تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 209 از 416 اولاول ... 109159199205206207208209210211212213219259309 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,081 به 2,090 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

اول اینکه بهتر بگین شما نه تو
    اتفاقا حرف زدن با شما و کسائی که منطقی‌ مثل شما دارن بی‌ نتیجست
    من کی‌ این بحث کشیدم که کی‌ و چرا و به چه علت طرافدار تیمی شدن؟
    جالب اینجاست خودتون بحث باز می‌کنین بعد میدوین میرین تو سوراخ میگین کی‌ بود کی‌ بود من نبودام و بحث منطق رو وسط میکشین جلال خالق
    انگار طرفدار یه تیم تو بورکینا فاسو شودین
    پس بهتر این بحث‌ها رو پیش نکشین یا اینجوری اظهار کم آوردن نکنین
    تو گفتی بارسا پر طرفداره و رئال کجاست و این حرفها...منم خیلی ساده برات دلیل آوردم که دلیلش چیه و نمیشه زیاد به این ارقام استناد کرد...پس من بحث طرفدار رو پیش نکشیدم...اوکی؟

در رابطه با اون قسمتی‌ که میگین توقعات از دو تیم بالاست درسته ولی‌ با کدوم ترازو وزن کردین که میگین توقعات از رئال بیشتر هست؟ افتخارات رئال کم نیست ولی‌ آخرینش برای کی‌ بود؟ الان کجاست؟
    این جمله خودته دیگه؟صحبت از معیار و ترازو کردی...

خوب دکتر شما با چه معیاری میگی 90% طرفدارهای رئال تو دوره به قول خودت کهکشانی های 1 بهش اضافه شدن؟

آره آقا من در مقابل اینهمه منطق و درک شما کم آوردم...بیخیال شو!

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

La Liga
    February 5, 2011 9 PM GMT
    Barcelona - Atletico Madrid

Head to Head
    La Liga ‎(La L)‎ Sep 19, 2010 Atletico Madrid 1 - Barcelona 2
    La Liga ‎(La L)‎ Feb 14, 2010 Atletico Madrid 2 - Barcelona 1
    La Liga ‎(La L)‎ Sep 19, 2009 Barcelona 5 - Atletico Madrid 2
    La Liga ‎(La L)‎ Mar 1, 2009 Atletico Madrid 4 - Barcelona 3
    Copa del Rey ‎(Copa)‎ Jan 14, 2009 Barcelona 2 - Atletico Madrid 1

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بارسلونا - اتلتیکو مادرید
    یکشنبه 17 بهمن ساعت 00.30

Al Jazeera Sport +2
    Al Jazeera Sport +3
    Arena Sport 3
    C+ Fotball (nor)
    C+ Sport 1 (pol)
    C+ Sport 1 (swe)
    Canal 9 (den)
    Digi Sport (rom)
    Kohavision [KTV]
    La Sexta
    NTV Spor
    NTV+ Football
    Skai (hellas)
    Sky Calcio 2
    Sky Sports 4 (uk)
    Sky Super Calcio
    Sport 1 Live (ned)
    Sport 2 (cze/svk)
    Sport 2 (hun)
    Sport 5 (israel)
    Sport TV2
    SuperSport 2 [DigitAlb]
    SuperSport 3 (za)
    SuperSport Maximo
    TRK Futbol
    TV+ (bulgaria)
    ~ Al Jazeera Sport HD2
    ~ C+ Sport HD (nordic)
    ~ C+ Sport HD (pol)
    ~ DigitAlb HD5
    ~ NTV+ HD Sport
    ~ Sky Calcio HD2
    ~ Sky Sports HD4 (uk)
    ~ Sky Super Calcio HD
    ~ Sport TV HD

کد:
    پی نوشت: علاقه مندان به ... تی‌وی می تونن جای بارسا اتلتیکو امروز دیروز فردا و هفت ببینن!

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

پپ گوارديولا: هر بازي مقابل اتلتيكو داستان متفاوتي دارد

سرمربي آبي و اناري ها به شاگردانش هشدار داد كه بازي دشواري در پيش دارند.

سايت گل- پپ گوارديولا، سرمربي بارسا، معتقد است تيمش در ديدار فردا مقابل اتلتيكو مادريد كار دشواري در پيش دارد.

آبي و اناري ها در حال حاضر با اختلاف در صدر جدول لاليگا قرار دارند و اگر بتوانند مقابل تيم دوم شهر مادريد به پيروزي برسند، به ركورد جديد از نظر پيروزي هاي پياپي خواهند رسيد.

علي رغم اينكه شاگردان كيكه فلورس در هفته هاي اخير بازي هاي خوبي در ليگ انجام نداده اند، گوارديولا به شاگردانش هشدار داد كه بازي دشواري در پيش دارند.

او در مصاحبه با نشريه ماركا گفت: "هر بازي مقابل اتلتيكو داستان متفاوتي دارد. آنها هر كاري مي توانند انجام دهند. ما بايد جدي و متمركز باشيم زيرا اين يك بازي بزرگ براي ليگ است. آنها بازي خيلي خوبي انجام خواهند داد زيرا مي دانند چه كار بايد انجام دهند."

سرمربي بارسا انتظار دارد بازيكنان اتلتيكو بهترين بازي شان را انجام بدهند و فاصله امتيازي اش تيمش با رئال را بي اهميت دانست.

"هنوز بازي هاي زيادي باقي مانده است."

او هچمنين در مورد ديدار فينال كوپا دل ري كه در آن تيم هاي بارسا و رئال بايد مقابل هم قرار بگيرند، گفت: "اگر انتخاب با من باشد، ترجيح مي دهم اين بازي در سانتياگو برنابئو برگزار نشود زيرا آنها در ورزشگاه خودشان تيم قوي تري هستند."

کد:
    2011/2/5

Pep Guardiola Warns Barcelona That Atletico Madrid Are ‘Capable Of Anything’

کد:
    Feb 5, 2011

داره خودمونی میشه fr0st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

تو گفتی بارسا پر طرفداره و رئال کجاست و این حرفها...منم خیلی ساده برات دلیل آوردم که دلیلش چیه و نمیشه زیاد به این ارقام استناد کرد...پس من بحث طرفدار رو پیش نکشیدم...اوکی؟

این جمله خودته دیگه؟صحبت از معیار و ترازو کردی...

خوب دکتر شما با چه معیاری میگی 90% طرفدارهای رئال تو دوره به قول خودت کهکشانی های 1 بهش اضافه شدن؟

آره آقا من در مقابل اینهمه منطق و درک شما کم آوردم...بیخیال شو!

من دکتر نیستم مدرک مهندسی‌ دارم تکرار نشه

ایشون گفتن که انتظارت از رئال بیشتر از بارسا هست.

کلا توقعات تو این دو تیم خیلی بالا هست، مخصوصا رئال...

که من در جوابش گفتم در حال حاضر طرفدارهای بارسا بیشتر هست پس انتظارات از بارسا بیشتر هست نه رئال، خوشتیپ

در رابطه با اون قسمتی‌ که میگین توقعات از دو تیم بالاست درسته ولی‌ با کدوم ترازو وزن کردین که میگین توقعات از رئال بیشتر هست؟ افتخارات رئال کم نیست ولی‌ آخرینش برای کی‌ بود؟ الان کجاست؟
    بعد شما میای میگی‌ طرفدارهای بارسا بد از ۵ تایی و ۶ تایی کردن رئال اومدن شدن طرفدار بارسا

به نظر شما اینا طرفدار واقعین؟!!
    من گفتم نه اینا طرفدار واقعی‌ رئال هستن که وقتی‌ تو اوج بود اومدن طرفدار این تیم شدن؟ تو سیزن اول کهکشانیهای ۱ نه زمان دی استفانو

طرفدارهای رئال کی‌ اضافه شدن بیشترشون؟
    یادمه یه مدت به تیم رئال میگفتن تایتانیک
    ۹۰% طرفدارهاشون تو قسمت اول سریال کهکشانیهایه ۱ اضافه شدن، اسم اینو چی‌ میذارین؟

خوب به سلامتی‌ و تو یکی‌ از اتفاقت نادر روزگار یکی‌ از طرفدارهای رئال مادرید کم اورد،جالبیش اینجاست بعد از این ۵ باخت پشت سر هم هم همچین چیزی دیده نشده بود.
    موفق باشی‌ گلم

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

من دکتر نیستم مدرک مهندسی‌ دارم تکرار نشه

ایشون گفتن که انتظارت از رئال بیشتر از بارسا هست.

که من در جوابش گفتم در حال حاضر طرفدارهای بارسا بیشتر هست پس انتظارات از بارسا بیشتر هست نه رئال، خوشتیپ

بعد شما میای میگی‌ طرفدارهای بارسا بد از ۵ تایی و ۶ تایی کردن رئال اومدن شدن طرفدار بارسا

من گفتم نه اینا طرفدار واقعی‌ رئال هستن که وقتی‌ تو اوج بود اومدن طرفدار این تیم شدن؟ تو سیزن اول کهکشانیهای ۱ نه زمان دی استفانو

خوب به سلامتی‌ و تو یکی‌ از اتفاقت نادر روزگار یکی‌ از طرفدارهای رئال مادرید کم اورد،جالبیش اینجاست بعد از این ۵ باخت پشت سر هم هم همچین چیزی دیده نشده بود.
    موفق باشی‌ گلم
    قشنگ...جواب منو ندادی...فقط اومدی نوشتی : گفتی گفتم گفتی گفتم...اینارو که مشخصه من چی گفتم و تو چی گفتی..

من کاری به حرف بقیه دوستان ندارم...الان فقط تو به من بگو این 90% رو چجوری در آوردی؟مهندسیتو هم همینطوری گرفتی؟!!

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

قشنگ...جواب منو ندادی...فقط اومدی نوشتی : گفتی گفتم گفتی گفتم...اینارو که مشخصه من چی گفتم و تو چی گفتی..

من کاری به حرف بقیه دوستان ندارم...الان فقط تو به من بگو این 90% رو چجوری در آوردی؟مهندسیتو هم همینطوری گرفتی؟!!

قبلا هرکی‌ حرف میزد رو حرفش پافشاری میکرد ولی‌ مثل اینکه یک بار دیگه ثابت شد جنس طرفدارهای رئال از نوع سنگ پایه قزوین هست

باید جواب هرکس رو مثل خودش داد پس ناراحت نشو وقتی‌ میای میگی‌ اینایی‌ که طرفدار بارسا شدن نمی‌شه بهشون گفت طرفدار بقولی یه سوزن به خودت بزن یا جالدوز به دیگران
    شما از کدوم نوع طرفدار رئال هستی‌ و کی‌ طرفدار این تیم شدی؟
    طرفدار افتخارات باشگاه؟
    از زمان دی استفنو؟
    سیزن یک اپیزود یک پرس و کهکشانیها ؟
    یا وقتی‌ طرفدار این تیم شدی که همه جوره چه تو اروپا یا لالیگا در حال تحقیر شدن هست با این همه هزینه؟گفتی‌ اینا یکی‌ رو مثل من احتیاج داران که تو سختی‌ها و ناملایمات طرفداریشونو کنم
    اینم اضافه کنم اصلا طرف صحبت من شما نبودی که پریدی وسط گفتی‌، سوک سوک من هم بازی

پ ن: با جواب دادن به سوالات من به اون ۹۰% میرسی‌ یا اگه نرسی مشکل یه جای دیگه هست مثل: کوچه علی‌ چپ و اینا

در آخر هم فکر نکنم به شما ارتباطی‌ داشته باشه که من چطوری مدرک گرفتم که البته میتونه به دلیل به سنّ کم یا فقر فرهنگی‌ مربوط باشه

موفق باشی‌
    Last edited by fr0st; 05-02-2011 at 21:42.

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

جواب من به اون دوستانی بود که هنوز فلسفه بارسا و رقابت با رئال رو به درستی‌ درک نکردن، بود

[europe/[/code]
    شما درست ميگي دوست عزيز
    سعي ميكنم فلسفه رقابت رئال و بارسا رو بيشتر درك كنم

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

شما درست ميگي دوست عزيز
    سعي ميكنم فلسفه رقابت رئال و بارسا رو بيشتر درك كنم
    مثل اینکه بازی با کلمات یا مغلطه تو خون و رگ هر ایرانی‌ هست یا من متاسفانه از این پست شما همچین برداشتی کردم؟
    بنده گفتم فلسفه بارسا و رقابت با رئال برای کسانی‌ که این ۲ رو درک نکردن فکر نکنین تیکه یا مزه انداختین یا هر اسمی که روش میذارین دوست عزیز
    انشااله تو بازی برگشت هم من زنده هم شما اون موقع بهتر میتونیم نظر بدیم چون من احساس می‌کنم شما لالیگا رو با لیگ آزادگان اشتباه گرفتین.

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

گویا شما اشتباه متوجه شدین، تعداد طرفدار مساوی با توقعات نیست.

بطور معمول به این صورت هست که وقتی افتخارات یه تیم زیاد میشه، طرفدارها هم پرتوقع تر میشن.

مثال بارز هم تیم ملی برزیل، طرفداران برزیل، کمتر از قهرمانی رو قبول ندارن، تازه در کنار اون بازی زیبا هم میخوان.

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

رئال مادرید پیشنهاد منچستر یونایتد را برای خرید آلوارو موراتا رد کرد

اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:

رسانه های انگیلیسی می گویند که رئال مادرید پیشنهاد دیر هنگام منچستر یونایتد را برای خرید آلوارو موراتا را رد کرد.

روزنامه TalkSPORT ادعا میکند که شیاطین سرخ قصد داشتن در آخرین فرصت های نقل و انتقالات زمستانی این مهاجم 18 ساله را به خدمت بگیرند که در نهایت پیشنهاد آنها توسط رئال مادرید رد شد.

موراتا بعضی مواقع در لالیگا و کوپا دل ری به میدان میرود هرچند که هنوز رسما بازیکن تیم اصلی نیست. خوزه مورینیو میخواهد او را در تیم نگه دارد تا بتواند جایگزینی برای آدابایور و بنزما داشته باشد.

کد:
    برگشتن كانالس و گاگو در ليست بازي با سوسيه داد

ژوزه مورينيو اسامي 20 بازيكن را براي رويارويي با سوسيه دار اعلام كرد

رئال مادريد فردا شب در برنابئو ميزبان سوسيه داد خواهد بود .گاگو و كانالس نيز در اين ليست حضور دارند .په په - هيگواين و دودك به دليل مصدوميت و راموس نيز به دليل محروميت در اين بازي حضور نخواهند اشت .پدرو لئون نيز به دليل تصميم فني از ليست خط خورده است

اسامي بازيكنان دعوت شده براي رويايي با سوسيه داد:

دروازه بانها:

كاسياس - ادان - مجياس

مدافعين:

كارواليو - مارسلو - آلبيول - گاراي - آربلوآ

هافبك ها:

خديرا - آلونسو - كانالس - گاگو - لاسانا - گرانرو - اوزيل - ديماريا - كاكا

مهاجمين:

بنزما - رونالدو - آدبايور

کد:
    رئال مادرید قصد دارد آدابایور را به طور دائمی از من سیتی بخرد

خوزه مورینیو مربی رئال مادرید امیدوار است که بتواند در تابستان آدابایور به صورت دائمی از منچستر سیتی خریداری کند.

آدابایور در فصل نقل و انتقالات زمستانی به صورت قرضی از منچستر سیتی به رئال مادرید آمده است. او که شروع خوبی در رئال مادرید داشته است توانست در دومین بازی خود با پیراهن رئال مادرید مقابل سویا 1 گل از 2 گل تیمش را به ثمر برساند.

به دنبال آشفته شدن وضعیت آدابایور در منچستر سیتی مورینیو که دنبال یک مهاجم جایگزین برای هیگواین میگردد قصد دارد در تابستان او را به طور دائمی از من سیتی خریداری کند.

هرچند که رئال مادرید 23 میلیونی را که سیتی به آرسنال برای جذب این کاپیتان سابق تیم ملی توگو پرداخت کرد را بی جهت میداند و قصد دارد او را نصف این مبلغ خریداری کند.

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •