این ها رو باید خودتون بسازید ولی حدثم اینه که یکی از هر کدوم از این ست دائدرید تو کل اسکایریم پخش شده باشه که من تا حالا 3 تاش رو پیدا کردم البته بعد از اینکه خودم ساختم...
این ها رو باید خودتون بسازید ولی حدثم اینه که یکی از هر کدوم از این ست دائدرید تو کل اسکایریم پخش شده باشه که من تا حالا 3 تاش رو پیدا کردم البته بعد از اینکه خودم ساختم...
با سلام
توی کوئست The Forgemaster's Fingers یک در است که چهار تا شکل جونور که رو سنگها است باید درست سرجاشون قرار بدی بعد دستگیره رو باید بکشی اما حالا ترتیب این چهار تا حیون چیه
اقا یک سوال مخصوصا از دوستان skyrim hard players :d زیر کالج winterhold بیشتریا رفتین یا برای مراحل کالج باید برین. یک دسته مشکیه که اگر بتونی حلقه های دستو \یدا کنی و سر جاش بزاری بهت یک شمشیر قوی deadra (شیطانی ) میده حلقه ها رو از کجا بیارم؟
در ضمن من یک معبد \یدا کردم که درب ورودیش مجسمه شیطان بود میگگگفت برای ورود کلید میخواد من ندارم از کجا بیارم؟
ممنوم پسرانیم. کیه!
یک میز همونجا هست که یک کتاب با یک کلید روشه اونا رو بردار و برو توی the Arcanaeum ( همون کتاب خونه کالج که یک orc مسئولشه )
راهروی سمت چپ اون دایره وسط یک صندوق روی زمین هست با اون کلیده باز میشه و انگشترها توی اون اند
وقتی انگشتر ها رو برداشنی سریع فرار کن چون مسئولش میاد ازت میگیره
همین
در کل چیز خاصی نبود
من خیلی وقت پیش اینکارو کردم و اون ددریکه اومد و باهم توافق کردیم و نقشه ی گنجشو داد که من یکم گشتم دنبال گنجه ولی پیداش نکردم و بیخیالش شدمدر کل چیز خاصی نبود
اگه کسی گنجرو پیدا کرد به ما هم بگه کجاس
؟؟؟این چطوری دمجش روی 300 ه؟؟؟![]()
اینجاست :
![]()
سلام
آقا یکی منو راهنمایی کنه چطوری باید عضو Darkbrotherhood شد. من riften رفتم تو اون یتیم خونه ولی کسی کوئست بهم نداد. wildhelm هم رفتم خبری نبود. چیکار کنم؟
واقعا حقش بود GOTY امسال بشه همه جزئیات فوق العاده بود مخصوصا آهنگهای موقع مبارزه با اژدهای بازی واقعا بعد از 5 سال تونستن یکی بهتر از oblivion درست کنن البته اونم عالی بود ولی این یه چیز دیگه بود
اول باید با یک بچه که توی wildhelm هست صحبت کنی ازش کوئست بگیری. برای اینکه بچه رو پیدا کنی از یک صاحب inn توی riverwood در مورد rumor سوال کن.(چند بار سوال کن) بعدش یه کوئست میده راجبه Aventus Aretino. این همون بچه هست. برای این بچه کوئست انجام بده و جایزه ات رو ازش بگیر. بعدش برو یک شهر دیگه غیر از Wildhelm توی اون شهر چند ساعت صبر کن یک نفر میاد یک نت بهت میده که توش شکل یک دست سیاه کشیده شده.
بعدش برو روی یک تخت بخواب همه چی تمومه!
Last edited by aristocrat; 14-12-2011 at 22:11.
سلام
آقا تو کوئست return to your roots اونجا که یه کره ای هست باید بچرخونیش قضیش چیه؟!
چطوری باید ردش کنم؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)