تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 209 از 227 اولاول ... 109159199205206207208209210211212213219 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,081 به 2,090 از 2267

نام تاپيک: Mass Effect 3

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

Mass Effect فقط یک بازی نیست، یک زندگی است...!

بدون شک یکی از برترین سری بازی های تاریخ هست.

و بی شک، انجام این بازی برای افرادی که تسلط کامل به زبان انگلیسی ندارن، اتلاف وقت و حماقته.

چون باید با داستان این بازی و تک تک دیالوگ های گفته شده بسیار فراوان شخصیت های فراوان بازی، زندگی کرد...

این یکی از بازی هایی هست که من میپرستمشون؛ ولی BioWare اصلاً پایان خوبی درست نکرده بود.

البته همونطور که خیلیا میگن، صحیحه و ما توقعمون همیشه یه پایان "خیلی خوب و عاشقانه و قشنگه"؛ ولی پایانی که BioWare درست کرد، یه جورایی مثل دیگر قسمتای بازی یه نوآوری و فکر جدید و متناسب با بازی به این بزرگی بود.

یه پایان به دور از کلیشه ها...

Spoilers Alert

من واقعاً عاشق Liara T'suni شده بودم و وارد رابطه شده بودیم؛ جداً شخصیتی داشت. ای کاش زنده میموندم و دوباره برمیگشتم کنار لیارا... :(

BioWare بعداً یه DLC ارائه کرد که فریم ها و دیالوگ های جدیدی به پایان می افزود برای از بین رفتن شبهات داستان...

قبلاً فرض میشد که شاید فرمانده شپرد، در طول کل بازی تحت تأثیر ریپرها بوده و خودش خبر نداشته؛ در پایان اگر تصمیم بگیری ریپرها رو کنترل کنی یا اینکه این cycle ساخته شده توسط catalyst رو ادامه بدی، پیروزی ریپرها و catalyst بوده که به تو دیکته کرده بودن در تمام طول بازی...

ولی با ارائه DLC مشخص شد که این فرض صحیح نبوده و سخنان A.I مستقر در Citadel (همون بچه * catalyst) واقعیته و تصمیمی که بگیری، آینده جهان هستی و جهان های بعدی رو رقم خواهد زد...

من همه پایان ها رو رفتم...

به شخصه با اینکه تصمیمم منجر به نابودی EDI عزیز (A.I سفینه فضایی Normandy) و Geth ـها (که اگه تلاش کرده باشید اونجا به جای نابودی یکیشون، هر دو رو به صورت مسالمت آمیز با هم دوست کنید)، خواهد شد (چون ماشین و سینتتیک لایف بودن) ،

ولی تصمیمم رو نهایتاً بعد یه مقدار تأمل گرفتم و اون "نابود کردن reaper ـها و همه انواع سینتتیک لایف در سرتاسر جهان" بود (خیلی تصمیم سختی بود )...

به نظرم این الان تبدیل به تاریخ میشه و امیدوارم آیندگان درس بگیرن و A.I ـها رو به مرتبه ای از هوش نرسونن /یا/ حداقل دشمنی بین خودشون و ماشین ایجاد نکنن...

یه کامپیوتر AI عوضی، سازندگان خودشم نابود و تبدیل به فرم ریپرها کرده! چرا؟ چون فکر میکنه solution یافته خیر سرش برنامه کم شعور...

آخه * کاری که تو میکنی هم که میزنی هر چی اورگنیک لایف پیشرفته ـس نابود میکنی که چی؟ چون ممکنه بعداً هوش مصنوعی بسازن و نابود بشن؟ آخه به تو چه؟

با این راه حلش...

شپردم مرد...

مثل اینکه اگر نیروی نظامیتون (توی war map میتونید ببینیدش که مجموع قدرت کل متحدهایی هست که جمع کردید) بیش از 9000 باشه، شپرد نمیمیره و یه صحنه از نفس کشیدنش خواهید دید...
    Last edited by Zeitgeist; 28-09-2012 at 21:20.

2. 5 کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت

پيش فرض

اخباری مبنی بر احتمال شروع ساخت Mass Effect 4 وجود داره؛ ولی

با توجه به خریداری شدن BioWare توسط Electronic Arts ، احتمالاً ME4 یه داستان داغون سطح پایین خواهد داشت (مثل سری Battlefield) با تمرکز روی multiplayer...

که جداً افتضاح خواهد بود اگر EA به این گونه ب*ینه تو بازی...

4. 2 کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ashil1234's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

نههههه خیلی بد شد فک کن داستان بازی که عین چی بهشته EA مضخرف با اون بازی های گ.ش (البته بعضیاشون )بیاد بش.شه تو بازی
    Last edited by ashil1234; 29-09-2012 at 19:00.

6. این کاربر از ashil1234 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام.
    dlc مربوط به لباس داره يا نه ؟ لينک مي دهيد . ممنون
    بیا این مد خودمه که واسش ساختم (البته قسمتیشم ماله چند تا دوسته خارجیه)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by ashil1234; 29-09-2012 at 20:15.

8. این کاربر از ashil1234 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

Mass Effect
    شپردم مرد...

مثل اینکه اگر نیروی نظامیتون (توی war map میتونید ببینیدش که مجموع قدرت کل متحدهایی هست که جمع کردید) بیش از 9000 باشه، شپرد نمیمیره و یه صحنه از نفس کشیدنش خواهید دید...
    سلام من دیدم که شپرد زنده موند ولی فقط توی انتخاب destroy (نابودی) میشه زنده دیدش

10. این کاربر از ashil1234 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من extended cut و leviathan رو تموم کردم همین امروز. میتونم حسرت بخورم که چرا بایو ور این دو رو زودتر عرضه نکرد مخصوصا extended رو با بازی تا شاهکارش رو اینجور خراب نکنه.

از همه نظر extended راضی کنندست و همه چیز جواب داده میشه. یک بایان دیگه هم به بازی اضافه میشه و کلا میشیم ۴ بایانه!

بهترین بایان تلفیقه
    مزخرف ترین کنترل
    ایده آل ترین و البته بایه بازی برای نسخه های بعدی تخریب.
    جالب ترین هم رد کردن بشنهاد کاتالیست

leviathan رو هم بازی کنید حتما چون میفهمید ریبر هارو کی ساخته و مدل قیافشون رو از کی برداشتن. چطور این ذهنیت نابود کردن در ذهن ریبر ها ایجاد شد و هاربینجر کی بوده........... و در صورت تموم کردنش قبل بایان بازی دیالوگ هایی به extended اضافه میکنه. من که از بازی راضی شدم. دیگه منتظر dlc های بعدی و me4 هستم. کاملا هم مشخصه me4 چطور بازیی و بر بایه چی ساخته میشه!

12. 5 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت

پيش فرض

سلام من دیدم که شپرد زنده موند ولی فقط توی انتخاب destroy (نابودی) میشه زنده دیدش
    آره توی هر سه پایان دیگه (کنترل / تبدیل همه به سینتتیک! / قبول نکردن حرفای catalyst با رد کردنش یا شلیک بهش // البته در DLC ـی که اینا رو اضافه میکنه برای توضیح داستان؛ نه در ورژن اول ME3) شپرد حتماً میمیره.

ولی اگر نابودی ریپرها رو برگزینید و قدرت نظامیتون (به واسطه متحدین جمع آوری کرده) به حد کافی باشه، یه صحنه از زنده موندن شپرد خواهیم دید...

بهترین پایان، از نظر بسیاری و با بحث های بسیار طولانی، نابود کردن reaper ـها هست که هم به فلاکت اون اورگنیک لایف هایی که ناخواسته تبدیل به ریپر شدن پایان بدیم، هم به این فکر احمقانه این A.I پایان بدیم تا موجودات زنده خودشون برای آینده ـشون تصمیم بگیرن...

در هر صورت، گفته میشه که ME4 اگر ساخته بشه، دیگه شپرد مرده (یا مثلاً بازنشسته شده در صورت زنده موندن / چون گفته بود بعد این موضوعات میخواد بره یه ساحل آروم زندگی کنه؛ فکر کنم به جوکر گفت یه بار) و محور داستان چیز دیگه ای خواهد بود.

البته برخی نظرات هست که برمیگرده به سخن اون بچه ای که در همه پایان ها بعد از اسامی میبینیم که به پدربزرگش (یا اون زنه) میگه Tell me Another Story about the Shepard

یعنی این فقط یکی از داستان های The Shepard بوده؛ شاید ME4 داستان دیگه ای از شپرد باشه و کل سه سری ME تا الان داشته از زبون اون پیرمرد (یا اون زن) برای اون بچه به صورت داستان تعریف میشده.

شاید Shepard یه اسطوره ای مثل هرکول یا امثالهمه که کلی افسانه راست و دروغ و داستان های قدرت های فوق العاده ـشون توی اذهان مردم وجود داره...!
    Last edited by Zeitgeist; 29-09-2012 at 22:45.

14. 3 کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

هر کس اینو میخونه باید جواب بده : بهترین بازی که از نظر رول پلیینگ بازی کردید چی بوده ؟ من که خداییش مس افکت

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

خو همینه دیگه شما با role playing برو بازی رو از نسخه ی یک (البته اگه انگلیسیت خوبه ) بعد ببین بازی چه حالی میده
    میگم من یه بار دیگه صحنه ی آخر بازی رو با انتخاب سبز رفتم (با Extended DLC )لامصب چه جوری بگم بد جور آهنگش احساسی
    بله . اگه انگلیست خوب باشه از هر بازی لذت میبری .. من زبانم خوبه ولی خوب میشه گفت در حد 20 شاید 30 درصد حرفاشونو میفهم که برای فهمیدم کل قضیه خیلی درصد کمیه ..

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بله . اگه انگلیست خوب باشه از هر بازی لذت میبری .. من زبانم خوبه ولی خوب میشه گفت در حد 20 شاید 30 درصد حرفاشونو میفهم که برای فهمیدم کل قضیه خیلی درصد کمیه ..
    کلا مس افکت رو اگر انگلیس زبانم باشی ولی نسخه ۲ رو حداقل بازی نکرده باشی هیچی نمیفهمی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •