نبود.نیمه دوم باید میرفت قلب خط دفاعی و پژمان زوج زندی میشد در هافبک دفاعی
    جرکو خوب فرار و جاگیری میکرد اما استرس در ساق پاهاش موج میزد امیدوارم دقتشو بیشتر کنه

این مصدومیتا دست از سرمون برنمیداره.اندو یه ماه نیست ولی میلاد.خسرو.یوسفی خدا کنه زودتر برگردن

اگه کرار بود.......

نیم فصل اول ضعف دفاعی داشتیم اونو برطرف کردیم اما 3 تا از عناصر هجومیمونو از دست دادیم.....%100 به مشکل برخواهیم خورد.
    یعنی حاجی از اون سال که سرژیک تیموریانو علی موسویو فروختو باعث شد سومین قهرمانی اسیارو با نایب قهرمانی عوض کنیم درس نگرفته؟
    ارشم که 3 اخطاره شد.وضع هجومی تیم خیلی خرابه......

12. 2 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه H00m@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    گیلان سرسبز

پيش فرض

واقعا نشون داد تو این بازی باید قدر تیموریان رو دونست کلا وسط زمین رو باخته بودیم زندی جنگندگی یه هافبک وسط رو نداره! اما با بازی مستقیم و ضد حملات سریع حملاتمون زهر دار بود!حیف که قدر موقعیت نمیدونن!حالا فکر کنم قدر فرهاد رو بیشتر بدونیم!

این شریفات از مسی بودن فقط خطا گرفتنشو بلده اما تو ضربات اخر همرو میزنه زیر توپ تا میایم ازش دو تا تعریف کنیم میزنه تو برجک ادم!

الانگ واسه اولین بازی به نظرم قابل قبول بود اما به نظرم نمیتونیم روش به عنوان یار ثابت حساب باز کنیم تو دو سه تا صحنه پاس های ناامیدکننده ای داد!اما از قدرت بدنیش خوب استفاده میکرد!در ضمن یه پاس قطر قشنگم داد که حمودیم طبق معمول با سانتر های معمولیش!

حالا وینگ چپ نداریم چیکار کنیم؟این شیرزاد غیر شوت عالی زد (که من قبل ضربه گفتم اینم میزنه هوا=چش خورد دیگه)دیگه کل بازی گم بود!

واقعا حسینی خوبه تو دفاع بر خلاف حمودی که نه تو دفاع نه تو حمله نمیدونه چیکار کنه حسینی تو سمت چپ هم خوب پوشش میده هم تو تک به تکا موفق!

از رایکوییچ هم یه جورایی ناامید شدم به نظرم از اون چپ پاهایی که نمیتونه از پای راستش درست استفاده کنه(البته با یه صحنه نمیشه نظر داد)در کل ولی بازخوانی خوبی داره و میدونه کجا باید باشه و چی کار کنه!

در کل نتیجه بدی نبود اما خب فاصلمون با تیم دوم شد 4 تا!

------------------------------------------------------
    فتح‌الله‌زاده: 9 بهمن شيراز مي‌ترکد

مديرعامل باشگاه استقلال گفت: سازمان ليگ فکر مي‌کند که ما "شزن" هستيم و هر روز مي‌توانيم بازي انجام دهيم.

علی فتح‌الله‌زاده پس از تساوی یک بر یک استقلال و سپاهان گفت: امروز چند نفر را نداشتیم. میداودی، تیموریان، خسرو حیدری، کیانوش رحمتی نبودند. با این حال بچه‌ها زحمت خود را کشیدند و دستشان درد نکند. اگر پنالتی را گل می‌کردیم کار تمام بود.

وی در مورد بازیکنان خارجی استقلال، عنوان کرد: جورکوویچ بازیکن خوبی است و ساموئل هم حرف ندارد ولی چون ITC او دیر رسید نتوانستیم امروز از این بازیکن استفاده کنیم.

فتح‌الله‌زاده در خصوص حضور هواداران استقلال در بازی فینال جام حذفی در تاریخ 9 بهمن تاکید کرد:‌ فکر می‌کنم با حضور هواداران استقلال در حافظیه، شیراز می‌ترکد. شوخی نیست، فینال جام حذفی است و ما امیدواریم پیروز شویم اما بازی سختی داریم. هواداران باید بیایند چون ما مدعی‌تر از شاهین هستیم. امروز هم که دیدید ۶،۷ بازیکن بزرگ خود را نداشتیم اما باز مقابل سپاهان خوب بازی کردیم.

وی درباره قرارداد جاسم کرار با شاهین بوشهر گفت: از آقای افراشته تعهد اخلاقی گرفتیم که در بازی فینال از کرار استفاده نکنند. این مسئله را به لحاظ فنی نمی‌گوئیم چون او با بچه‌های ما اختلاف داشت، نمی‌خواستیم حاشیه ایجاد شود.

مدیرعامل استقلال درباره زمان برگزاری دربی که در تاریخ ۱۴ بهمن است، گفت: سازمان لیگ فکر می‌کند که ما "شزن" هستیم و هر روز می‌توانیم بازی انجام دهیم. به هرحال آقای عزیز محمدی رفیق ماست.

فتح‌الله‌زاده درباره اینکه پرسپولیس روز گذشته مقابل ملوان باخت، گفت: وقتی مهره خوب داری و کهکشانی می‌شوی، کهکشانی هم می‌بازی و وقتی کهکشانی می‌بازد یک دردسرهایی هم دارد.

پ.ن:تعهد اخلاقی واسه بازی نگرفتن دیگه چه صیغه ایه دیگه!یا بازی میتونه بکنه یا نه که حتما هم ازش بازی میگیرن!

منبع:ورزش3
    Last edited by H00m@N; 06-01-2012 at 20:03. دليل: merge

14. 2 کاربر از H00m@N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadi4net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

به نظر من با این همه مصدوم و محروم و اخراجی و ... نتیجه خیلی بدی نگرفتیم. نبودن تیموریان و رحمتی (بازیکن کارگری که بازیش به چشم نمیاد و مشکل اصلیش سرعت انتقال توپ به جلو پایینی داره ) باعث شده بود وسط زمین رو کلا از دست بدیم جباری چون بازیکن فانتزیه نمی تونه وسط زمین لیدر و جنگنده باشه نیاز به یک مکمل داره ، چه کسی بهتر از تیموریان.
    یه نکته جالبی دیگه ای هم وجود داره ، بازیهای ضعیف زندی ، چرا بازیکنی که بصورت حرفه ای در سطح اول دنیا فوتبال بازی کرده توی یه لیگ درجه دو نمیتونه یه بازی متوسط از خودش نشون بده ؟
    خلاصه موقعیت گل ما بیشتر بود ولی توپ و زمین در اختیار اونا بود اگه با تیم کامل بازی می کردیم به راحتی این تیم رو شکست می دادیم . خوشحالم نصف تیم اصلی استقلال هم می تونه آبرو مندانه بازی کنه .
    راستی یادم رفت بگم دیرو کسی به بازی زیبای حسینی دقت کرد ؟ چند تا توپ رو مقتدرانه از فورواردهای حریف گرفت ، و بازی محکم و مطمئنی از خودش نشون داد . یاد یازی با پرسپولیس افتادم که چند بار مقتدارانه توپ رو از کریمی گرفت ، بازیکن آینده داری نشون میده .

بدون شرح !

16. 4 کاربر از mohammadi4net بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Aria1997's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

واقعا میثم حسینی کارش درسته ! یعنی واقعا توپ گیری هاش عالی بودن
    از بازی با پرسپولیس که توپ کریمی رو میگرفت توجه ام بهش جلب شد و بازیش رو دقیق تر نگاه کردم دیدم خیلی خوب کار میکنه !

درمورد زندی هم باید بگم توی بوندس لیگا توپ زده با کادر درجه 1 و ...
    یه سانتر خوب هم نتونست بکنه ... همش توپ لو میداد !

الونگ هم دیروز خوب کار نکرد تسلت کافی روی توپ نداشت
    خیلی ها از این بازیکن صربی انتقاد کردن باید بگم یه ذره بهش وقت بدیم ببینیم چطوریه کارش

ولی هیچ وقت هیچکس نمیتونه جای فرهاد رو بگیره !

18. 4 کاربر از Aria1997 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازیهای ضعیف زندی ، چرا بازیکنی که بصورت حرفه ای در سطح اول دنیا فوتبال بازی کرده توی یه لیگ درجه دو نمیتونه یه بازی متوسط از خودش نشون بده ؟
    زندی پست تخصصیش هافبک دفاعی نیست.در کایزرسلاوترن هم playmaker بوده
    یا باید وینگر چپ باشه و یا هافبک وسط.اگه دقت کرده باشید پاسهایی که با بیرون پای چپش میده خیلی فوق العاده و دقیقه اما جنگندگی هافبک دفاعیو نداره
    دیروز زندی اصلا جواب نداد.البته من حدس میزدم در کارهای تدافعی ضعیف ظاهر بشه ولی دیگه چاره ای نداشتیم.کسی روی نیمکت نبود که جایگزین کنیم.شیرزاد دیروز وینگر چپمون بود که اوج خالی بودن دسته مظلومیو نشون داد
    تو این 17 تا بازی نیم فصل اول+بازیهای جام حذفی این فقیرترین استقلال بود که سپاهان 2 تا موقعیت جلوش بیشتر نداشت که یکی از اون 2 تا سانتر از جناحین بودو اون یکیشم یه شوت از راه دور با اینکه توپو میدانو کاملا در اختیار داشت این عملکرد عالی قدرت تدافعی تیممونو نشون میده اونم بدونه کیا و اندو

دیروز یه جباری و شریفات بودنو کل هافبکای سپاهان

.................

زمان بازیهامون اصلا مناسب نیست.....3 تا بازی سنگین در فاصله نزدیک به هم
    فینال جام حذفی.دربی.پلی اف........هیچ کدومشم نمیشه فدا کرد

....................

ساموئل: استقلال را به عنوان تیم بزرگ دربی ایران می‌شناختم

به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، جی‌لوید ساموئل، بازیکن سابق تیم بولتون انگلستان و مدافع اهل «توباگو» استقلال به دلیل آماده نشدن ITC ، روز جمعه با حضور در ورزشگاه آزادی دیدار استقلال مقابل سپاهان را از نزدیک نظاره‌گر بود. از فرصت استفاده کردیم و با او که باید مهم‌ترین و معتبرترین بازیکن خارجی لیگ‌برتر باشد، گفت‌وگویی انجام دادیم.

*شما از لیگ انگلیس به لیگ ایران و تیم استقلال آمدید، در این خصوص صحبت کنید؟

استقلال را می‌شناختم و می‌دانستم تیم بزرگی است، نام این تیم را از روی دربی معروف ایران می‌شناختم. من دانسته بودم که دربی ایران یکی از بزرگترین دربی‌های دنیاست. این برایم جذاب بود و وقتی با پیشنهاد استقلال مواجه شدم به خودم گفتم شاید این شانس نصیبت شده که در دربی ایران هم بازی کنی. با این شناخت بود که به ایران آمدم.

*از لیگ ایران چه اطلاعاتی دارید؟

لیگ ایران خیلی پرتماشاگر است و به نظرم استعدادهای زیادی هم در آن حضور دارند. من برای نقش‌آفرینی در این لیگ آماده‌ام، اما باید یک‌سری چیزهای جدید یاد بگیرم تا بتوانم خودم را جا بیندازم. سبک‌ بازی در اینجا متفاوت است؛ در فوتبال انگلیس بیشتر بازی فیزیکی جریان دارد، اما اینجا تکنیک بیشتر به چشم می‌آید و به خاطر همین زمان لازم دارم تا با این شرایط خودم را وفق بدهم و بتوانم برای استقلال به نحو مطلوب بازی کنم.

*چطور شد که به لیگ ایران آمدید؟

آخرین تیمی که من در آن بازی می‌کردم تیم کاردیف بود. وقتی شرکت فرانسوی نقل و انتقالات چنین فرصتی را به من پیشنهاد داد، آن را پذیرفتم چون به دنبال تجربه‌ای متفاوت بودم و دیدم چه انتخابی بهتر از یک قاره جدید، کشور جدید و تیم جدید. حالا هم از اینکه استقلال را انتخاب کرده‌ام، راضی‌ام و نکته مهم‌تر اینکه اصلا احساس غربت نمی‌کنم.

*شما بازی استقلال و سپاهان را از نزدیک دیدید، حالا ارزیابی‌تان از این لیگ چیست؟

با مشاهده یک بازی نمی‌توانم در مورد لیگ قضاوت کنم و باید بازی‌های بیشتری را ببینم، اما این را باید اضافه کنم که من آمده‌ام تا در خدمت تیم باشم. می‌خواهم چیزهایی را که می‌دانم به تیمم هم انتقال دهم، چون وقتی به این تیم آمدم اهداف بزرگی برایم ترسیم شد و به خاطر همین به تیمی آمدم که در خدمتش باشم و به موفقیتش کمک کنم.

*بازی استقلال را چطور دیدید؟

یک بازی درگیرانه و پیچیده که به نظرم سنگین و فیزیکی هم بود. از حضور تماشاچیان و سنگینی بازی متوجه شدم که این بازی خیلی حساس است. پنالتی را هم با بدشانسی از دست دادیم و اگر بدشانس نبودیم، قطعا می‌بردیم.

*جو استادیوم را چطور دیدید؟ هوادارانی که البته شما را با وجود حضور در جایگاه ویژه به شدت تشویق کردند؟

برایم خیلی هیجان‌انگیز بود. من تازه‌وارد بودم اما آنها به من خوشامد می‌گفتند و برایم دست تکان می‌دادند، انگار که مدت‌هاست من را می‌شناسند. این باعث شد با دید جدیدی به استقلال نگاه کنم، چون آنها بین من و قدیمی‌های تیم فرقی قائل نبودند و این برایم ارزش زیادی دارد.

................................

هوار ملامحمد:به ذوب آهن برنمی گردم/عراقی ها تمایلی برای بازی در ایران ندارند
    الان تو این وضعیت برای وینگر چپ بهتر از هوار نیست که بگیریم.پارسال برامون خیلی خوب بازی کرد.نباید از دستش بدیم.

................................

درخشش ساموئل در تمرين استقلال /لبخند رضايت بر لب مظلومي

فوتبال ايران/عملكرد مدافع جديد تيم فوتبال استقلال مورد رضايت كادر فني اين تيم قرار گرفته است.

به گزارش اوج نيوز،ساموئل در تمرين روز شنبه استقلال هم در فاز دفاعي و هم در بخش حمله موفق بود.

او طول زمين را هم بارها و باره استارت زد و در جريان بازي تمريني ،سه گل زد و يك پاس گل داد.حركتهاي انفجاري ساموئل حاضران را به ياد روزهاي اوج جواد زرينچه در دفاع راست انداخت و البته لبخندي بر لب پرويز مظلومي نشاند.

www.owjnews.ir
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 07-01-2012 at 16:43.

20. 4 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •