سوالت رو درست تایپ کنن ببینم چیه؟
منظورت چطوری پذیرش سپاه شی؟
سوالت رو درست تایپ کنن ببینم چیه؟
منظورت چطوری پذیرش سپاه شی؟
منظورش اینه کسایی که امروز اعزامشون بوده !
بچه ها یکی از دوستان من این شرایط رو داره:
تا ترم اول نیمه سال 89 یعنی مهر 89 انتخاب واحد کرده ولی نرفته دانشگاه . بهمن هم در امتحانات شرکت نکرده و با توجه به اینکه ترم های قبل هم همین بساط بود اخراج شده.
این بنده خدا فکر میکرده که 6 ماه مهلت داره تا اینکه متوجه میشه دانشجوی اخراجی و انصرافی 4 ماه مهلت داره.حالا میخواستم ببینم با توجه به اینکه بهمن اخراج شده که تا اخر اردیبهشت میشه 4 ماه آیا غایب محسوب میشه یا اول باید حکم اخراج تایید بشه و بعد دانشگاه اونو معرفی کنه به نظام وظیفه و ...
امیدی داره که تا آخر اردیبهشت بره و غیبت نخوره؟
همه چی بستگی به حکم دانشگاه داره!
هرچی توی برگه ترخیص یا همون تصفیه دانشگاه بزنن همونه.منظورم تاریخشه!
همون تاریخ رو +4ماه کن ببین چی در میاد.
یه روز هم تخفیف نمیدن.
خب معمولا چه قدر بعد از پایان ترم حکم دانشگاه میاد؟
این دوست من بنده خدا الان شهرستان هستش و دسترسی به دانشگاه نره.
بلافاصله بعد از امتحانات حکم میاد یا یه یکی دو ماهی ممکنه طول بکشه؟
اگه پولی بده کار نباشی یه روزه میدن.برگه تعیین وضعیت تحصیلیه که توی دفترچه اعزام به خدمت هست.
اونجاست که توست دانشگاه پر میشه.
سلام دوتا سوال دارم:
1) تو دوران آموزشي ماشين اصلاح صورت ميشه برد؟؟؟ (مثلا ريش تراشي يا همين موزر آرايشگاه ها)
2) تو آموزشي بهتره چه مسئوليت هايي رو قبول كنيم و چيا رو قبول نكنيم؟؟ چرا؟؟
مرسي
سلام
1. بله دوست عزیز میشه برد
2. اصلا هیچ مسئولیتی قبول نکن چون همش باید گیر فرمانده باشی..... بیکاری مگه مسئولیت قبول کنی ؟؟؟ واسه خودت بی مسئولیت حال کن !
یعنی یک روز بعد از پایان امتحانات حکم اخراجش میاد؟
بررسی و کار و اداری و ... وجود نداره؟
بهش بگو بره دانشگاه صحبت کنه معمولا دانشگاه تو اینجور مواقع تاریخ رو اینطرف اونطرف میکنه
من خودم رفیقهامکه تو یگان اضافه خدمت صنوات خورده بودن میخواستن برن دانشگاه صحبت کنن تاریخ فارغالتحصیل شدنشونو بندازن عقب حالا این رفیقت که اصلا اعزام هم نشده خیلی شرایطش بهتر رفیقهامه بگو بره صحبت کنه ایشالله که میندازن عقب
هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)