آقا شانسو می بینی؟
دیشب رفتم قیمت کردم طرف میگفت به خاطر افزایش قیمت دلار گوشی هم از 450 تومن شده 510 تومن .....شانسه داریم؟
آقا شانسو می بینی؟
دیشب رفتم قیمت کردم طرف میگفت به خاطر افزایش قیمت دلار گوشی هم از 450 تومن شده 510 تومن .....شانسه داریم؟
تلویزیون SDTV منظور چیه؟
شما یک کابل TV کامپوزیت از موبایل فروشها بگیرین وصل کنین به جک گوشی و تنظیم کنین روی خروجی TV.
این کابل معروفه به CA-75U.
![]()
این کابل رو هم N95 داره
بچه ها کسی بل نصب کرده؟
چجوری شد؟
دوستان میخوام این گوشیو بخرم؟؟؟هنگ اینا که زیاد نداره؟؟
سرعتش از دیزایر اچ دی چقدر کمتره؟؟قابل تحمل هست سرعتش؟؟
چون من کیفیت ساخت بدنه برام مهمه غیر از نوکیا برند دیگه ای نظرمو زیاد جلب نمیکنه...ممنون میشم پاسخ بدید
هنگ بسیار کم داره و از نظر سرعت خب اون گوشی سی پی یوی 1 گیگا هرتز داره و آندرویده و لی این 680 مگه و سیمبین. هر چی باشه سرعت HTC بالاتره.
بستگی به کاربری شما داره.اگه چندان اهل نصب برنامه های جورواجور نباشی معلومه گوشی خوبی هست و هنگ کردن معنی نداره! ولی اگه مثل من یه دنیا برنامه نصب کنی متوجه کندی و گهگاه هنگ یا ریست شدنش میشی.در مجموع خرید این N8 فعلی اونم با این قیمت حالاش که باز دوباره رفته بالای 500 اصلاً کار درستی نمیدونم.هم میشه دست نگهداشت تا دلار بیاد پایین و قیمت این گوشی واقعی شه و هم میشه منتظر نسخه ی ارتقا یافته ی N8 برای 2012 نشست که دوربین پیشرفته تر و پردازشگر قویتری داره و طبعاً از هر لحاظ به روزتر خواهد بود.
من صحبت شما رو زیاد قبول ندارم.
من هم گوشیم پر از نرم افزاره و بازی و تم. پس چرا من از سرعت گوشیم زیاد ناراضی نیستم و گوشیم تا حالا کلا 3 الی 4 بار هنگ کرده که اون هم تقصیر خودم بوده ؟
باید دقت کرد که نرم افزار های مطمئن و مخصوص این نسخه رو روش نصب کرد تا به مشکل بر نخوری.
ضمنا درسته که الان قیمتها رفته بالا اما اینکه N8 جدید بخواد کی بیاد و با چه مشخصاتی بیاد و اصلا آیا میاد ، هنوز رسما اعلام نشده و خصوصا اگه اونجوری که شایعه شده مشخصات داشته باشه ، قطعا قیمتش میره خیلی بالا و حالا کی ارزون بشه معلوم نیست.
نظر دادن که جرم نیست.. جرمه؟؟ متقابلاً منم نظر شخصی شما رو قبول ندارم و اشتباه و فن بوی مآبانه میدونم..
همونطور که قبلاً گفتم این گوشی برای همون اوایل 2010 گوشی خوبی بود نه حالا.. نه پردازشگر قوی داره نه فیلمبرداری Full HD .. نه سیستم عامل قدرتمند و آینده دار.مگه اینکه Belle بتونه وضع os این گوشی رو بهبود بده ..
ضمناً وضع الان بازار کاملاً عوض شده و خرید N8 فعلی با این قیمت نامعقول کار درستی نیست.![]()
بعد میگن هنگ میکنه باید دکمه پاور رو نگه داشت تا از اون حالت در بیاد ولی بعضی ها میگن این عمل هم جواب نداده
و چون باتری هم در نمیاد در این مدل گوشیشون ساعت ها هنگ بوده تا درست شه؟؟
اخه بره چی باتری در نمیاد؟؟این هنگ کنه پس تکلیف چیه؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)