تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 209 از 241 اولاول ... 109159199205206207208209210211212213219 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,081 به 2,090 از 2402

نام تاپيک: بررسی تخصصی پیغام های صفحه آبی (Blue Screen)، خطاهای دائم سیستمی و رفع مشکل آنها

حـــــرفـه ای FerineFast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

سلام این لپ تاپ Sony VAIO VPCSA 33 GS که پیغام BSOD با گزارش IGDKMD64.sys را تقریباً هر 10 دقیقه یک بار می دهد فایل نرم افزار General reportero می توانیم تو این این لینک پیدا کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سایت : ایران بلاگ

با تشکر از شما
    سلام خانم انوش
    در مرحله اول درایور کارت گرافیک Intel HD 3000 رو دانلود و نصب کنید (درایورتون قدیمی هست!) : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگر امکان نصب درایور رو داخل ویندوز به علت هر 10 دقیقه BSOD شدن ندارید قبل از بوت ویندوز F8 رو بزنید و وارد SAFEMODE With Network بشید و اونجا اقدام به دانلود و نصب کنید.

به احتمال زیاد مشکل حل میشه اگر مشکل پا برجا بود دامپ های جدید رو اینجا قرار بدید.

موفق باشید

محتوای مخفی: DEBUG 

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by FerineFast; 13-12-2013 at 22:47.

2. این کاربر از FerineFast بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    چند روزی یه بار به دلیل مشابه BOD میگیرم. (فاصله زمانی مشخصی نداره)
    یکی از فایل ها رو آپلود کردم ، ممنون میشم راهنمایی کنید تا بتونم مشکل رو حل کنم

-
    مشخصات سیستم :
    CPU: Intel Core i5
    Ram: 8GB
    VGA: GTX570

ویندوز سون 64 بیتی
    Last edited by daniyal2007; 14-12-2013 at 07:41.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

سلام
    چند روزی یه بار به دلیل مشابه BOD میگیرم. (فاصله زمانی مشخصی نداره)
    یکی از فایل ها رو آپلود کردم ، ممنون میشم راهنمایی کنید تا بتونم مشکل رو حل کنم

-
    مشخصات سیستم :
    CPU: Intel Core i5
    Ram: 8GB
    VGA: GTX570

ویندوز سون 64 بیتی

مشکل شما netio.sys هست که می تونه از آنتی ویروس هایی مثل McAfee یا ZoneAlaram باشه تا مشکلات درایور کارت شبکه (بی سیم یا باسیم) و حتی نرم افزارهای تورنت.

پس پست اول رو مطالعه بفرمایید و یک ریپورت کامل قرار بدید تا دقیقتر بشه نظر داد.

اگر از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم یک ریپورت بزارید بهتر هم میشه.

محتوای مخفی: دیباگ 

کد:

درایورهای زیر رو هم آپدیت کنید :

کد:
    Last edited by FerineFast; 14-12-2013 at 08:30.

5. 2 کاربر از FerineFast بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ghasem13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام. ویندوز 8.1 نصب دارم و دو تا مشکل باهاش دارم ، موقع روشن کردن سیستم و بالا آمدن ویندوز معمولا با صفحه آبی رو به رو میشم و باید چند باری سیستم رو خاموش و روشن کنم تا بالاخره بیاد بالا.
    و موقع استفاده گاهی هنگ میکنه که مجبور میشم از رو پاور ری استارت کنم
    فایل ریپورتی که از طریق نرم افزار ( معرفی شده در پست اول ) ساخته شده رو اپلود میکنم

کد:

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

سلام. ویندوز 8.1 نصب دارم و دو تا مشکل باهاش دارم ، موقع روشن کردن سیستم و بالا آمدن ویندوز معمولا با صفحه آبی رو به رو میشم و باید چند باری سیستم رو خاموش و روشن کنم تا بالاخره بیاد بالا.
    و موقع استفاده گاهی هنگ میکنه که مجبور میشم از رو پاور ری استارت کنم
    فایل ریپورتی که از طریق نرم افزار ( معرفی شده در پست اول ) ساخته شده رو اپلود میکنم

کد:
    سلام
    برنامه Folder Security Personal با ویندوز 8.1 سازگار نیست پاکش کنید.

محتوای مخفی: DEBUG 

کد:

8. 2 کاربر از FerineFast بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام من روی لب تاب ویندوز 8 نصب کردم. بعد یه روز همینطور لب تاب انور بود. و چون باهاش کار نمی کردم صفحه اش خاموش شده بود شاید رو Sleep هم رفته بود. بعد هر چی اومدم دکمه می زدم صفحه سیاه بود و تکون نمی خورد! البته سیاهی خاموش نه! نور سیاه از خود سیستم! مثل اینکه هنگ کرده بود. دکمه پاور رو گرفتم تا خاموش شد بعد که روش کردم این لودینگ ویندوز 8 که میاد اینقدر می چرخه شاید 10 دقیقه بچرخه اما هیچ اتفاقی نمی افتاد و ویندوز بالا نمیومد. در حالت خوشبینانه دوباره بعد از لودینگ صفحه سیاه می شد همونطور!

بعد اومدم ویندوز رو عوض کنم. ویندوز 8 زدم روی فلش (دی وی دی رامم خرابه و همیشه با فلش نصب میکنم) بعد که بوت رو گذاشتم روی فلش، اومد روی همین لودینگ ویندوز 8 باز چرخید و نیومد بالا، اومدم ویندوز 7 ریختم روی فلش، اون اول ویندوز 7 رو هم که اولین مرحله بوت هست Copy a File , Loading a file همون دو تا خط اول نصب رو هم خیلی سریع پر کرد. بعد نوشت Start Windows عکس لوگوی ویندوز 7 هم اومد بعد اون لحظه ای که باید صفحه نصب بیاد و بریم توی مراحل نصب نمیاد و دوباره صفحه سیاه میشه، تنها تفاوتش اینه که اینجا موس رو دارم و میتونم موس رو تکون بدم. اما تنها توی صفحه سیاه!

یعنی یه جورایی اون اصل کار نصب نمیاد بالا! حالا چیکار کنم؟ راه حلم چیه؟ لطفا کمک کنید. اطلاعات مهمی روی لب تاب دارم. دستتون هم درد نکنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام من روی لب تاب ویندوز 8 نصب کردم. بعد یه روز همینطور لب تاب انور بود. و چون باهاش کار نمی کردم صفحه اش خاموش شده بود شاید رو Sleep هم رفته بود. بعد هر چی اومدم دکمه می زدم صفحه سیاه بود و تکون نمی خورد! البته سیاهی خاموش نه! نور سیاه از خود سیستم! مثل اینکه هنگ کرده بود. دکمه پاور رو گرفتم تا خاموش شد بعد که روش کردم این لودینگ ویندوز 8 که میاد اینقدر می چرخه شاید 10 دقیقه بچرخه اما هیچ اتفاقی نمی افتاد و ویندوز بالا نمیومد. در حالت خوشبینانه دوباره بعد از لودینگ صفحه سیاه می شد همونطور!

بعد اومدم ویندوز رو عوض کنم. ویندوز 8 زدم روی فلش (دی وی دی رامم خرابه و همیشه با فلش نصب میکنم) بعد که بوت رو گذاشتم روی فلش، اومد روی همین لودینگ ویندوز 8 باز چرخید و نیومد بالا، اومدم ویندوز 7 ریختم روی فلش، اون اول ویندوز 7 رو هم که اولین مرحله بوت هست Copy a File , Loading a file همون دو تا خط اول نصب رو هم خیلی سریع پر کرد. بعد نوشت Start Windows عکس لوگوی ویندوز 7 هم اومد بعد اون لحظه ای که باید صفحه نصب بیاد و بریم توی مراحل نصب نمیاد و دوباره صفحه سیاه میشه، تنها تفاوتش اینه که اینجا موس رو دارم و میتونم موس رو تکون بدم. اما تنها توی صفحه سیاه!

یعنی یه جورایی اون اصل کار نصب نمیاد بالا! حالا چیکار کنم؟ راه حلم چیه؟ لطفا کمک کنید. اطلاعات مهمی روی لب تاب دارم. دستتون هم درد نکنه
    مشکل رو حل کردم تقریبا، به این دلیل که فایل های مورد نیاز ویندوزم خراب شده بودند. بوت ویندوز کار نمی کرد. تونستم با مجموعه Hiren's Boot و با استفاده از نرم افزار Acronies Partition Director که توی این مجموعه به صورت بوت بالا میاد درایو سی ام رو Clean کنم. اون 100 مگابایت فایل های آزاد رو هم Clean کردم. الان که تست کردم بوت ویندوز بالا میاد و مشکل نداره! الان میخوام ویندوز 7 نصب کنم. همه مراحل رو میره، مرحله ای که باید هارد رو بهش بدم واسه نصب به دلیل این ارور غیر فعال هست!

Windows cannot be installed to this hard disk Space. the partition contains one or more dynamic volumes that are not supported for installation

ممنون میشم راهنمایی کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

سلام من این مشکل رو بالپتاپم داشتم بخصوص وقتی fgباز میکردم امکان نداشت bsodنشه!!بردم در مغازه نتونستند درستش کنند ویندوزم رو عوض کردن !اما هنوزم گاهی اینطوری میشه
    معمولا وقتی توی اینترنتم و یکم کار لپتاپ سنگین میشه
    intel corei 7 cpu q 740 @ 1.73 GHz
    ram 4g
    OS windows 8
    64biti
    کد: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

سلام من این مشکل رو بالپتاپم داشتم بخصوص وقتی fgباز میکردم امکان نداشت bsodنشه!!بردم در مغازه نتونستند درستش کنند ویندوزم رو عوض کردن !اما هنوزم گاهی اینطوری میشه
    معمولا وقتی توی اینترنتم و یکم کار لپتاپ سنگین میشه
    intel corei 7 cpu q 740 @ 1.73 GHz
    ram 4g
    OS windows 8
    64biti
    کد: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مشکل می تونه از McAfee باشه از یک آنتی ویروس دیگه استفاده کنید ببینید تکرار میشه یا نه در ضمن برای رفع مشکل نیاز به اطلاعات بیشتر هست با استفاده از برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک ریپورت بزارید.

14. این کاربر از FerineFast بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •