تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 209 از 320 اولاول ... 109159199205206207208209210211212213219259309 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,081 به 2,090 از 3198

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

صرف اینکه یک مربی به یک بازیکن اعتقاد نداره و در قالب تاکتیکیش نمیگنجه ، نمیشه بگیم که با رئال مشکل داره ، یادمون بیاد همین مورینیو هم رائول رو نخواست !
    درسته انتخاب با مربیه اما تیم ملی و اسطوره ای مثل رائول فرق فوکوله!: دی
    بعد اینکه خوزه کی رائول رو نخواست؟!
    خوبه بنده خدا یکی از اولین کارهایی که کرد این بود که با رائول جلسه گذاشت که راضیش کنه بمونه!
    کاپلو صرفنظر از شخصیت کاریزماتیکش و کنترل و باج ندادن به ستاره ها ( مثل نیمکت نشین کردن رونالدو و بکس در همین رئال ) ، به نظرم باید واقعا خودش رو آپدیت کنه که باز هم به نظرم خودش اینو نمیخواد و ترجیح میده کماکان با متدهای ساکی کار کنه /
    البته اینکه کاپلو رو تو عقب مونده فرض کردی رو من ندیده میگیرم!
    اما کلا با وجود اینکه کاپلو بعد خوزه مربی محبوب منه، اما فکر نمیکنم بتونه دووم بیاره تویه رئال!
    یک گزینه ی بسیار مهم که دوستان از قلم انداختند گاس هیدینک کبیر هست ، که به نظر من تنها کسی که میتونه بهتر از مورینیو باشه برای رئال همین گاس هست ، ضمن اینکه انگیزه داره که کارهای ناتمومش با رئال 98 رو این بار تموم کنه /
    تو هم که عشق هیدینک!: دی
    ولی جدا هم اونم گزینه خوبیه اما یجورایی مثل کاپلو میمونه!
    حرف زدن از بنیتس حتی شوخیش هم قشنگ نیست
    بخدا حتی نمیشه فکرش رو کرد!: دی

2. 2 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

NewsPapers Titr

as

ماسیای سفید
    رئال مادرید در فکر قطعی کردن پروژه خوابگاه آکادمی
    در والدبباس قرار می گیرد
    کارها در ماه ژوئن آغاز می شود
    پروژه ی چشم انداز رئال مادرید 2020
    برنابئو برای فوتبال ، پابلیون برای بسکت و ورزشگاه آلفردو دی استفانو برای تیراندازی
    والنسیا 1-1 بارسلونا / هند و اخراج !
    گونزالس در دقیقه 18 به پینتو کارت قرمز نداد
    مسی یک پنالتی از دست داد
    MARCA
    شاهین مقابل ترس
    مورینیو از بازیکن ترکیه ای محافظت می کند
    او فاقد اعتماد به نفس برای ضربه زدن به توپ است
    مربی ترجیح می دهد که تا زمانی که آمادگی کامل بدنی و روحی را بدست نیاورده ، از او استفاده نکند
    لوانته و راسینگ ، دو بازی سودمند برای بازگشتش به ترکیب
    والنسیا 1-1 بارسلونا/ جنگ خدایان
    ضربه سر پویول باعث مساوی شدن نتیجه پس از گل یوناس شد
    داور از اخراج پینتو در دقیقه 18 امتناع کرد
    دیگو آلوس هنرمندانه ، از مسی پنالتی گرفت

4. 6 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

12

اوزیل :" انتقادات مرا نیرومند تر کرد "

مسعود اوزیل در روزهای خوبی در رئال مادرید بسر می برد . این بازیکن خوش تکنیک آلمانی پس از سپری کردن لحظات سخت ، کم کم به خودش آمده است :" از انتقاداتی که به من شد خیلی چیزها یاد گرفتم . این مرا قدرتمند تر کرد . "
    اوزیل افزود " هدف من این نیست که بتوانم به جایگاه خوبی در مطبوعات برسم بلکه می خواهم که درون زمین خوب کار کنم . مورینیو با من صحبت می کند ، از من حمایت می کند و به من اعتماد می دهد که بازیکن مهمی در تیم او هستم از او خیلی ممنون هستم چرا که به این چیزها برای بهبود عملکردم نیاز دارم . "
    شمار 10 رئال مادرید در مصاحبه با ایکر در مورد شرایط خودش گفت :" می خواهم که فوتبالم را در رئال ماردید تمام کند ، آنها باشگاه شماره یک اسپانیا هستند . "
    در این باره که تیمش هفت امتیاز از بارسلونا پیش است گفت :" شاید زیاد به نظر می رسد اما اگر غفلت کنیم، آنها می توانند از ما پیشی بگیرد ."
    .......................
    خداییش از با شخصیت ترین بازیکن هایی هستش که تا حالا دیدم خیلی دوسش دارم.................
      محتوای مخفی: ... 
    منبع:مرجع اخبار رئال

6. 7 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اوزیل: میخواهم تا آخر فوتبالم در رئال بمانم

هافبک بازیساز تیم رئال مادرید، اعلام کرد که تمایل دارد حرفه ی خود را در رئال مادرید به پایان ببرد.

وی در مصاحبه با Kicker گفت: " میخواهم فعالیت حرفه ای خودم رو تو رئال به پایان ببرم. "

این هافبک آلمانی همچنین در باره روابط خود با مربی تیمش، ژوزه مورینیو صحبت کرد و تماما از وی تمجید کرد.

" اون خیلی با من حرف میزنه و همیشه پشتیبانم هست. اون بهم این احساس رو میده که بازیکن مهمی واسه رئال مادرید هستم. "

" من بخاطر اعتقادی که به من داره واقعا سپاسگزارم، من واقعا به این علاقه نیاز دارم تا بتونم در بهترین وضعیت باشم. "

اوزیل همچنین درباره روند رشد خود توضیح داد و گفت که فشار بازی در تیم اول پایتخت به اون کمک کرده که بازیکن بهتری بشه.

" وقتی تو رئال مادرید هستی، خیلی سریع ازت انتقاد میشه، حتی اگر در سطح متوسط بازی کنی. من از این درس گرفتم، بهم کمک کرد قوی تر بشم. من تو زمین باهوش تر شدم. "

این بازیکن 23 ساله توانسته در فرم ایده آلی باشد و تا به حال در تمامی رقابت ها موفق شده 15 پاس گل بدهد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. 9 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خوبه بنده خدا یکی از اولین کارهایی که کرد این بود که با رائول جلسه گذاشت که راضیش کنه بمونه!
    یا شاید بهتره اینطور بگیم با رائول جلسه گذاشت تا محترمانه و در کمال صمیمیت عذرش رو بخواد !

البته اینکه کاپلو رو تو عقب مونده فرض کردی رو من ندیده میگیرم!
    البته من نگفتم عقب مونده ، اما به نظرت کاپلو الان با هر تیمی مقابل بارسای گواردیولا یا رئال مورینیو یا میلان آلگری قرار بگیره ، چندبار از 10 بار میتونه نتیجه بگیره ؟؟!

دون فابیو مربی مورد علاقه ی من هم هست اما من اون چیزی که از تیم ملی انگلیس میبینم رو ملاک قرار دادم ، نوع چینش بازیکنها ، فرم بازی اونها ، متدهای خلق موقعیت و ... و همه و همه نشون دهنده این هستن که کاپلو از متد روز پیروی نمیکنه و ترجیح میده از شیوه های دهه نودی استفاده بکنه کماکان /

10. 5 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

دوستان حرف رافا بنیتز شد یه چیزی بگم (ما لیورپولی ها سال ها سر این بابا جنگ و جدال داشتیم)

رافا مربی خیلی خوب و باهوشیه ولی بزرگ ترین اشکالش امتناع از قبول واقعیت و اصرارش بر روی تصمیمات اشتباهشه. ستاره های تیم رو خیلی راحت می خوابونه پشت خط یا جاهای عجیب بازی می ده و بازیکن های ناآماده ای که خودش شخصا خوشش میاد رو میگذاره جایی که در تیم بعضی مواقع یه فوق ستاره آماده هم وجود داره. مربی های خوب یه اشتباه رو دو بار تکرار نمی کنن، در مورد رافا میشه گفت یه اشتباه رو اینقدر تکرار می کنه تا تیم بدبخت بشه! هنوز یادم نرفته چقدر بیخود جام CL 2007 رو داد به میلان.

همچین مربی ای به درد تیم های بزرگ نمی خوره و در اینتر هم دیدیم اینقدر روی اشتباهات تاکتیکی اش اصرار کرد تا عذرش رو خواستن! این بابا بیاد رئال یه نیم فصل هم دووم نمیاره.

12. 9 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

من نقل قول نمیگیرم...
    درباره پست powerslave حرف میزنم...

اول اینکه برادر شما یجور درباره بارسا حرف میزنید که انگار استقلال-ه و شکست دادنش سخت نیست برای پرسپولیس و اینا...!
    نه والا اینطور نیست! این بارسا کماکان همون مسی و ژاوی اینیستا و بقیه رو داره! یکسال تازه هماهنگ تر شدن!

بعد شما میای میگیری که نمیدونم ما کلا 4 تا بازیکن تهاجمی داریم فقط...
    اینکه کلا هدف شما رو نشون میده وقتیکه این خط حمله بی نظیر رو هم زیر سوال میبری و شاید من باید همینجا بس کنم بحث کردن رو!
    اما خب...
    جدای از این موضوع که فوتبال روز دنیا الان با همین تک مهاجم (و حتی بی مهاجم!) پیگیر میشه..
    شما گویا بازیهای رئال رو نگاه نمیکنی که 90 درصد گلهایی که ما میخوریم رو بخاطر نبود بازیکنان تدافعی و جا موندن بازیکنا میخوریم که دلیلش هم اینه که همه جلو هستن و دارن حمله میکنن!
    بعد اینکه ممکن نیست با یه مهاجم و با استفاده از کمترین موقعیت ها گل زد؟! اینتر پس چطور 2 سال پیش قهرمان اروپا شد؟!هم بازی نیمه نهایی و هم فینال!
    تیمها تاکتیک های مختلف دارن و رئال نداره یعنی؟!
    برادر یکی از پر تاکتیک ترین تیم هایی دنیاییم الان ما!
    شما ببین هر نوع گلی رو که بخوای ما زدیم و هر نوع حمله ای رو انجام دادیم!
    شما مشکل شخص مورینیوئه و به همین دلیل داری خیلی عجیب حقایق رو ندیده میگیری!

بعد تو رو خدا شعار ندید که نمیدونم فسلفه تیمشون و این حرفا!
    این هوادارا که خودشون نمیدونن چی میخوان!
    7 امتیاز بیشتر از بارسا داریم و میان تیم رو هو میکنن!
    کریس هر بازی یه گل میزنه، میان هوش میکنن!
    شما میگی هواداره این؟! باشه پس ما تماشاگرنما!
    این هوادار(!)؛ تاریخ رئال شناس و ما هم تازه به دورون رسیده!

پپه فلان کار رو کرد؟!
    برادر شما هم تو جو رسانه ها هستید و نمیبینید که بازی بعدش مسی چطور پپه رو میزنه!
    فقط پپه رو میبینی چون رسانه ها پپه رو کردن هیولا نصف شب اتاق بچه ها!
    والا تاریخچه رئال و کسیکه این رئال رو ساخت، آدمی بود که نمیتونست مظلوم نمایی کنه و اگه کسی حقش رو میخورد، جلوش وای میستاد...
    دقیقا وضعیتی که مورینیو الان داره و همه چی رو میگه...
    اما شما با مورینیو مشکل داری...
    نه اینکه چون بازیکنمون یه کار کرده رو به رو بازیکنی که این همه کارها کرده رو به رومون، بگید بندازیدش بیرون!

برادر من شما بازیهای اخیر رئال و بارسا رو دیدی؟!
    به جز یکیشون، تویه بقیه، تیم برتر زمین ما بودیم و اکثرا یا بخاطر بدشانسی و یا داوری باختیم!
    شما فکر کردی به دست مورینیو حذف شدیم، چرا به همه نسبت میدی؟!
    پست ها هست برید بخونید که ببینید همه گفتن بخاطر داوری اوت شدیم!
    اتفاقا همه تشکر کرده بودن از مورینیو!
    شما روی چه حساب میگی همه حس کردیم بخاطر مورینیو اوت شدیم؟
    اما شما با مورینیو مشکل داری...

شما سطح تفکرت در این فوتبال همینه که میگی "بقیه که عددی نیستن"!
    پس بیایم تویه بقیه بازیهای تیم های جوانان رو بفرستیم تو زمین دیگه نه؟!
    فوتبال یه بازی بارساست فقط؟!
    لیگ رئال-بارساست؟!

شاید همون بهتر باشه که امثال مهندس رو بیارن برامون که شما خوشحال بشی و حال کنی..
    یا راموسی که بخاطر اینکه میاد با 2 دفاع بازی میکنه، 3-2 باخته رو 6-2 میبازیم!

در اخر هم اینکه برادر شما خودت نصف اول جملاتت یه چی میگی (همونی که خوزه فکر میکنه)، اما بعد میای برای اینکه خوزه رو بکوبی، دقیقا ضد حرفت رو میزنی!
    پستت رو یه بار دیگه بخون!
    +
    سروش هم جالبه!
    میاد میگه این بارسا شکست ناپذیره و باید صبر کنیم تا موجش بره(!) و فقط مورینیو اما بعد میاد زیر پستی که هدف اولش حمله به خوزه بود و مفهومش اینه که بارسا دیگه تیمی نیست و راحت میتونیم ببریمش، تشکر میکنه!

14. این کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

واقعا چرا فک کردید بارسا اون تیم گذشته نیست ؟!
    بارسا همون تیمه + بازیکنای جدید و هماهنگی بیشتر !! تنها دلیلی هم که میبینید تو لیگ بد کار میکنن بی انگیزگیشونه !! 3 بار پیاپی لیگ رو بردن دیگه چی میخوان ؟ ! ولی همین عنصر انگیزه تو بازی با رئال 100% تزریق میشه بهشون !پس چی ؟ یعنی ما با همون بارسای قوی و پر انگیزه بازی میکنیم ( و دیده شده تو قوطی هم میکنیمش ) پس خواهشا ارزش تیمتون رو پایین نیارید !
    به خدا این تیم خیلی قویه ! ( با اینکه از نظر مهره تیم اول ، بارسا قویتره )
    این چندتا بازیمون با بارسا هم خوب بودیم همیشه جز رفت CL پارسال و رفت لیگ امسال همه بازی هامون عالی بود و متعادل ! ولی میدونید چیه ؟ رئال بازش با بارسا از دو حالت خارج نبوده تو این 2 سال !
    یا بد (معمولی ) بازی کرده و باخته ! یا وقتی هم خوب و عالی بازی کرده عوامل مسخره باعث باختش شدن !
    همین بازی اخر ! خداییش اون هد راموس چش بود ؟ گل سالممون رو نمیگیرن ! ( داوری یکیشه حالا ... بازیکنای خودمونم کم تک به تک از دست ندادن )
    یا اون بازی 2-2 سوپر کاپ بود فک کنم که اصغر جلو دروازه خالی پای رونالدو رو میگیره و داور پنالتی نمیگیره !! کلا جز طلسم چیز دیگه ای نمیتونه باشه : دی
    مورینیو تیم عالی ای ساخته و خوب مث بقیه ادما اشتبا میکنه !
    فقط من از این خشونتی که به تیم تزریق شده خوشم نمیاد ! در حد رئال نیس ! ( پپه ، اربلوآ ، راموس ، کونترائو ) که اونم در حال بهبوده : دی مراجعه شود به جدول کارت قرمز و زردا و مقایسه با پارسال !!
    در مورد تماشگرا هم نظرم اینه که تیم حتی به لیگ خلیج فارس هم بیاد نباید هو بشه ! زشته بابا ! خودمون هیچی ! تیمای دیگه چی میگن ؟

16. 2 کاربر از B L A S T E R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

محتوای مخفی: ... 
    قبلش بگم این فقط و صرفا نمایش آمار است نه تمسخر یا کوچک کردن کسی

مسی از 27 پنالتی 7 تا را خراب کرده ، رونالدو 1 از 24

مسی از زمان پیوستن به بارسلونا ، هفت تا از 27 پنالتی را در تمامی تورنمنت ها از دست داده است . یعنی به طور متوسط یکی از هر چهار تا . بازیکن آرژانتینی ، چهارشنبه گذشته برابر والنسیا هم برای دومین بار در این فصل پنالتی خراب کرد . یک پنالتی مهم دیگر را هم برابر سویا از دست داد تا دو امتیاز از دست تیمش بپرد . مسی دو پنالتی در لالیگا ، چهار تا در کوپا و یکی در چمپیونزلیگ از دست داده است .
    در نقطه مقابل ، آمار رونالدو در پنالتی ها عالی بوده است . بازیکن رئال مادرید از زمان حضورش در اسپانیا 24 پنالتی زده که فقط یکی را خراب کرده است . 22 پنالتی در لالیگا داشته و دو تا در چمپیونزلیگ . فقط یک بار دیگو آلوس از آلمریا پنالتی او را گرفت . در یونایتد از 14 پنالتی ، سه تا را خراب کرده بود .
    منبع:مرجع اخبار رئال

Last edited by CRIS Joon CR7; 02-02-2012 at 21:35.

18. 7 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

احمد جان منم نقل قول نمیگیرم تک به تک که حالت جدال پیش نیاد.
    شما مشکلت اینه که همیشه در هر حالی از مورینیو حمایت میکنی. حتی وقتی که اشتباه میکنه.
    شما از سطح درک من از فوتبال خبری نداری.
    من در مورد تیم های دیگه صحبت نکردم. با اینکه به نظرم مورینیو اشتباه میکنه، اما بله! تیم های دیگه جلوی این رئال رقمی نیستن! دلیل اصلیش هم واقعاً خود مورینیو و بازیکن های بزرگمون هستن!
    اما یه سئوال! تا حالا چند بار دیدی که جلوی تیم های دیگه عقب افتادیم؟ بیخودی! در حالی که تیم بیجهت عقب کشیده بود. من بازی ها رو میبینم. نوع چیدمان مورینیو برای رئال، برای اون مفهومی که از رئال میشناسیم که همون حمله و حمله هست، جلوی بارسلون درست نیست. متاسفانه شما از جمله هات مشخصه که تو ته ذهنت بارسا رو خیلی بزرگش کردی. نمیگم بزرگ نیستا! ولی خوب دیگه فوتبال یه لحظه هست. مسالۀ روحیه رو در نظر بگیر. دانش آموز هایی که نمرۀ خوبی نمیگیرن، بزرگترین دلیلش ترس و اظطراب هست. از اونور دانش آموز تاپ یک کلاس نمره هاش همیشه خوبه چون اعتماد به خودش داره. وقتی بری ترکیبی بزاری که 4 پست هجومی داشته باشی، تو خونۀ خودت این چه چیزی رو نشون میده؟ این اشتباهه.

کلاً شما که بازی ها رو میبینی؟ نمیبینی؟ بازی رفت و بازی برگش جام حذفی رو ملاک قرار بده! بابا این بارسا، با تیم چند سال پیشش کلی فرق داره. اون صلابت رو نداره. همۀ صحبتم اینه که اون هواداری که هو کرد، میفهمه وضع بارسا الان چیه و انتظار داشت که تیم حمله کنه. خودت انصاف داشته باش. تو یک هفته تو بازی رفت بارسلونا بهترین تیم جهان بود و تو بازی برگشت یهو شد یه تیم معمولی؟؟؟؟؟ نه به خدا! همون تیم بود! ولی تو بازی رفت ترسو بازی در آوردیم، تو بازی برگشت شجاع بودیم.

دقیقاً یه جاهایی از حرف من و شما یکیه ولی متاسفانه شما زود قضاوت کردی. من هم مخالفم واستیم تا دوران بارسا تموم شه. الان زمانیه که تیم باید به این باور برسه که میتونه جریان رو به دست خودش بگیره. شما مطمئن باش 100 تا بازی دیگه هم با بارسلون بازی کنیم و 70% تیم بازیکن دفاعی و تخریبی باشن و در تمام مدت هم تیم تو نیمۀ زمین خودش باشه، کار دوباره همونطوری میشه که دو تا دفاع میان گل میزنن. به نظرت اگه تیم مثل بازی برگشت حمله میکرد و آقای آبیدال از ترس جاموندن و گل خوردن میچپید تو یک سوم دفاعیش، اون موقع فرصت داشت بیاد جلو و گل بزنه؟ من نمیفهمم که فهمیدن حرف من چقدر سخته که میای همچین پستی میدی عزیزم.

شما داری اینتر با اون ساختار دفاعیش و اون فلسفۀ فوتبالش رو با رئال یکی میکنی؟ اینتر چند تا دونه عنصر هجومی داشت. شاید کلاً 3 تا عنصر هجومی برجسته. و دفاع های خیلی خوب! شاید تنها راهش همون بود. رئال 3 تا عنصر هجومی داره؟ و اون همه دفاع؟ نه احمد جان. وقتی هافبک هجومی داری مثل اوزیل و کاکا، و بازیشون نمیدی اون هم تو خونۀ خودت، این دیگه گویای همه چیزه.
    باز هم میگم. با وجود این تیم و بازیکن های قدرتمند، حتی در صورتی که اشتباه در نوع چینش بازیکن ها وجود داشته باشه، یا حتی برای استراحت دادن به برخی بازیکن ها ترکیب همیشه ثابت و کاملی نداشته باشیم، باز با اتکا به قدرت بازیکن ها در برابر تیم های دیگه پیروز میشیم. ولی اگه میخوایم جلوی بارسا سربلند باشیم، باید ابتکار عمل رو در دست داشته باشیم. باید حمله کنیم. باز میگم خودت ببین. اون بازی یادت بیاد پارسال که 1-0 عقب افتادیم و 10 نفره هم شدیم. 10 دقیقه حمله کرد و مارسلو گل زد. همۀ حرف من اینه. تو فوتبال گل برتری در نتیجه رو تعیین میکنه. وقتی میتونی 10 نفره و در عرض 10 دقیقه حمله کردن به گل برسی، چرا 11 نفره که هستی اقدام برای حمله نمیکنی؟ قبول نداری؟ اگه قبول داری، سئوال بعدی اینه که کی این موضوع رو تعیین میکنه؟ کسی غیر از مربی؟ پس اگه حرفم به نظرت درست میاد نتیجش اینه که اشتباهی صورت گرفته. اون تماشاگرا برای همون هو کردن. دیدی که وقتی تیم باب میلشون بازی کرد، تشویق آنچنانی هم کردن. تمام خواستشون هجومی بازی کردن بود.
    باز میگم یاد اون عکس العمل رونالدو بیفت. اون حرکت نشون میداد که اون حس میکرد میتونن پیروز بشن ولی تیم جلو نمیومد.
    گفتم هیچکس همیشه محق نیست. اون هو کردن ها یه نهیب به مورینیو زد که تیم تو بازی برگشت کوپا اونطوری بازی کرد.
    انصافاً بعد از پایان بازی احساس خوبی نداشتی؟ بازیکن ها مصاحبه نکردن که خودمون به خودمون باختیم؟ فکر کنم مساله واضح هست! تمام بحث اینه که وقتی میتونی 100 باشی، چرا کاری رو میکنی حتی در بهترین شرایط از 90 بالاتر نمیری؟

احمد جان نمیخوام بحث درمورد تیم محبوبمون تبدیل به جدال بین ما دوتا بشه ولی از خوندن بعضی از جمله هات متاسف شدم.
    اگه دوست داشتی در مورد اون جمله ها تو پروفایل یا با استفاده از پیغام خصوصی صحبت میکنیم.

20. 8 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •