تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 209 از 1805 اولاول ... 1091591992052062072082092102112122132192593097091209 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,081 به 2,090 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من طرح طلایی دارم سرعتم هم خوبه
    یک اتفاقی که اخیرا واسه من افتاده اینه که روزم هم مجانیه یعنی اگه وسط روز مودم رو خاموش کمک حجم حساب میشه ولی اگه نکنم و ساعت از 1 شب رد بشه حجم روزم هم میره رو شبانه و فردا صبح برمیگرده(یعنی خودش شب قطع نمیشه)
    حالا نمیدنم دانلود کنم یا نه
    میترسم یهو کم بشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

یک اتفاقی که اخیرا واسه من افتاده اینه که روزم هم مجانیه یعنی اگه وسط روز مودم رو خاموش کمک حجم حساب میشه ولی اگه نکنم و ساعت از 1 شب رد بشه حجم روزم هم میره رو شبانه و فردا صبح برمیگرده(یعنی خودش شب قطع نمیشه)
    میترسم یهو کم بشه
    منم میخوام طرح طلایی بگیرم
    سرعت دانلود روزانه و شبانه به ترتیب دقیقا چقدر است؟

در آغاز فعالیت фар's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

من امروز پرسیدم گفتن هیچ سرویسی دیگه شبانه نداره حتی6 ماهه هم دیگه شبانه نداره اون واسه طرح نوروزی بوده طرح نوروزی هم تموم شد به سلامتی:|

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

من امروز پرسیدم گفتن هیچ سرویسی دیگه شبانه نداره حتی6 ماهه هم دیگه شبانه نداره اون واسه طرح نوروزی بوده طرح نوروزی هم تموم شد به سلامتی:|
    همون روز اولی که طرحهای جدید اومد من رفتم که یه طرح جدید بگیرم (بعد از یه مدتی که نامحدود رو قطع کردن) که هنوز اون طرح های نوروزیش نیومده بود . دقیقا همون طرحهای معمولی رو فقط دیدم که خانمه میگفت اینا همش شبانه دارن اونطور که به ما گفتن . خلاصه ما یک سه ماهه برنزی گرفتیم .

اومدیم خونه دو روز گذشت که وصل شد . امتحان هم نکردم که شبانه داره یا نه . همون روز توی همین تاپیک فهمیدم که فقط شش ماهه ها شبانه دارن . رفتم شرکت که قال کنم که شما اطلاع رسانی اشتباه کردید موقع فروش . از اخر که نتیجه نداد هیچی . ولی همونجا هم بهم گفتن فقط شش ماهه های نوروزی شبانه دارن .

مشکوک شدم و پرسیدم که حالا بر فرض من بیام پول اضافی بدم و این شش ماهه های نوروزی رو بگیرم . شبانه داره ؟
    گفت "اره اینجور که اینا گفتن شبانه داره . "

بعد پرسیدم که اینا که اسمش نوروزیه پس احتمالا تا یه ماه دیگه جمعش میکنن اره ؟
    طرف موند و چیزی نگفت . فقط یه کلام گفت "شما حالا بگیرین تا ماه دیگه خدا بزرگه ."

تف تو روحشون . همگی برای سلامتی عمه مخابرات جمیعاً صلوات

ولی اگه این خبر درست باشه و مخابرات شبانه ش رو برداره مطمئن باشین همگی مخابرات رو تخلیه میکنن و چنان مشتریاش بپره که نفهمه از کجا خورده . البته اونم امیدش به فیبر نوری های بدبخته . واقعا اگه این خبر درست باشه چی میشه به این مخابرات گفت .
    Last edited by Gregar; 30-04-2013 at 17:49.

5. 3 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه fum_com's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام بچه ها
    کسی طرح 64k یا 128k یا 256k یک مگابیت رو داره؟؟
    سرعت دانلودش تو روز و شب چنده؟؟
    اصلا از لحاظ سرعت این طرحا با هم فرقی دارند یا فقط حجمشون با هم فرق داره؟!
    یعنی هیشکی طرح های 64و128و256 نداره که بم بگه چطوره سرعتش رو چنده؟؟؟!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

یعنی هیشکی طرح های 64و128و256 نداره که بم بگه چطوره سرعتش رو چنده؟؟؟!
    سرعتش همونه که تو لیست نوشته البته در بهترین حالت!فعلا بحث اینه که شبانه سرجاشه یا نه...لعنت بر این آدمای بیشرف بشه اندازه الاغ شعور ندارن شب میخوابن صبح پا میشن قاانون جدید میزارن.مملکت افتاده دسته چه آدمای نفهمی...یکی نیست به ما بگه چه گناهی کردیم اینجا به دنیا اومدیم.

8. 2 کاربر از ehsannnn00004 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه fum_com's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سرعتش همونه که تو لیست نوشته البته در بهترین حالت!فعلا بحث اینه که شبانه سرجاشه یا نه...لعنت بر این آدمای بیشرف بشه اندازه الاغ شعور ندارن شب میخوابن صبح پا میشن قاانون جدید میزارن.مملکت افتاده دسته چه آدمای نفهمی...یکی نیست به ما بگه چه گناهی کردیم اینجا به دنیا اومدیم.
    فک نکنم صحت داشته باشه،من همین امروز از مسئول فروش adsl مخابرات تو دانشکدمون پرسیدم گفت 6 ماهه بگیرین رایگانه!

10. این کاربر از fum_com بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

شما دنبال بعثت با شبانه رایگان میگردید من موندم با این 2 ماهی که دارم چیکار کنم؟!

سرعت شبانه انصافا خوبه و روی 120 هست، قطعی هم نداره ولی من زیاد اهل دانلود نیستم و به کارم نمیاد! بیشتر برای من سرعت تک کانکشن مهمه که مخابرات سرعت تک کانکشنش تقریبا 15 کیلوبایته! زمانی پارس آنلاین داشتم سرعت تک کانکشنش تا 200 میرسید حالا هم با این اوصاف باید برم احتمالا از آسیاتک سرویس بگیرم ولی این 2 ماه رو نمیدونم با این اشتراک بعثت چیکار کنم؟!

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

میترسم یهو کم بشه
    سرعتت تو روز میشه بگی چنده تو شبم بگو بی زحمت!

ممنون

13. این کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

من زنگ زدم 2020 گفتن که هر طرحی بالای 6 ماه ، شبانش رایگانه
    شما دنبال بعثت با شبانه رایگان میگردید من موندم با این 2 ماهی که دارم چیکار کنم؟!

سرعت شبانه انصافا خوبه و روی 120 هست، قطعی هم نداره ولی من زیاد اهل دانلود نیستم و به کارم نمیاد! بیشتر برای من سرعت تک کانکشن مهمه که مخابرات سرعت تک کانکشنش تقریبا 15 کیلوبایته! زمانی پارس آنلاین داشتم سرعت تک کانکشنش تا 200 میرسید حالا هم با این اوصاف باید برم احتمالا از آسیاتک سرویس بگیرم ولی این 2 ماه رو نمیدونم با این اشتراک بعثت چیکار کنم؟!
    <سرعت تک کانکشن> چیه دیگه؟؟
    در ضمن سرعت دانلود روزانت چنده و دامنه تغییرش چقدر است؟؟؟؟
    Last edited by ulsss; 30-04-2013 at 20:40.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •