تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 209 از 646 اولاول ... 109159199205206207208209210211212213219259309 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,081 به 2,090 از 6460

نام تاپيک: مشاوره براي خريد گوشي هاي آندرويد

پروفشنال T.K's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کـــــارمـانـیـا

پيش فرض

سلام به دوستان

می خوام گوشی بگیرم.ولی هر وقت که می خوام این کارو بکنم دیوانه میشم !! چون خیلی حساسیت نشون می دم.
    گفتم از شما دوستان یه سوالی بکنم.

من تا چندوقت پیش نوکیا C5 داشتم.خیلی باحال بود. اگه از کنار پریز رد می شدی شارژ می شد! بی انصاف شارژش مگه تموم میشد.
    سرعتش هم بالا بود.
    دیگه یه مشکلی پیش اومد که کلا از کار افتاد.

این قصه ها رو گفتم که بگم گوشی نیاز دارم با سرعت بالا.لگ نداشته باشه و پارامتر بعدی که خیلی برام مهمه میزان نگه داشتن شارژه
    بودجه 5/1 تا 2
    بین S3 و One X گیرم!!! یه نیم نگاهی هم به 4S دارم

آیا گوشی دیگری به جز اینا پیشنهاد می دین؟
    یه مشکلی هم که با آیفون دارم ، نداشتن بلوتوث و حالات خاص آیفونه.
    وقتی که LOG اندروید رو نگاه می کنم کلا بی خیال آیفون می شم!! یا این که رابط کاربری سامسونگ که خیلی عالیه

ولی از نظر کیفیت سامسونگ یه جوراییه، S2 خریدم که همون مشکل معروف زردی صفحه نمایش رو داشت.
    تو فروم One Xهم نگاه کردم دوستان یه چیزایی نوشته بودن از بابت مشکلات LCD

ببخشید که پر حرفی کردم.آخه نمی خوام این دفعه مثل قضیه S2 یشه

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

مرسی دوست عزیز،یه سوال داشتم حافظه 8 گیگ برای گوشی اندرویدی کم نیست،آخه شنیدم فقط رو دو گیگش میشه برنامه نصب کرد و دو گیگم همنیجوری نیست،کلا شش گیگه یعنی ؟
    این جواب میده برا نصب برنامه ها ؟
    خواهش میکنم.دوست من نگران حافظه اش نباش 2 گیگ حافظه تلفن و 4 گیگ حافظه داخلی و 2 گیگ هم مخصوص بازی و برنامه
    بازی ها و نرم‌افزارها هم در 2 گیگ مخصوص برنامه و بازی و هم در 4 گیگ خود گوشی نصب میشن (اول توی حافظه 2 گیگ مخصوص نصب میشن بعد میتونی انتقال بدی به حافظه گوشی که 4 گیگ هست)

در ضمن واسه برنامه هم 2 گیگ فکر کنم کافیه.مگه شما چقدر میخوای برنامه نصب کنی.من الان اکثر برنامه های مورد نیازم رو نصب کردم 1 گیگ دیگه هم جا دارم.فقط اصلا اهل بازی کردن نیستم.(اگه خواستی بیشتر هم نصب کنی راه حلش رو بالا با خط قرمز نوشتم) .تا اوایل 2013 هم اندروید 4.1 واسش میاد که در کل معرکه میشه.ولی اینو هم باید بدونی که چون رمش 512 هست اگه آپدیت کنی به 4.1 نباید زیاد برنامه های سنگین روش نصب کنی چون بیشتر سخت افزارش درگیر سیستم عاملش میشه که البته از یه لحاظ بهتر هم میشه چون اندورید 2.3.7 توانایی استفاده کامل از cpu دو هسته ایی رو نداره.ولی باز هم مشکلی نیست.در کل برنامه های مورد نیازت رو راحت ساپورت میکنه.یه چیز دیگه هم بگم تا یادم نرفته اونم اینه که اسپیکرش توی ضبط فیلم ضعیفه و اینکه اگه گوشی رو زیاد توی دستت نگه داری و دستت عرق کنه جاش رو قاب گوشی میمونه.اگه خواستی بگیری مشکیشو بگیر چون کمتر کثیف میشه.اگه برای فیلم و آهنگ و .... جا کم آوردی ، به این گوشی یه کابل مخصوص میخوره که میتونی باهاش فلش و .... به گوشیت وصل کنی و مثل ram ازش استفاده کنی و تا 16 گیگ هم فلش ساپورت میکنه.
    در کل انتخاب با خودته ولی از نظر سخت افزار خیالت راحت باشه
    سئوالی بود در خدمتم
    Last edited by hamidreza2010; 01-12-2012 at 02:01.

3. این کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال waltz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خواهش میکنم.دوست من نگران حافظه اش نباش 2 گیگ حافظه تلفن و 4 گیگ حافظه داخلی و 2 گیگ هم مخصوص بازی و برنامه
    بازی ها و نرم‌افزارها هم در 2 گیگ مخصوص برنامه و بازی و هم در 4 گیگ خود گوشی نصب میشن (اول توی حافظه 2 گیگ مخصوص نصب میشن بعد میتونی انتقال بدی به حافظه گوشی که 4 گیگ هست)

در ضمن واسه برنامه هم 2 گیگ فکر کنم کافیه.مگه شما چقدر میخوای برنامه نصب کنی.من الان اکثر برنامه های مورد نیازم رو نصب کردم 1 گیگ دیگه هم جا دارم.فقط اصلا اهل بازی کردن نیستم.(اگه خواستی بیشتر هم نصب کنی راه حلش رو بالا با خط قرمز نوشتم) .تا اوایل 2013 هم اندروید 4.1 واسش میاد که در کل معرکه میشه.ولی اینو هم باید بدونی که چون رمش 512 هست اگه آپدیت کنی به 4.1 نباید زیاد برنامه های سنگین روش نصب کنی چون بیشتر سخت افزارش درگیر سیستم عاملش میشه که البته از یه لحاظ بهتر هم میشه چون اندورید 2.3.7 توانایی استفاده کامل از cpu دو هسته ایی رو نداره.ولی باز هم مشکلی نیست.در کل برنامه های مورد نیازت رو راحت ساپورت میکنه.یه چیز دیگه هم بگم تا یادم نرفته اونم اینه که اسپیکرش توی ضبط فیلم ضعیفه و اینکه اگه گوشی رو زیاد توی دستت نگه داری و دستت عرق کنه جاش رو قاب گوشی میمونه.اگه خواستی بگیری مشکیشو بگیر چون کمتر کثیف میشه.اگه برای فیلم و آهنگ و .... جا کم آوردی ، به این گوشی یه کابل مخصوص میخوره که میتونی باهاش فلش و .... به گوشیت وصل کنی و مثل ram ازش استفاده کنی و تا 16 گیگ هم فلش ساپورت میکنه.
    در کل انتخاب با خودته ولی از نظر سخت افزار خیالت راحت باشه
    سئوالی بود در خدمتم
    یک دنیا سپاس همه سوالات نپرسیده منو هم جواب دادین،مرسی

آخر فروم باز silent-assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    سپاهان

پيش فرض

سلام.من چندصفحرو خوندم. ولی ندیدم کسی یه اشکال این گوشیرو بیان کنه! همه همینجوری رو هوا می گفتن نخرین!!
    کسایی که میخوان این گوشیو بخرن بگردن تو سایتا و فرومهای درست و حسابی مشخصات و نقدهای دقیق این گوشیرو پیدا کنن نه اینکه با حرفای خاله زنکی دو سه نفر کلا از خرید پشیمون بشن!
    و کسایی که تو این فروم مثلا راهنمایی می کردن! میشه بگین چرا نباید بخرن!؟ اگه یه مارک مثل هواوی چینی که دی جی کالا داره میفروشه روش بود احتمالا یه جنس خوب و عالی از آب در میومد چون ساخت ایران نیست! واقعا برای خودمون متاسفم با این فرهنگ عقب مونده مصرف گرا...
    حداقل چنتا ایراد ازش میگرفتین آدم دلش نمیسوخت! تو یه سایتی از گوشی اسکای اونقدر ببد و بیراه گفتن که من گفتم تا گوشیو باز میکنی حتما منفجر میشه! ولی تو آپارات کلیپ بررسیشو دیدم آندروید4 بود با پردازنده 1 گیگ و گرافیک power vr و بازی اچ دی هم اجرا کرد مثل هلو و بعد بنچمارک گرفت از گالکسی اس پلوس بالاتر و با اچ تی سی دیزایر اچ دی برابر بود! ولی از نظر کاربرای اون سایت مثل اینجا چون گوشی ایرانی چینی بود کلا نباید هیچکس اونو میخرید. در حالیکه الان کپی های چینی تو بازار پره و همه میخرن و بدون نق و نوق استفاده می کنن!!
    اگه نقد می کنین بدون غرض و درست انتقاد کنین.مشکلاتشو بگین.محاسنشو بگین.نه اینکه چون چینی ایرانیه نباید بخرن و از این مزخرفات.همه اون چیزایی که گفتین ذره ای ارزش نداره برای کسایی که میخوان این گوشیرو بخرن
    یه مورد هم من اضافه کنم به اونچه که آقا مهدی گفت

دقیقا با همین بودجه میتونی یه گوشی از یه برند معتبرتر بگیری که 100% کارآیی و ساپورتش از این بیشتر و بهتره.

وقتی با یه بودجه معین دقیقا 2تا انتخاب میگذارن جلوت که یکی در مقابل اون یکی ضعیف تره اونوقت شما میگی
    بازی اچ دی هم اجرا کرد مثل هلو و بعد بنچمارک گرفت از گالکسی اس پلوس بالاتر و با اچ تی سی دیزایر اچ دی برابر بود
    پس بگذار همین ضعیفه را بخرم دیگه! عقل و منطق میگه اگه این ضعیفه برات مثل هلو میمونه اون قویه دقیقا هلو پوست کندست!

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.من چندصفحرو خوندم. ولی ندیدم کسی یه اشکال این گوشیرو بیان کنه! همه همینجوری رو هوا می گفتن نخرین!!
    کسایی که میخوان این گوشیو بخرن بگردن تو سایتا و فرومهای درست و حسابی مشخصات و نقدهای دقیق این گوشیرو پیدا کنن نه اینکه با حرفای خاله زنکی دو سه نفر کلا از خرید پشیمون بشن!
    و کسایی که تو این فروم مثلا راهنمایی می کردن! میشه بگین چرا نباید بخرن!؟ اگه یه مارک مثل هواوی چینی که دی جی کالا داره میفروشه روش بود احتمالا یه جنس خوب و عالی از آب در میومد چون ساخت ایران نیست! واقعا برای خودمون متاسفم با این فرهنگ عقب مونده مصرف گرا...
    حداقل چنتا ایراد ازش میگرفتین آدم دلش نمیسوخت! تو یه سایتی از گوشی اسکای اونقدر ببد و بیراه گفتن که من گفتم تا گوشیو باز میکنی حتما منفجر میشه! ولی تو آپارات کلیپ بررسیشو دیدم آندروید4 بود با پردازنده 1 گیگ و گرافیک power vr و بازی اچ دی هم اجرا کرد مثل هلو و بعد بنچمارک گرفت از گالکسی اس پلوس بالاتر و با اچ تی سی دیزایر اچ دی برابر بود! ولی از نظر کاربرای اون سایت مثل اینجا چون گوشی ایرانی چینی بود کلا نباید هیچکس اونو میخرید. در حالیکه الان کپی های چینی تو بازار پره و همه میخرن و بدون نق و نوق استفاده می کنن!!
    اگه نقد می کنین بدون غرض و درست انتقاد کنین.مشکلاتشو بگین.محاسنشو بگین.نه اینکه چون چینی ایرانیه نباید بخرن و از این مزخرفات.همه اون چیزایی که گفتین ذره ای ارزش نداره برای کسایی که میخوان این گوشیرو بخرن
    اولا مرسی از نظرات کارشناسی شما و نظرات خاله زنکی ما
    دوما . هواوی برند درجه 1 چینی هست،نه مثل شرکت هایی همچون Ainol و ازین شر و ور ها و همینی که این گوشی رو تولید میکنه! معلوم نیست توی کدوم کور داهات چین نشستن دارند اینو میزنن!
    سوما. شما متاسف باش برای فرهنگ عقب مونده مصرف گرا و تو این توهم باش که این گوشی ایرانیه. ایران نه میتونه LCD بسازه . نه میتونه SOC بسازه و نه میتونه حتی یک رم بسازه! کیبورد های ایرانی هم باز از چین میان! اسم این البته تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانیه : ))
    سوما . بازی HD داریم تا بازی HD ! و این که حتی میتونست این رو با سی پی یو دو هسته ای و مالی 400 بده بیرون چون توی بازار چین! قیمت این چیپ Soc بیشتر از 15دلار نیست!
    چهارما : شما چیزی از بنچمارک کوادرانت مثل این که نمیدونید! این که همه اعدادی که درونشه از نسخه پروتوتایپ بدون آپدیت گوشی ها گرفته شده. وایدفایر اس هم اورکلاک کنی از اینایی که گفتی بالاتر میگیره
    پنجما: پلاس عزیزم. پلوس چیه؟!
    ششما: گوشی چینی هواوی یک گارانتی با پدر و مادر و حداقل 2تا آپدیت داره. چرا نباید Ascend D1 رو گوشی خوبی دونست وقتی صفحه نمایش و دوربین و پردازنده و ساپورت خوب داره؟! بله چینی داریم تا چینی!
    هفتما: بله خوب .محاسن داره. گوشی اندرویده. ولی وقتی با این قیمت میاد تو بازار. مخمون رو خر گاز گرفته این آشغال دست 9ام چینی رو بخریم به جای یک برند معتبر؟ این مصرف گراییه یا احمق گرایی؟!

7. 8 کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شک دارید چینیه؟!
    این کلا چیپ چینی ساز شرکت هست
    powerVr Sgx 531 که از نظر پردازش گرافیکی برابر با ADreno 200 هست
    بگذریم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    همچین چیزی رو وقتی کلهم توی چین 100دلار هم خرید و فروش نمیشه و سرعمده به 30-40 دلار میرسه ! حمایت از دزدی هست یا جنس ایرانی؟

9. این کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

نکته دیگه اینه با همین پول می شه یه گوشی چینی دیگه با مشخصات قوی تر از این glx خرید!!!!
    این شرکت حتی زحمت نداده به خودش تا گوشی با مشخصات بهتری رو تولید کنه معمولی ترین مدل ها رو میاره مثلا لینک زیر رو ببنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نکته دیگه اینه این شرکت حتی مشخصات فنی محصولات خودشو نمی دونه !!!!!!
    سری اولی گوشی هاش تا مدت ها با مشخصات نامعلوم تولید می شد

آخر فروم باز Pedram_mrn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Somewhere I hate

پيش فرض

این تاپیکم شد مثل GLX G1....
    واقعا چقد تو این مملکت راحت میشه سر ملت کلاه گذاشت و پول درآورد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

گوشی یه مشکل نرم افزاری داشت و رفیقم داد دستم و وایپش کردم. در نتیجه خیر.
    A5 800MHz واقعا انتظار چندانی ازش نمیره.
    مفت گرونه.
    میشه خواهش کنم راهنماییم کنید که تو همین رنج قیمت چی میشه بخرم که مناسب من باشه؟
    خیلی اهل برنامه و بازی نیستم

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

یک دنیا سپاس همه سوالات نپرسیده منو هم جواب دادین،مرسی
    خواهش میکنم.بازم اگه سئوالی بود در خدمتم

14. این کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •