تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 209 از 1185 اولاول ... 109159199205206207208209210211212213219259309709 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,081 به 2,090 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

از جان وارواتوز ارتیسان و مدل معمولیش رو تست کردم هر دو خیلی خوب بودند و واقعا نسبت به قیمتشون عالی هستند..ارتسان یه بوی مرکباتی باحالی داره...
    در مورد جان وارواتوز معمولی یه کم بیشتر توضیح میدی ؟

2. 2 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hike's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

به دوستمون جناب Hike که انقد ادکلنای قدیمی و شدیدا تلخ مردونه مثل بیژن دوست داره پیشنهاد میدم دل رو به دریا بزنه و حتما و بدون هیچ گونه اتلاف وقت بره و این ادکن رو تست بزنه و بعد بگه که یعنی از این بو تلخ تر و وحشتناک مردونه تر یعنی میشه اصلا تو دنیا وجود داشته باشه؟؟؟
    این ادکلن چیزی نیست جز:
    Bogart Pour Homme

البته تاکید میکنم Bogart نه اون Bougart Pour homme که همه جا هست..
    این Bogart جعبه و شیشه اش این شکلیه:

حتما به اون شکل خودنویس روش توجه کنید

در ضمن خیلی هم کم گیر میاد اما اگه خواستی گیر بیاری یه مغازه ای تو اون پاساژ روبروی پارک پرواز شهرک غرب داره...همون پاساژ که کنار فروشگاه شهروند روبروی پارک پروازه
    یک لینک ازش میدی تو سایتهای خارجی؟ ممنون

4. 3 کاربر از hike بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

نه عزیزم شانسی پیدا نکرده....میخوای بدونی چرا؟؟؟ چون دقیقا همین کار رو برو دو روز بعد بساط عطر تقلبی فروش های راسته چهار راه ولیعصر رو نگاه بنداز ببین که همون جنس مثلا شانسی!!! رو 3 تا دونه دیگه ازش آورده...آقا به ضرص قاطع میگم که تقلبیه و فقط ظاهرش همه چیزو رعایت کرده....برو یه نگاه خب به جنسای تقلبی فروشا بنداز و ببین که این برادران تقلبی فروش چه پیشرفتی کردند دیگه...
    حالا یه چیزی رو هم من بهت بگم که این ادکلنایی که تو ایرانه بالایه 70 درصد تقلبی هستن.حتی اون 100

تومنیش.بیخود خودتو گول نزن که این یکی فلانه.اگه بوش مثله اصلی باشه یعنی همونه.فقط ارزونیش میتونه به

خاطره ماندگاریش باشه.که اونم به خاطره اینه اون ماده ای که ماندگارش میکنه گرونه.

یه سری ها که کلا فیک هستن که قضیه شون فرق میکنه.از ظاهرشون هم معلومه.

همین الان میتونم قسم بخورم که دو چیز اصلیش دیگه تو ایران خیلی خیلی کمه.یکی ادکلن و یکی هم عینک

آفتابی مارکدار(حتی اون 300 تومنیش)

یکی از دوستان میگفت که بازرگانهایی که تو امارات هستن یه دفعه با هم دست میزارن یه جنسی رو تقلبیشو

به چین سفارش میدن و میارن به اسمه اصلی ولی به قیمته پایین تر میفروشن.این وسط مصرف کننده هم

متوجه نمیشه.چون اصلیشو ندیده.مخصوصا هم با چند کیفیت میدن که بگن این اصله و اون فلانه.

نظره من اینه هر چی خوشت اومد بزن.میخواد 1 تومن باشه یا 300 تومن.خودتو اذیت نکن.چون وقتی گرون بخری و

تقلبی باشه بیشتر اذیت میشی.

6. 6 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام عزیزم.سمپل ها رو از کجا سفارش میدی و چطوری؟ چند میل هستند معمولا؟ منم میخوام. اگه دوست داشتی میتونی تو پیغام خصوصی بگی.ممنون
    سلام . منم دقیقا همین سوال رو دارم ... چند بار میخواستم از امازون سفارش بدم ، قیمت خودشون ارزون بود ولی متاسفانه وقتی با هزینه ی ارسال جمع میشه بیش از حد گرون در میاد ....
    خوشحال میشم بدونم دوستمون چطوری تهیه میکنه .

8. 3 کاربر از jujushow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hike's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

اون بوگارتی که sunflower پیشنهاد داد همون bogart است یا Bogart cologne by Jacques Bogart
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کار 1975 است. قیمتش چنده؟

اون یکی bogart pour homme کار 2004 است. که همه جا هست

10. 3 کاربر از hike بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه erfan3333's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

از دوستان یک راهنمایی میخوام در خصوص ادکلن های ریو که ساخت برادران امارته !
    میخوام این سری به جای یک ادکلن 100 تومنی 4 یا 5 تا ریو بخرم
    تو این خرید تنوع برام مهم هستش و ماندگاری برام مهم نیست ( در حد یک تا دو ساعت کافیه)
    خواستم ببینم کدوم یک از این عطرهای زیر ( که همه ریو میباشند) با کیفیت و نزدیک به بوی ادکلن اصلش می باشد
    کسانی که استفاده کردن بیان بگن
    اینم لیست عطر و قیمت های ادکلن های ریو
    اگه اطلاع دارید یکی دو مدل هم از ادکلن های زنانه بگید

12. 2 کاربر از erfan3333 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sunflowerr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

اون بوگارتی که sunflower پیشنهاد داد همون bogart است یا Bogart cologne by Jacques Bogart
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کار 1975 است. قیمتش چنده؟

اون یکی bogart pour homme کار 2004 است. که همه جا هست

برو توی Fragrantica اونجا سرچ بزن راحت میاره برات....بعد ببین ملت راجع بهش چی گفتن...یکی گفته که بوی این ادکلن مثل بوی یه گاراژ پر از بوی روغن موتور ماشینای دهه 60 میمونه....

من اینو قیمت کردم فکر کنم 26 تومن گفت....ولی یه بوییه که با اولین استشمام تا منتها الیه مغزت رسوخ خواهد کرد و تمام مغزتو تسخیر میکنه...چه از لحاظ مادی و چه معنوی

---------- Post added at 05:08 PM ---------- Previous post was at 05:04 PM ----------

از دوستان یک راهنمایی میخوام در خصوص ادکلن های ریو که ساخت برادران امارته !
    میخوام این سری به جای یک ادکلن 100 تومنی 4 یا 5 تا ریو بخرم
    تو این خرید تنوع برام مهم هستش و ماندگاری برام مهم نیست ( در حد یک تا دو ساعت کافیه)
    خواستم ببینم کدوم یک از این عطرهای زیر ( که همه ریو میباشند) با کیفیت و نزدیک به بوی ادکلن اصلش می باشد
    کسانی که استفاده کردن بیان بگن
    اینم لیست عطر و قیمت های ادکلن های ریو
    اگه اطلاع دارید یکی دو مدل هم از ادکلن های زنانه بگید

ایناییی که بهت میگم با کیفیت ترین و نزدیک به اصل ترین کارای ریو هستند.

Dior Homme Intense
    CH
    Bleu De Chaenel
    Dunhill Desire Blue
    Terre Hermes
    Lalique Encre Noir
    He Wood
    Hugo Boss

---------- Post added at 05:10 PM ---------- Previous post was at 05:08 PM ----------

قضیه چیه که هر پستی که اینجا میذاریم این آقای habibkhafan از قبلش از آدم تشکر کرده؟؟
    یه امتحان بکنید قبل از این که نوشته تون پست بشه ایشون تشکرش پای نوشته شما نوشته شده...عجیبه

14. 5 کاربر از sunflowerr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

امتحان میکنم ، 1 ... 2 ... 3

16. 3 کاربر از jujushow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه arsenal_mmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام! خوشحالم برگشتی چنده قیمتش؟ تست نکرده خریدی؟ ولی از شیشه و جعبه اش خوشم میاد. به قول یکی
    Synthetic, metallic, sweet, cheap, irritating.

تقریبا میتونم بگم تست نکرده خریدم....بیشتر به خاطر تعریف یه دختر که انقد از رمانتیک بودن بوی این تعریف میکردم پا شدم رفتم خریدمش...قیمتش خوبه..من خریدم 46 تومن...همین قدم می ارزه...چه بسا ارزونتر...چون بعضی از بوهای این شرکت امپر اماراتی رو به کارای فراری ترجیح میدم...آره در مورد خوشگل بودن شیشه و جعبه اش باهات موافقم....طراحیش شیکه...اما بوش نه خیلی...اولا فکر میکردم بوی نارگیل میده اما حالا فکر میکنم بوی وازلین میده.

18. 3 کاربر از arsenal_mmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه habibkhafan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

قضیه چیه که هر پستی که اینجا میذاریم این آقای habibkhafan از قبلش از آدم تشکر کرده؟؟
    یه امتحان بکنید قبل از این که نوشته تون پست بشه ایشون تشکرش پای نوشته شما نوشته شده...عجیبه
    چاکر همه دوستان
    مگه بده از شما تشکر میکنم؟!
    کلا تو کل فروم های ایرانی رو بگردید تاپیک تخصصی مثل اینجا در مورد عطر و ادکلن پیدا نمیشه!
    ما هم عشقمون ادکلنه واسه همین این صفحه رو روزی 200 بار رفرش میدیم ببینیم دوستان مطالب جدید گذاشتن یا خیر!
    اطلاعات خودمم در اون حد نیست که بخوام پست بزنم فقط مطالب رو میخونم و از عزیزان تشکر میکنم
    در نهایت هم مخلص همه بچه های گل اینجا هستیم

20. 9 کاربر از habibkhafan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •