کسی میتونه بگه یه ایمیل رو به چند نفر میشه داد ؟ آیا نامحدوده آیا محدودیت تعداد نفر داره ؟
کسی میتونه بگه یه ایمیل رو به چند نفر میشه داد ؟ آیا نامحدوده آیا محدودیت تعداد نفر داره ؟
سلام
باز هم درست نشد..
میرم تو ایمیل این پیام رو واسم مینویسه و ایمیلم متنی هستش..لطفا کمکم کنید...
Your screen elements are hidden from view. Press Esc or move pointer to the center of the screen to return to Mail.
فکر میکنم در هر روز 250 یا 300 ایمیل .اگر از حد مجاز بیشتر فرستاده بشه یاهو ایمیل ها رو اسپم تشخیص میده.
چیزی که تو پیغام نوشته شده رو انجام دادین ؟
اگر امکان داره یه اسکرین شات از صفحه ایمیلتون بگیرین اینجا بذارین..
سلام
ممنون ازتون.از صفحه ایمیلم عکس گرفتم و واستون میذارم.وقتی وارد ایمیل میشم اینطوری باز میشه.کلید esc رو هم زدم اما اتفاقی نیفتاد..
![]()
سلام من پسورد یاهو آیدی رو به کل فراموش کردم یا تغییر کرده وقتی از قسمت فراموشی پسورد میرم قسمت اول که مربوط به شماره موبایل هست رو می زنم کد به شماره موبایل من ارسال نمیشه چند بار هم سعی کردم اما ارسال نمیشه؟ آیا چون ایران تحریم هستش به این شکل هست و نمیشه بازیابی کرد پسورد رو ؟ آیا در این مرجله هم باید مثل زمان ثبت نام برای ثبت کد ایران تغییراتی انجام میدیدم اینجا هم باید تغییری ایجاد بشه ممنون میشم راهنمایی کنید بدجور گیر کردیم ما..با تشکر
سلام
متاسفانه از یک هفته پیش صندوق پستی بنده بهم ریخته شده و فقط هم تو سیستم من این شکلی است همه مرورگراها رو امتحان کردم با فیلتر شکن وارد شدم ولی فایده نداشته . در ضمن در همه سیستم های دیگر راحت با رمز و پسورد من وارد شده و اصلا مشکلی ندارند .
چکار باید بکنم الان خاهشا همه کارهای شرکت با همین صندوق پستی هستش
اینهم چند تا عکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست من
صندوق پستی منم یک ماهه که اینطوری شده:( هر کاری میکنم درست نمیشه.نمیدونم باید چکار کنم...![]()
سلام
چکار کنم که ایمیل های فرستاده شده از یک سایت مستقیما به یک پوشه خاص بره و به اینباکس نیاد؟
سلام دوستان
ایمیل یکی از همکاران بنده یه مشکل عجیب غریب داره
کاملاً تصادفی متوجه این مشکل شد .
دو روز پیش خواست یه مقدار مطلب رو روی کامپیوتر ذخیره کنه
بعدش به فکرش رسید که اون مطلب رو تویِ ایمیلش هم ذخیره کنه
اما وقتی اون مطلب رو از ایمیل خودش برای خودش ارسال کرد متوجه شده که نرسیده !!!
دوباره ارسال کرد اما باز هم نرسید
وقتی اومد برای بار سوم ارسال کنه متوجه شد که ایمیل اولی تازه رسیده
و بعدش ایمیل دوم هم رسید
بعدش برای بار سوم فرستاد و متوجه شد که 3 دقیقه طول میکشه تا برسه !!!
بعدش برای بنده تویِ یاهو فرستاد باز هم بعد از سه دقیقه رسید !!!!
بنده جوابش رو دادم اما باز هم بعد از 3 دقیقه بهش رسید !!!
بنده از ایمیل خودم برای خودم فرستادم همون لحظه رسید
بعد همکارم از ایمیلش برای یک جی میل فرستاد اما باز هم 3 دقیقه طول کشید تا برسه !!!
اما وقتی از جی میل براش ایمیل میفرستند همون لحظه میرسه !!!!
یعنی برای هر کسی از ایمیلش یک پیام بفرسته چه یاهو چه جی میل باشه 3 دقیقه طول میکشه تا برسه
اگر از یاهو براش ایمیل بفرستند 3 دقیقه بعد میرسه
اگر هم خودش برای خودش ایمیل بفرسته 3 دقیقه طول میکشه تا برسه !!!
اما از جی میل که براش پیام بفرستند همون لحظه میرسه !!!
انگار که ایمیلش تحت کنترل و نظارت باشه .
همکارم یک ایمیل دیگه هم در یاهو داره اما اصلاً این مشکل رو نداره یعنی به هر کسی گفتیم امتحان کرد و این مشکل رو هیچکس جز اون نداره !!!
آیا شما به همچین مشکلی برخورد نکردین ؟
آیا اگر به خودتون ایمیل بزنین درجا میرسه یا طول میکشه ؟
با تشکر
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 23-02-2014 at 06:25.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)