سلام فوتباليست. کم پيدايي دادا
توي 4shared من گرفتم و فيلش هم خشک بود. واسه گوشيت هم متاسفم. از مخابرات پيگيري کن بگو سرقت شده وگرنه پيگيري نميکنن
posted by Motorola defy
سلام فوتباليست. کم پيدايي دادا
توي 4shared من گرفتم و فيلش هم خشک بود. واسه گوشيت هم متاسفم. از مخابرات پيگيري کن بگو سرقت شده وگرنه پيگيري نميکنن
posted by Motorola defy
سلام مخلصیم
مرسی نکته خوبی گفتی الان 40 روزی میشه در فراغ گوشیمم وقت نشده برم دادگاه (که شریک دزد و رفیق قافله است)
اما حواسم نبود که نباید بگم گم شده مرسی که گفتی هر چند امید ندارم پیداش کنن
چندتا لینک احسان جان و اقا هادی گل گذاشتن (یکیش رپیدباز که بعضی وقتا خیلی گیرمیده اونا هم از گوگل سرچ کردمو معلوم نیست جواب بدن)
لینک 4shared رو شما هم بزارید ممنون میشم چون اون لینکا رو بایداینترنت شرکت امتحان کنم اینجا نمیدونم مشکل دارن یا نه شما هم لطف کنید بزارید که صبح برم تو کارشون اگه این نشد اون!
![]()
یه لینک برای JRDNEM U3 3.4.3 36 1.1.rar:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز این غیر ممکنه که هر 2 گوشی شما این طور بوده و باشه .
من با میلستون - بک فلیپ - xt502 - xt720 دیفای کار کردم . هیچکدوم تا حالا مورد نداشته .
ممکنه شما با گوشیهات بد کار میکنی یا نرم افزاری چیزی نصب میکنی که رم زیاد میکشه . یا چند برنامه ها رو باز میزاری . !!
به هر حال من پیشنهاد میدم نشون کسی که وارد تره بدی واگر مشکل داره واقعا" به همونجایی که خریدی پس بدی .
میتونی رام سیانوژن رو هم فلش بزنی . اگر با اون هم مشکل داشت که دیگه مشکل جدیه .
شما با یه مموری دیگه تست کردین چه مموری رو گوشیتونه ؟
درود.
اینم لینک 2.2 رسمی امارات:
با سلام به همگي اينهم لينك آخرين آپديت هاي رسمي براي تمامي مدلهاي موتورولا ...
جدیدا (بعد از نصب 2ndInt recoveryوDefy MultiTouch) موقع بازی کردن گوشیم هنگ میکنه،موقع هنگ کردن به هیچ دکمه ایی جواب نمیده بعد از چند لحظه صفحه خاموش میشه(مثل وقتی که یه مدت به گوشی دست نمیزنی) هر چقدر هم که صبر میکنم درست نمیشه و باید باتری رو در بیارم...
Defy MultiTouch رو هم پاک کردم درست نشد...
چی کارش کنم؟؟؟
از چه رامی استفاده میکنید؟ اگه از 2.2.2 امارات استفاده میکنید یه بار بدون wipe دوباره با rsd lite گوشی رو فلش بزن. متاسفانه مال منم بعد از نصب اینا دوربینش کار نمیکرد، دیشب فلش زدم درست شد، فعلا هم بیخیال مولتی تاچ شدم تا ورژن بعدی سیانوژن
پسر من عاشق اين پستهاي پر افتخار و با شکوه احسان هستم, دمت گرم
بزن دست قشنگه رو به افتخار ساپورت ايراني سيانوژن: داش احسان
posted by Motorola defy
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)