تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 209 از 284 اولاول ... 109159199205206207208209210211212213219259 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,081 به 2,090 از 2840

نام تاپيک: درخواست مشاوره ی خرید ماشین های اصلاح ( سر , صورت)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام

من یه ریش تراش برا پدرم میخواستم بخرم .

مشخصاتی که میخوام :

بتونه ریش های بلند و ضخیم رو با نمره 0 کامل و بی درد بزنه.

تو رطوبت کم مثل عرق بدن بتونه کار کنه و آسیب نبینه.

بشه باهاش تا مثلا نمره چهار ریش زد ( داریم؟ )

خط انداختن باهاش راحت باشه.

قیمت هم مناسب باشه و فکر کنم حدود 400 ، 500 تومن کافی باشه.

مدلای شارژی و برقی هم زیاد فرقی نداره برام ولی اگه دو منظوره باشه بهتره.

سلام
    یه مدل فیلیپس بود، به قیمت حدود 560-570 تومن که سرش عوض میشد (برای اصلاح 6تیغ و گذاشتن ته ریش)
    ولی به نظر خودم:
    1- فکر میکنم فیلیپس های سه تیغ (چرخشی) نتونه زیر گلو رو به خوبی صورت بزنه (این نظر منه. شاید اشتباه باشه)
    2- کلاً مدل هایی که چند کار رو با هم انجام میدن، اون چند کار رو به صورت 100% عالی انجام نمیدن. پس پیشنهاد میکنم برای اصلاح 0 و همچنین ته ریش، دو تا دستگاه بگیرید.

2. این کاربر از جناب مهندس بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

سلام
    یه مدل فیلیپس بود، به قیمت حدود 560-570 تومن که سرش عوض میشد (برای اصلاح 6تیغ و گذاشتن ته ریش)
    ولی به نظر خودم:
    1- فکر میکنم فیلیپس های سه تیغ (چرخشی) نتونه زیر گلو رو به خوبی صورت بزنه (این نظر منه. شاید اشتباه باشه)
    2- کلاً مدل هایی که چند کار رو با هم انجام میدن، اون چند کار رو به صورت 100% عالی انجام نمیدن. پس پیشنهاد میکنم برای اصلاح 0 و همچنین ته ریش، دو تا دستگاه بگیرید.
    پس بریم سراغ یه دستگاه برای اصلاح ریش با نمره 0 که فکر مکینم هزینه هم کمتر میشه.( البته سری یا شونه که بهش اضافه بشه فکر کنم بتونه نمره اصلاح رو افزایش بده! )

ممنون میشم معرفی کنید.

یه سرچ هم زدم برای خط انداختن مثل اینکه یه دستگاه 2 کاره باید گرفت و نمیشه مثلا یه حالت شونه طوری داشته باشه . درسته؟

همونطور که گفتم برا پدرم میخوام و نمیخوام اذیتش کنه. مثلا زیر گلوش رو نزنه و یا از بیخ نزنه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

پس بریم سراغ یه دستگاه برای اصلاح ریش با نمره 0 که فکر مکینم هزینه هم کمتر میشه.( البته سری یا شونه که بهش اضافه بشه فکر کنم بتونه نمره اصلاح رو افزایش بده! )

ممنون میشم معرفی کنید.

یه سرچ هم زدم برای خط انداختن مثل اینکه یه دستگاه 2 کاره باید گرفت و نمیشه مثلا یه حالت شونه طوری داشته باشه . درسته؟

همونطور که گفتم برا پدرم میخوام و نمیخوام اذیتش کنه. مثلا زیر گلوش رو نزنه و یا از بیخ نزنه!
    البته سری یا شونه که بهش اضافه بشه فکر کنم بتونه نمره اصلاح رو افزایش بده!
    این که می فرمایید شونه بهش اضافه بشه، برای ماشین هایی مثل موزر (Moser) و از این دست هست. که نمیتونن به معنی واقعی کلمه، 6تیغه بزنن.
    شما یا باید ریش تراش خطی (مثل مدل های پاناسونیک) بگیرید و یا چرخشی (مثل مدل های فیلیپس). که البته در حالت عادی، بهشون شونه وصل نمیشه.
    ولی مدل های حدود 600 تومنی و بالاتر فیلیپس رو دیدم که سرشون عوض میشه (کلاً قسمت سرش رو میشه جدا کرد). با اونها میشه ته ریش گذاشت. ولی کلاً این نوع دستگاه های چندکاره پیشنهاد نمیشن.

به نظرم یه دستگاه مثل panasonic st25 برای 6تیغه کردن بگیرید و یه دستگاه مثل panasonic gb40 یا pana er217 برای ته ریش گذاشتن. این دستگاه ها ضد آب هم هستن.
    درضمن، از فردوسی، میتونید این دستگاه ها رو با گارانتی های مختلف، حتی 50 تومن زیر قیمت سایت ها بخرید.

5. این کاربر از جناب مهندس بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

این که می فرمایید شونه بهش اضافه بشه، برای ماشین هایی مثل موزر (Moser) و از این دست هست. که نمیتونن به معنی واقعی کلمه، 6تیغه بزنن.
    شما یا باید ریش تراش خطی (مثل مدل های پاناسونیک) بگیرید و یا چرخشی (مثل مدل های فیلیپس). که البته در حالت عادی، بهشون شونه وصل نمیشه.
    ولی مدل های حدود 600 تومنی و بالاتر فیلیپس رو دیدم که سرشون عوض میشه (کلاً قسمت سرش رو میشه جدا کرد). با اونها میشه ته ریش گذاشت. ولی کلاً این نوع دستگاه های چندکاره پیشنهاد نمیشن.

به نظرم یه دستگاه مثل panasonic st25 برای 6تیغه کردن بگیرید و یه دستگاه مثل panasonic gb40 یا pana er217 برای ته ریش گذاشتن. این دستگاه ها ضد آب هم هستن.
    درضمن، از فردوسی، میتونید این دستگاه ها رو با گارانتی های مختلف، حتی 50 تومن زیر قیمت سایت ها بخرید.
    ممنون

قیمت panasonic st25 چند هست؟

گارانتی خاصی نمیشه براش تعریف کرد؟

کجای فردوسی؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام
    می خواستم ماشین اصلاح برای اصلاح موی بدن و قسمت های حساس معرفی بفرمایید. پست های دوستان دیدم که پاناسونیک er 206 معرفی شده بود.. رفتم گارانتی آژند سرویس. هم سطح این مدل مدل های زیادی هستش . چی توصیه می فرمایید؟
    ضمن اینکه یه قسمت به نام body shaver که 2 تا ماشین (ES 2263و ES 2265)اصلاح داخلش داشت . می خواستم ببینم از دوستان کسی با این مدل ها کار کرده ؟( برای اصلاح موهای جنسی بدن؟ من نمی خوام که کاملا شیو بکنه و از ته بزنه . ضمن اینکه می خوام آدم زخمی نکنه . الان با موز اصلاح می کنم زخمی زیلی می کنی آدم )

مرسی
    Last edited by jorj; 23-05-2014 at 21:20.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alcatel.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام
    می خواستم ماشین اصلاح برای اصلاح موی بدن و قسمت های حساس معرفی بفرمایید. پست های دوستان دیدم که پاناسونیک er 206 معرفی شده بود.. رفتم گارانتی آژند سرویس. هم سطح این مدل مدل های زیادی هستش . چی توصیه می فرمایید؟
    ضمن اینکه یه قسمت به نام body shaver که 2 تا ماشین (ES 2263و ES 2265)اصلاح داخلش داشت . می خواستم ببینم از دوستان کسی با این مدل ها کار کرده ؟( برای اصلاح موهای جنسی بدن؟ من نمی خوام که کاملا شیو بکنه و از ته بزنه . ضمن اینکه می خوام آدم زخمی نکنه . الان با موز اصلاح می کنم زخمی زیلی می کنی آدم )

مرسی
    سلام
    من ES2265 دارم راضی ام
    یه مدت کار کنی یاد میگیری از کدوم قسمتش برای کجا استفاده کنی
    یه تریمر داره یه شیور و پشتش یه چیزی مثه همون موزر اما کوچیکترش
    با تریمرش در جهت رویش موها بزنی یه کوچولو میمونه دیگه از ته نمیزنه
    Last edited by Alcatel.; 24-05-2014 at 16:41.

9. 3 کاربر از Alcatel. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام.. میگن این Lf51 و کلا مدلای این شکلی.... تیغ و فویلش که بعد یک سال باید عوض کنی حالا کمی بیشتر و یا زودتر.. حدودا نزدیک 300 تومانه!!!!! اره راست میگن ؟ کسی اطلاع دقیق داره!؟

آخر فروم باز Hamed-M1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    ABADAN-TEHRAN

پيش فرض

سلام من میخوام یه ریش تراش خوب بخرم که عمری باشه و به این زودیا خراب نشه. من خودم الان یه موزر دارم ولی اصلا برای ریش مناسب نیست چون ریش ها رو از ته نمیزنه و مثل ته ریش گذاشتن میمونه. حالا این ریش تراش هایی که من تو دیجی کالا دیدم یک سری برش مستقیم بودن یک سری چرخشی کدومش بهتره؟ اینا موهای زیر بینی یا زیر لب رو خودب میزنن بعد مثل تیغ های معمولی ژیبت از ته میزنه؟ من کلا ادم پر مویی هستم اگه میشه راهنمایی کنید در مورد جنس تیغه چی باشه بهتره؟ استیل ضدزنگ، سرامیک، تیتانیوم؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

بنده یه ماشین برای اصلاح موی سر میخوام

ارزون باشه
    موزر نمیخوام دارم و بدرد نمیخوره یه مدل بالاتر چی هست

تا 100 تومن یا 150 چه مدلی هست؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان این سری کروزر براون چطوره ؟ مخصوصا" سری 4 و 6
    من میخوام موهای بدنمو بزنم و صورت ؟ زیاد هم پرمو نیستم ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •