تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 209 از 430 اولاول ... 109159199205206207208209210211212213219259309 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,081 به 2,090 از 4293

نام تاپيک: Xperia™ Arc & Arc S | گوشي هاي اندرويدي سوني اريكسون با پردازنده هاي 1 و 1.4 گيگاهرتزي

داره خودمونی میشه Masoud-Studio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

من الان مدل Arc S با پردازنده اوورکلاک شده به 1.4 گیگاهرتز رو دارم
    سرعت گوشی در تستهایی که گرفتم به مراتب بهتر شده و نسبت به آرک معمولی، عملکرد بهتری داره
    حتی یه قابلیت عجیب و غریب هم داره که عکس سه بعدی میگیره! (البته باید در نمایشگر سه بعدی عکسش رو دید)
    خود Arc S پردازندش 1.4 هست شما چه جور اور كلاك كردي تازه شده 1.4 ؟
    عكس هاي سه بعدي هم نيازي به نمايشگر سه بعدي نداره ! خود گوشي سه بعدي نشون مي ده !
    مطمئني Arc S داري ؟

آخر فروم باز johnypersian1656's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

حتی یه قابلیت عجیب و غریب هم داره که عکس سه بعدی میگیره! (البته باید در نمایشگر سه بعدی عکسش رو دید)
    این توی آپدیت جدید آرک هم اضافه شد.کیفیت فیلمبرداری که تغییری نکرده؟( تنها مشکل گوشی به نظر من همین کیفیت فیلمبرداریشه و گالری)

3. این کاربر از johnypersian1656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه cool20063's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    parcham balast 021

پيش فرض

لطفا عکسها رو ریسایز کنید یا فقط لینکشو بذارید .. یکی دو صفحه قبل هم عکس آرک اس گذاشتید صفحه سنگین شده

ممنون
    ادیت شد

---------- Post added at 11:59 PM ---------- Previous post was at 11:58 PM ----------

داداش چيه اين آخههههههههه!
    لينكش رو بذار بابا!

---------- Post added at 08:44 PM ---------- Previous post was at 08:44 PM ----------

داداش چيه اين آخههههههههه!
    لينكش رو بذار بابا!
    لینکشم برات گذاشتم دیگه چی میخوای

---------- Post added 26-09-2011 at 12:00 AM ---------- Previous post was 25-09-2011 at 11:59 PM ----------

من الان مدل Arc S با پردازنده اوورکلاک شده به 1.4 گیگاهرتز رو دارم
    سرعت گوشی در تستهایی که گرفتم به مراتب بهتر شده و نسبت به آرک معمولی، عملکرد بهتری داره
    دوست عزیز از کجا خریدی چه قیمتی ؟ پکش مثل آرک لوازمش ؟
    به شدت دنبالشم بگیرمش آرک اس و میگم

5. 3 کاربر از cool20063 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز apoosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خود Arc S پردازندش 1.4 هست شما چه جور اور كلاك كردي تازه شده 1.4 ؟
    عكس هاي سه بعدي هم نيازي به نمايشگر سه بعدي نداره ! خود گوشي سه بعدي نشون مي ده !
    مطمئني Arc S داري ؟
    من کی گفتم خودم اوورکلاک کردم!! فقط گفتم این اوورکلاک شده آرک هست که حالا سونی اریکسون اسمش رو گذاشته آرک اس و اینکار رو هم خودش کرده
    در ضمن، این رو دیگه از کجا آوردی که گوشی خودش سه بعدی نشون میده!! این سه بعدی از همون مدلهایی هست که اپتیموس 3D نمایشگرش میتونه پخش کنه عزیز

در ضمن، من این گوششی رو نخریدم، برای تست هست که از کمپانی مادر گرفتم، فقط خواستم بگم هیچ تفاوتی جز همون اورکلاک پردازنده با آرک معمولی نداره و محتویات جعبه هم همونه
    خواستین بنچمارکهای گوشی رو هم میذارم

7. 4 کاربر از apoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من کی گفتم خودم اوورکلاک کردم!! فقط گفتم این اوورکلاک شده آرک هست که حالا سونی اریکسون اسمش رو گذاشته آرک اس و اینکار رو هم خودش کرده
    در ضمن، این رو دیگه از کجا آوردی که گوشی خودش سه بعدی نشون میده!! این سه بعدی از همون مدلهایی هست که اپتیموس 3D نمایشگرش میتونه پخش کنه عزیز

در ضمن، من این گوششی رو نخریدم، برای تست هست که از کمپانی مادر گرفتم، فقط خواستم بگم هیچ تفاوتی جز همون اورکلاک پردازنده با آرک معمولی نداره و محتویات جعبه هم همونه
    تفاوتش رو که ما یه هفتس داریم می گیم کو گوش شنوا؟

فقط تنوع رنگش جالبه .. مشکی و سفید و صورتی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

اقا از مارکت بازار 3 فلش پلیر رو دانلود کردم ولی بازم سایتای فلش دار باز نمیشن اصلا اپرا مینی فلش رو ساپورت میکنه؟
    Last edited by kkevinloren2006; 26-09-2011 at 10:16.

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

حتی یه قابلیت عجیب و غریب هم داره که عکس سه بعدی میگیره!
    مگه ARC S دوتا لنز داره؟
    چون برای عکس برداری و فیلم برداری بصورت سه بعدی باید دو تا لنز باشه!
    Last edited by amir200812; 26-09-2011 at 11:33.

آخر فروم باز apoosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مگه ARC S دوتا لنز داره؟
    چون برای عکس برداری و فیلم برداری بصورت سه بعدی باید دو تا لنز باشه!
    یک لنز داره
    اما به صورت نرم افزاری و ایجاد یکسری الگوریتم های داخلی، عکس رو با ایجاد حرکت، سه بعدی میگیره، یعنی در حین عکسبرداری باید دوربین را به سمت راست حرکت دهید و لنز با عکسبرداری پیاپی، کاری میکنه تا تصویر شما سه بعدی باشه (یعنی عملا حرکت دادن دوربین باعث میشه همان عمل دو لنزی صورت بگیره)
    البته این کار در مورد فیلمبرداری صورت نمیگیره و در واقع آرک اس فیلمبرداری سه بعدی نداره

12. 6 کاربر از apoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ali Delkhosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران - اندیشه

پيش فرض

یک لنز داره
    اما به صورت نرم افزاری و ایجاد یکسری الگوریتم های داخلی، عکس رو با ایجاد حرکت، سه بعدی میگیره، یعنی در حین عکسبرداری باید دوربین را به سمت راست حرکت دهید و لنز با عکسبرداری پیاپی، کاری میکنه تا تصویر شما سه بعدی باشه
    برادر 3بعدی نمی گیره ، اون حالت پانوراما هستش که سونی توی دوربینای دیجیتال جدیدش به کار می بره.حالا توی گوشی هم داره استفاده میکنه

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

بله اگه زحمتی نداره بنچمارکها را اینجا هم بذارید ممنون میشیم

15. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •