خیر
حرکات بدنسازی رو اگر صحیح انجام بدید به طور کلی هیچ وقت عارضه های اینچنینی نداره
خیر
حرکات بدنسازی رو اگر صحیح انجام بدید به طور کلی هیچ وقت عارضه های اینچنینی نداره
بهترین راه واسه شیش تیکه کردن شکم چیه
فقط میخوام شکمم سیکس پک داشته باشه
Sent from my iPhone 5S using tapatalk
اتفاقا حرکت فیله قوس کمر رو از بین میبره.من مشکل قوی کمر داشتم.حتی اسکلت بندی لگن رو هم یه جورایی تنظیم میکنه...
کسی شیش تیکه داره
Sent from my iPhone 5S using tapatalk
سلام دوستان
هشـــــدار
2 روز پیش توی اخبار چند نوع داروی چاقی و لاغری و مکمل غذائی و آمپولهای تستسترون مخصوص پرورش اندام رو نشون داد که توی یک کارگاه زیر زمینی با استفاده از پودر کاکائو , شیر خشک و جوش شیرین و داروهای پودر شده درست میشده
گفت حدود 60 قلم از این چیزها رو مخفیانه تولید میکردند و با لیبل های ساختگی در اینترنت میفروختند به اسم داروها و مکملهای غذائی و آمپولهای پرورش اندام امربکائی و کانادائی و غیره .
مراقب باشید
عکسهای این اجناس تقلبی
محتوای مخفی: !
من اون عکس اولیه کراتین مونوهیدراته را مصرف کردم....حیف پول ک پاش دادم...چقدرم با ذوق و شوق میخوردم که مثلا ماله شرکت ویدر کاناداست...
![]()
سلام به همه دوستان
بعد از چند سال دوری از ورزش به ورزش برگشتم و مخواستم از تجربه دوستان استفاده کنم
برای اب کردن شکم و اندکی پهلو غیر از شکم و تردمیل کار خاصی هست تا انجام بدم؟
برای کوچک کردن باسن کار خاصی هست تا انجام بدم؟( مثلا چند نفر گفتن اسکات نزن منم فعلا اسکات نمیزنم)
در ضمن من هر روز باشگاه میرم و همیشه اخر باشگاه حدود 10 تا 15 دقیقه هم روی تردمیل میدوم.
هدف هم کلا خشک کردن و خط انداختن هست و علاقه ای به حجم ندارم.
وزنم 89 شده قبلا حدود 70 بود
قدم 178
جنیست: مرد
العان حدود 4 سال هم هست ورزش حرفه ای نکردم و قبل از اون حدود 5 سال کشتی کار میکردم و دوستانی که کشتی کار کردن میدونن بدن سازی کشتی چه گریه ای از ادم در میاره
سن هم 24
نظر دوستان درباره استفاده از قرص ال کارنتین چیه؟(قبلا که ورزش میکردم مصرف کردم)
در کل اگه نکته خاصی هست بگید ممنو میشم
سلام. بچه ها تازه میخوام باشگارو شروع کنم.... وزنم 65 و قدمم 170..... این دو برنامه واسه مبتدیا پیدا کردم به نظرتون کدومو بزنم؟؟؟
- جلسه اول
پرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تخت ۱۲/۴
پرس بالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ۱۲/۳
شنا سوئدی ۱۲/۳
جلو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایستاده ۱۲/۴
جلو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دمبل ایستاده ۱۲/۳
جلو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دمبل روی میز شیبدار ۱۲/۳
پارالل ۱۲/۳
- جلسه دوم
سرشانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هالتر ۱۲/۳
سرشانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دمبل ۱۲/۳
نشر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جانب ۱۲/۳
کول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هالتر ۱۲/۴
تک دمبل کول ۱۲/۳
ساعد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هالتر ۴ تا ست تا نهایت خستگی
- جلسه سوم
بارفیکس ۱۲/۳
زیر بغل سیم کش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جلو ۱۲/۴
زیر بغل قایقی ۱۲/۴
پشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هالتر خوابیده ۱۲/۴
پشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سیم کش ۱۲/۴
پشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دمبل خوابیده ۱۲/۳
پارلل ۳ ست تا نهایت خستکی
- جلسه چهارم
اسکات ۱۲/۴
پرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ۱۲/۳
پشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ۱۲/۳
ساق ۴ ست تا نهایت خستگی
برنامه دوم....
جلسه اول
پرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تخت ۱۲/۴
پرس بالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ۱۲/۳
شنا سوئدی ۱۲/۳
جلو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هالتر ایستاده ۱۲/۴
جلو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دمبل ایستاده ۱۲/۳
جلو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دمبل روی میز شیبدار ۱۲/۳
پارالل ۱۲/۳
جلسه دوم
سرشانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هالتر ۱۲/۳
سرشانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دمبل ۱۲/۳
نشر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جانب ۱۲/۳
کول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هالتر ۱۲/۴
تک دمبل کول ۱۲/۳
ساعد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هالتر ۴ تا ست تا نهایت خستگی
جلسه سوم
بارفیکس ۱۲/۳
زیر بغل سیم کش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جلو ۱۲/۴
زیر بغل قایقی ۱۲/۴
پشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هالتر خوابیده ۱۲/۴
پشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سیم کش ۱۲/۴
پشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دمبل خوابیده ۱۲/۳
جلسه چهارم
اسکات ۱۲/۴
پرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ۱۲/۳
پشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ۱۲/۳
ساق ۴ ست تا نهایت خستگی
1- بچه ها یکمم شکم و پهلو دارم....بعد از تمرین شکم و پهلو چرخشی بزنم کفایت میکنه؟؟؟
2- چند ساعت قبل از باشگاه غذا نخورم؟؟؟
3- اگر یه دونه قرص جوشان رو داخل اب حل کنم و در حین تمرین بخورم مشکلی نداره؟؟ قرص ویتامینم میتونم بخورم؟؟؟ چه ویتامینی؟؟
4- چه روزایی رو برم باشگاه واسه این چهار جلسه؟؟
مشکلی نداره شنبه و یکشنبه برم دوشنبه استراحت.... دوباره سه شنبه و چهارشنبه برم پنجشنبه و جمعه استراحت؟؟؟
برای چربی سوزی همین روال رو ادامه بدید
کوچک کردن باسن گاهی حرکات مربوط به باسن (مثل لانچ) اگر تعداد بالا زده بشه چربی های اون موضع رو میسوزونه. اگر حجمش عضلانی هست وزنه نزنید
زمان تردمیل دویدن رو هر جلسه بیشتر کنید تا برسه به مدت زمانی بین 30 تا 60 دقیقه (بین 30 تا 60 هرچی شد)
سابقه ورزش شما خیلی کمک میکنه که دوباره برگردید به شرایط خوب بدنی
ال کارنیتین هم خوبه بازم مصرف کن اگر مصرف داشتی
اینجوری بزن:
جلسه اول
پرس بالا سینه 3*8
پرس سینه 3*10
زیر سینه 4*8
جلوبازو هالتر ایستاده 4*12
جلسه دوم
سرشانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هالتر از پشت ۱۲/۳
سرشانه هالتر از جلو 2*10
کول با هالتر ۱۲/۳
جلسه سوم
بارفیکس ۱۲/۳
زیر بغل قایقی ۱۲/۴
جلسه چهارم
پرس پا 4*12
پشت ران۱۲/۳
ساق ۴ ست تا نهایت خستگی
=-=-=
اون خیلی سنگین بود برات سبکش کردم با تغییرات
1- بستگی به رژیم غذاییت داره ولی اوایل کار چربی زیاد میسوزونی. سعی کن زیاد دویدن و دوچرخه و... انجام بدی
2- بستگی داره چه غذایی !! غذای مفصل یا غذای چرب رو دو سه ساعت قبل تمرین. غذای معمولی یک ساعت قبل تمرین. غذا در حد خرما و شیر یا تخم مرغ آب پز بدون نون نیم ساعت قبل از تمرین (نه اینکه همه اینا رو بخوری ها ! هر کدوم رو خوردی باید صبر کنی به اندازه)
3- قرص جوشان نیاز نداری. فعلا تا یک ماه روزی یک کپسول مولتی ویتامین مینرال همراه ناهار بخور اگر ضعیف هستی یا رژیم داری.
4- بین جلسه اول و دوم باید دو روز فاصله باشه. بقیه جلسات فاصلش مهم نیست هرجور خواستی برو.
میتونی جلسه اول رو چهارشنبه بری ! و جلسه دوم رو شنبه ، جلسه سوم یکشنبه و جلسه چهارم سه شنبه که فاصله جلسه اول تا دوم میشه سه روز
سن و قد و وزن و سابقه تمرینی رو حتما ذکر کنید هرکس سوال داره.
سلام. بچه ها از کجا بفهمم بدنم چقدر کالری و نشاسته و ... لازم داره؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)