خود Arc S پردازندش 1.4 هست شما چه جور اور كلاك كردي تازه شده 1.4 ؟
عكس هاي سه بعدي هم نيازي به نمايشگر سه بعدي نداره ! خود گوشي سه بعدي نشون مي ده !
مطمئني Arc S داري ؟
خود Arc S پردازندش 1.4 هست شما چه جور اور كلاك كردي تازه شده 1.4 ؟
عكس هاي سه بعدي هم نيازي به نمايشگر سه بعدي نداره ! خود گوشي سه بعدي نشون مي ده !
مطمئني Arc S داري ؟
این توی آپدیت جدید آرک هم اضافه شد.کیفیت فیلمبرداری که تغییری نکرده؟( تنها مشکل گوشی به نظر من همین کیفیت فیلمبرداریشه و گالری)حتی یه قابلیت عجیب و غریب هم داره که عکس سه بعدی میگیره! (البته باید در نمایشگر سه بعدی عکسش رو دید)
ادیت شد
---------- Post added at 11:59 PM ---------- Previous post was at 11:58 PM ----------
لینکشم برات گذاشتم دیگه چی میخوای
---------- Post added 26-09-2011 at 12:00 AM ---------- Previous post was 25-09-2011 at 11:59 PM ----------
دوست عزیز از کجا خریدی چه قیمتی ؟ پکش مثل آرک لوازمش ؟
به شدت دنبالشم بگیرمشآرک اس و میگم
![]()
من کی گفتم خودم اوورکلاک کردم!! فقط گفتم این اوورکلاک شده آرک هست که حالا سونی اریکسون اسمش رو گذاشته آرک اس و اینکار رو هم خودش کرده
در ضمن، این رو دیگه از کجا آوردی که گوشی خودش سه بعدی نشون میده!! این سه بعدی از همون مدلهایی هست که اپتیموس 3D نمایشگرش میتونه پخش کنه عزیز
در ضمن، من این گوششی رو نخریدم، برای تست هست که از کمپانی مادر گرفتم، فقط خواستم بگم هیچ تفاوتی جز همون اورکلاک پردازنده با آرک معمولی نداره و محتویات جعبه هم همونه
خواستین بنچمارکهای گوشی رو هم میذارم
تفاوتش رو که ما یه هفتس داریم می گیم کو گوش شنوا؟
فقط تنوع رنگش جالبه .. مشکی و سفید و صورتی
اقا از مارکت بازار 3 فلش پلیر رو دانلود کردم ولی بازم سایتای فلش دار باز نمیشن اصلا اپرا مینی فلش رو ساپورت میکنه؟
Last edited by kkevinloren2006; 26-09-2011 at 10:16.
مگه ARC S دوتا لنز داره؟
چون برای عکس برداری و فیلم برداری بصورت سه بعدی باید دو تا لنز باشه!
Last edited by amir200812; 26-09-2011 at 11:33.
یک لنز داره
اما به صورت نرم افزاری و ایجاد یکسری الگوریتم های داخلی، عکس رو با ایجاد حرکت، سه بعدی میگیره، یعنی در حین عکسبرداری باید دوربین را به سمت راست حرکت دهید و لنز با عکسبرداری پیاپی، کاری میکنه تا تصویر شما سه بعدی باشه (یعنی عملا حرکت دادن دوربین باعث میشه همان عمل دو لنزی صورت بگیره)
البته این کار در مورد فیلمبرداری صورت نمیگیره و در واقع آرک اس فیلمبرداری سه بعدی نداره
برادر 3بعدی نمی گیره ، اون حالت پانوراما هستش که سونی توی دوربینای دیجیتال جدیدش به کار می بره.حالا توی گوشی هم داره استفاده میکنه
بله اگه زحمتی نداره بنچمارکها را اینجا هم بذارید ممنون میشیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)