تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 209 از 231 اولاول ... 109159199205206207208209210211212213219 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,081 به 2,090 از 2306

نام تاپيک: کلوپ نوکیا N8 - با سیستم عامل Symbian^3 و دوربین 12 مگاپیکسل

پروفشنال Amirdb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

آقا شانسو می بینی؟
    دیشب رفتم قیمت کردم طرف میگفت به خاطر افزایش قیمت دلار گوشی هم از 450 تومن شده 510 تومن .....شانسه داریم؟

2. این کاربر از Amirdb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Hektor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

امکان اتصال ان 8 از طریق HDMI و تبدیل اون به کابل آنالوگ و اتصال اون به تلویزیونهای SDTV وجود داره؟
    تلویزیون SDTV منظور چیه؟
    شما یک کابل TV کامپوزیت از موبایل فروشها بگیرین وصل کنین به جک گوشی و تنظیم کنین روی خروجی TV.
    این کابل معروفه به CA-75U.

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

این کابل رو هم N95 داره

آخر فروم باز DJ.Mamal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Nokia Blog

پيش فرض

بچه ها کسی بل نصب کرده؟
    چجوری شد؟

آخر فروم باز nafare_aval's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان میخوام این گوشیو بخرم؟؟؟هنگ اینا که زیاد نداره؟؟

سرعتش از دیزایر اچ دی چقدر کمتره؟؟قابل تحمل هست سرعتش؟؟

چون من کیفیت ساخت بدنه برام مهمه غیر از نوکیا برند دیگه ای نظرمو زیاد جلب نمیکنه...ممنون میشم پاسخ بدید

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

چون من کیفیت ساخت بدنه برام مهمه غیر از نوکیا برند دیگه ای نظرمو زیاد جلب نمیکنه...ممنون میشم پاسخ بدید
    هنگ بسیار کم داره و از نظر سرعت خب اون گوشی سی پی یوی 1 گیگا هرتز داره و آندرویده و لی این 680 مگه و سیمبین. هر چی باشه سرعت HTC بالاتره.

8. این کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Hektor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

بستگی به کاربری شما داره.اگه چندان اهل نصب برنامه های جورواجور نباشی معلومه گوشی خوبی هست و هنگ کردن معنی نداره! ولی اگه مثل من یه دنیا برنامه نصب کنی متوجه کندی و گهگاه هنگ یا ریست شدنش میشی.در مجموع خرید این N8 فعلی اونم با این قیمت حالاش که باز دوباره رفته بالای 500 اصلاً کار درستی نمیدونم.هم میشه دست نگهداشت تا دلار بیاد پایین و قیمت این گوشی واقعی شه و هم میشه منتظر نسخه ی ارتقا یافته ی N8 برای 2012 نشست که دوربین پیشرفته تر و پردازشگر قویتری داره و طبعاً از هر لحاظ به روزتر خواهد بود.

10. 2 کاربر از Hektor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

بستگی به کاربری شما داره.اگه چندان اهل نصب برنامه های جورواجور نباشی معلومه گوشی خوبی هست و هنگ کردن معنی نداره! ولی اگه مثل من یه دنیا برنامه نصب کنی متوجه کندی و گهگاه هنگ یا ریست شدنش میشی.در مجموع خرید این N8 فعلی اونم با این قیمت حالاش که باز دوباره رفته بالای 500 اصلاً کار درستی نمیدونم.هم میشه دست نگهداشت تا دلار بیاد پایین و قیمت این گوشی واقعی شه و هم میشه منتظر نسخه ی ارتقا یافته ی N8 برای 2012 نشست که دوربین پیشرفته تر و پردازشگر قویتری داره و طبعاً از هر لحاظ به روزتر خواهد بود.
    من صحبت شما رو زیاد قبول ندارم.
    من هم گوشیم پر از نرم افزاره و بازی و تم. پس چرا من از سرعت گوشیم زیاد ناراضی نیستم و گوشیم تا حالا کلا 3 الی 4 بار هنگ کرده که اون هم تقصیر خودم بوده ؟
    باید دقت کرد که نرم افزار های مطمئن و مخصوص این نسخه رو روش نصب کرد تا به مشکل بر نخوری.
    ضمنا درسته که الان قیمتها رفته بالا اما اینکه N8 جدید بخواد کی بیاد و با چه مشخصاتی بیاد و اصلا آیا میاد ، هنوز رسما اعلام نشده و خصوصا اگه اونجوری که شایعه شده مشخصات داشته باشه ، قطعا قیمتش میره خیلی بالا و حالا کی ارزون بشه معلوم نیست.

پروفشنال Hektor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

من صحبت شما رو زیاد قبول ندارم.
    من هم گوشیم پر از نرم افزاره و بازی و تم. پس چرا من از سرعت گوشیم زیاد ناراضی نیستم و گوشیم تا حالا کلا 3 الی 4 بار هنگ کرده که اون هم تقصیر خودم بوده ؟
    باید دقت کرد که نرم افزار های مطمئن و مخصوص این نسخه رو روش نصب کرد تا به مشکل بر نخوری.
    ضمنا درسته که الان قیمتها رفته بالا اما اینکه N8 جدید بخواد کی بیاد و با چه مشخصاتی بیاد و اصلا آیا میاد ، هنوز رسما اعلام نشده و خصوصا اگه اونجوری که شایعه شده مشخصات داشته باشه ، قطعا قیمتش میره خیلی بالا و حالا کی ارزون بشه معلوم نیست.
    نظر دادن که جرم نیست.. جرمه؟؟ متقابلاً منم نظر شخصی شما رو قبول ندارم و اشتباه و فن بوی مآبانه میدونم..
    همونطور که قبلاً گفتم این گوشی برای همون اوایل 2010 گوشی خوبی بود نه حالا.. نه پردازشگر قوی داره نه فیلمبرداری Full HD .. نه سیستم عامل قدرتمند و آینده دار.مگه اینکه Belle بتونه وضع os این گوشی رو بهبود بده ..
    ضمناً وضع الان بازار کاملاً عوض شده و خرید N8 فعلی با این قیمت نامعقول کار درستی نیست.

آخر فروم باز nafare_aval's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

بعد میگن هنگ میکنه باید دکمه پاور رو نگه داشت تا از اون حالت در بیاد ولی بعضی ها میگن این عمل هم جواب نداده

و چون باتری هم در نمیاد در این مدل گوشیشون ساعت ها هنگ بوده تا درست شه؟؟

اخه بره چی باتری در نمیاد؟؟این هنگ کنه پس تکلیف چیه؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •