در مورد جان وارواتوز معمولی یه کم بیشتر توضیح میدی ؟از جان وارواتوز ارتیسان و مدل معمولیش رو تست کردم هر دو خیلی خوب بودند و واقعا نسبت به قیمتشون عالی هستند..ارتسان یه بوی مرکباتی باحالی داره...
در مورد جان وارواتوز معمولی یه کم بیشتر توضیح میدی ؟از جان وارواتوز ارتیسان و مدل معمولیش رو تست کردم هر دو خیلی خوب بودند و واقعا نسبت به قیمتشون عالی هستند..ارتسان یه بوی مرکباتی باحالی داره...
یک لینک ازش میدی تو سایتهای خارجی؟ ممنون
حالا یه چیزی رو هم من بهت بگم که این ادکلنایی که تو ایرانه بالایه 70 درصد تقلبی هستن.حتی اون 100
تومنیش.بیخود خودتو گول نزن که این یکی فلانه.اگه بوش مثله اصلی باشه یعنی همونه.فقط ارزونیش میتونه به
خاطره ماندگاریش باشه.که اونم به خاطره اینه اون ماده ای که ماندگارش میکنه گرونه.
یه سری ها که کلا فیک هستن که قضیه شون فرق میکنه.از ظاهرشون هم معلومه.
همین الان میتونم قسم بخورم که دو چیز اصلیش دیگه تو ایران خیلی خیلی کمه.یکی ادکلن و یکی هم عینک
آفتابی مارکدار(حتی اون 300 تومنیش)
یکی از دوستان میگفت که بازرگانهایی که تو امارات هستن یه دفعه با هم دست میزارن یه جنسی رو تقلبیشو
به چین سفارش میدن و میارن به اسمه اصلی ولی به قیمته پایین تر میفروشن.این وسط مصرف کننده هم
متوجه نمیشه.چون اصلیشو ندیده.مخصوصا هم با چند کیفیت میدن که بگن این اصله و اون فلانه.
نظره من اینه هر چی خوشت اومد بزن.میخواد 1 تومن باشه یا 300 تومن.خودتو اذیت نکن.چون وقتی گرون بخری و
تقلبی باشه بیشتر اذیت میشی.![]()
سلام . منم دقیقا همین سوال رو دارم ... چند بار میخواستم از امازون سفارش بدم ، قیمت خودشون ارزون بود ولی متاسفانه وقتی با هزینه ی ارسال جمع میشه بیش از حد گرون در میاد ....
خوشحال میشم بدونم دوستمون چطوری تهیه میکنه .
اون بوگارتی که sunflower پیشنهاد داد همون bogart است یا Bogart cologne by Jacques Bogart
کار 1975 است. قیمتش چنده؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون یکی bogart pour homme کار 2004 است. که همه جا هست
از دوستان یک راهنمایی میخوام در خصوص ادکلن های ریو که ساخت برادران امارته !
میخوام این سری به جای یک ادکلن 100 تومنی 4 یا 5 تا ریو بخرم
تو این خرید تنوع برام مهم هستش و ماندگاری برام مهم نیست ( در حد یک تا دو ساعت کافیه)
خواستم ببینم کدوم یک از این عطرهای زیر ( که همه ریو میباشند) با کیفیت و نزدیک به بوی ادکلن اصلش می باشد
کسانی که استفاده کردن بیان بگن
اینم لیست عطر و قیمت های ادکلن های ریو
اگه اطلاع دارید یکی دو مدل هم از ادکلن های زنانه بگید
![]()
برو توی Fragrantica اونجا سرچ بزن راحت میاره برات....بعد ببین ملت راجع بهش چی گفتن...یکی گفته که بوی این ادکلن مثل بوی یه گاراژ پر از بوی روغن موتور ماشینای دهه 60 میمونه....
من اینو قیمت کردم فکر کنم 26 تومن گفت....ولی یه بوییه که با اولین استشمام تا منتها الیه مغزت رسوخ خواهد کرد و تمام مغزتو تسخیر میکنه...چه از لحاظ مادی و چه معنوی
---------- Post added at 05:08 PM ---------- Previous post was at 05:04 PM ----------
ایناییی که بهت میگم با کیفیت ترین و نزدیک به اصل ترین کارای ریو هستند.
Dior Homme Intense
CH
Bleu De Chaenel
Dunhill Desire Blue
Terre Hermes
Lalique Encre Noir
He Wood
Hugo Boss
---------- Post added at 05:10 PM ---------- Previous post was at 05:08 PM ----------
قضیه چیه که هر پستی که اینجا میذاریم این آقای habibkhafan از قبلش از آدم تشکر کرده؟؟
یه امتحان بکنید قبل از این که نوشته تون پست بشه ایشون تشکرش پای نوشته شما نوشته شده...عجیبه
امتحان میکنم ، 1 ... 2 ... 3
تقریبا میتونم بگم تست نکرده خریدم....بیشتر به خاطر تعریف یه دختر که انقد از رمانتیک بودن بوی این تعریف میکردم پا شدم رفتم خریدمش...قیمتش خوبه..من خریدم 46 تومن...همین قدم می ارزه...چه بسا ارزونتر...چون بعضی از بوهای این شرکت امپر اماراتی رو به کارای فراری ترجیح میدم...آره در مورد خوشگل بودن شیشه و جعبه اش باهات موافقم....طراحیش شیکه...اما بوش نه خیلی...اولا فکر میکردم بوی نارگیل میده اما حالا فکر میکنم بوی وازلین میده.
چاکر همه دوستان
مگه بده از شما تشکر میکنم؟!
کلا تو کل فروم های ایرانی رو بگردید تاپیک تخصصی مثل اینجا در مورد عطر و ادکلن پیدا نمیشه!
ما هم عشقمون ادکلنه واسه همین این صفحه رو روزی 200 باررفرش میدیم ببینیم دوستان مطالب جدید گذاشتن یا خیر!
اطلاعات خودمم در اون حد نیست که بخوام پست بزنم فقط مطالب رو میخونم و از عزیزان تشکر میکنم
در نهایت هم مخلص همه بچه های گل اینجا هستیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)