سلام الان برا من 1150 تا رفته برای رگلاز کلاچ و پدال گاز اقدام کنم؟
سلام الان برا من 1150 تا رفته برای رگلاز کلاچ و پدال گاز اقدام کنم؟
نه بذارید بعد از 3000 تا.
والا ما که 12000 هزار تا کارکرد هیج جا نبردیمش اخ هم نگوفت از 10 هزار تای گارانتی اولی هم گذشته بود
دیروز با ال 90 پارس خودرویی یکی از دوستام یه دور زدم خیلی تو ذوقم خورد !
فکر میکردم بهتر از اینا باشه !
در حال حاظر تیبا دارم و قصد دارم که یه ماشین دیگه بگیرم
اما نسبتا شاید پرفورمنس تیبا به نظرم بهتر بود
التبه شاید چون به رانندگی با اون ماشین عادت نکرده بودم اینجوری بود !
به نظرم گاز و کلاج خیلی شل بود ! گازو تا ته هم که فشار میدادم بازم به نتیجه مطلوب نمیرسیدم
فرمونش هم نسبت به تیبا سفت تر بود ! شایدم به خاطر رینگ و لاستیکش بوده !
فنر ها هم به اندازه تیبا نرم نبودن البته اینم شاید به خاطر این بود که فنرارو بریده بود دوستم !
حس میکردم سوار یه ماشین suv شدم
نظر شما چیه؟ ال 90 کلا اینطوریه یا واسه این رفیقمون ایراد داره ؟
Last edited by Lord-Babak; 14-01-2012 at 14:31.
والا چی بگم تیبا با ال 90 !!!!
ظاهر که دلخواهه شما تو فرومه آکو بری نفر پیدا میکنی که ظاهره ال 90 رو به بنز S500 ترجیح میده
از نظر شل بودنه گاز و کلاچ که از مزیتهای ال 90 هستش. نتیجه مطلوب باید دید که چی هست؟
فرمونشم بله لاستیک پهن تاثیر میذاره.
فنر هم که اگه بریدن تاثیره مستقیم میذاره.
از نظره SUV هم آره خیلی حال میده
موفق و موید.
دوستان در مورد رگلاژ کلاچ بگم که اگه باهاش مشکلی ندارید بذارید همونجوری بمونه چون هیچ مشکلی پیش نمیاد.
در مورد رگلاژ سیم گاز هم کاری نداره.خودتون میتونید رگلاژش کنید.خیلی راحته.اگه به اهرم گاز روی موتور نگاه کنید متوجه میشید.
در مورد مصرف هم بگم من دور موتور رو روی 3000 تا 3500 عوض میکنم و وقتی دست منه اغلب پر شتاب هم میرونم ولی داداشم بسیار ریلکس و پیر مردی.با این حال بعد اینکه چراغ بنزین روشن شد 60 لیتر بنزین بهش زدم و 820 کیلومتر باهاش رانندگی کردم تا دوباره چراغ بنزینش روشن شد.300 تاش تو جاده بود و بقیش تو شهر و ترافیک
ریگلاژ گاز که مشخصه من در مورد کلاچ پرسیدم از کجا ریگلاژ میشه خودمونم میتونیم انجامش بدیم...؟
درباره 60 لیترم ایول....من وقتی چراغ روشن میشه 35 لیتر که میزنم 2 تا چراغش خاموش میمونه و فکر نمیکنم بیشتر از 50 فوقش 55 لیتر بنزین بگیره..
چرا دوست من
شما یه پمپ بنزین خلوت پیدا کن و وقتی چراغ روشن شده باشه اروم اروم بنزین بزنید.شاید 5 دقیقه یا بیشتر بکشه.ولی میبینید که 60 لیتر توش جا میشه .
سلام به دوستان عزیز
من تازه وارد هستم
راستش چند صفحه اولو گشتم اما مطلب مورد نیازمو پیدا نکردم
اگه کسی راهنماییم کنه کمال تشکر رو دارم
اطلاعاتی میخواستم راجع به مدل های مختلف L90 که هر کدوم چه مزیتی نسبت به مدل بالا تر خود داره و اینکه میگن پارس خودرو چه فرقی داره ؟
من حدود 10 یا 11 میلیون دارم.به نظرتون چی بخرم؟
ماشین اگه رنگ شده باشه برام اهمیتی نداره درصورتی که شاسی و این چیزا سالم باشه
بین 206 و L90 شک دارم.اما L90 رو چون سوار شدم و واقعا ماشین راحتیه دوست دارم مخصوصا دنده عوض کردنش.اما 206 هم کلاس کاری خودشو داره.
اگه L90 بگیرم حدودا چقد خرجش کنم تا یه کم ظاهرش عوض شه ( رینگ و لاستیک و جلو پنجره و این جور چیزا )![]()
سلام و تبریک برای اغاز فعالیتتون در انجمن
ال 90 ای 0
دارای 1 کیسه هوا / ABS / فرمان فاقد قدرت کمکی هیدرولیکی / اینه ها و شیشه بالابر ها کلا دستی
ال 90 ای 1
دارای 1 کیسه هوا / ABS /قدرت کمکی هیدرولیکی / اینه ها دستی و شیشه بالابر جلو برقی عقب دستی
ال 90 ای 2 فول
دارای 2 کیسه هوا /EBD - ABS /قدرت کمکی هیدرولیکی / اینه ها برقی و شیشه بالابر جلو و عقب برقی-مه شکن جلو و عقب
اگر کمی بودجه تون رو افزایش بدین من تندر 90 ای 1 رو پیشنهاد میکنم که نسبت به 206 هم قیمت خیلی سرتره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)